אחי הקרנף כדאי לך לגדל תולעים אדומות בבית ועם לקטובצילי אין אפילו טיפה ריח,בגלל שפונזי אמר שכדאי לגדל בטמפרטורה של 30 מעלות חילקתי את התולעים לשני ארגזי פלסטיק האחד בחוץ בטמפרטורה בין 26 מינימום ל33 מקסימום והשני בבית עם טמפרטורות 22 עד 25 ,התוצאות יצאו מאוד ברורות ועכשיו הכל בבית כי בחוץ הם אכלו פחות ולא התחילו להתרבות בכלל, אין ביצים וגם אין את הבליטה על התולעים שהולכות להטיל בקרוב, לעומת אלה שגדלו בבית אכלו המון הטילו מלא ביצים וכל תולעת עם בליטה של ביצה,התחלתי להאכיל אותם עם בוקאשי וחבל על הזמן של תוצאות כאילו תולעים על ספידים הם עולות על המצע בשביל לאכול ולהתרבות ושאני מרים את המכסה הם בורחות למטה במהירות כמו נחש,לקטובצילי זה מוצר חובה ואני מרסס איתו כל דבר בבית את פחי האשפה ואת הכיור שלא תמיד במצב סימפאטי וכל מקום שעלולים להיות חידקים,פעם הייתי צריך לאוורר את הבית מכל מיני ריחות ובזכות הלקטובצילי יש לבית ריח של סיידר מתקתק מהקליפות של הפירות שפעם הסריחו ועכשיו מריחות נהדר עם עובש לבן שמעיד על בקטריות מועילות,דרך אגב אפשר לגדל על הומוס וקומפוסט בסביבות ה50% מהמצע בתנאי שהמצע יהיה מפוצץ במיקרו אורגניזם מועילים בקטריאלי וגם פיטריאטי,מה שקורה זה במקום לגדל קאנביס אני מגדל אדמה חיה והיא תגדל את הקאנביס הכי טוב שיש,כרגע הצמחים שלי בני 4 ימים ובחיים לא ראיתי כזה צימוח וכזה צבע ירוק כמו צמחים מפלסטיק, וזה רק עם לקטובצילי ומיקרו אורגניזם של במבוק , יש עוד תרביות בקנה למעשה כמעט כל מה שברייאן מקגארט מראה בסירטונים אני מעתיק, מיקרו אורגניזם מועילים זה הגננים הכי טובים בעולם וקל מאוד לשעבד אותם לעבדים קטנים וחרוצים שלא מתלוננים בכלל איך לא התחלתי עם זה לפני 10 שנים זה הפדיחה
שיהיה אחלה יום לכולם
עברתי ברירוף על התמונות האחרונות ומדהים!!
באיזה חלל אתה מגדל ועם איזה נורות?
לא נראה לי שושנים של הידרו וגידול באדמה מערבבים טוב. יש תוצאה שלילית באדמה שהדשנים נוגעים בברזל באדמה. ה״סריפה״ של עלים גרומה מהסגנון דישון, לא רמת ppm
כמו שאמרתי
אם זה עובד לבריאות
אבל על הנייר זה לא אמור לעבוד
כשאנשים לא רוצים להבין משהו הם לא יבינו
תקראו שוב מה שכתבתי
עברית רגילה
לא משהו מקראי
לא אנגלית
עברית
אמרת שאתה משתמש בדשנים לאדמה וקוקוס,לא אין שום היגיון שדשן לאדמה לא יעבוד באדמה
איך הסקת את זה ממה שכתבתי
לבריאות