canna woop!
Member
טוב מאוד, האההאה ניסיתי להעלות תמונות ללא מזל, רציתי להוסיף שהגבינה מסריחה משהו רציני אז כל הכבוד מפה, אזור שלא איכפת לנו על הרעש והסרח
טוב מאוד, האההאה ניסיתי להעלות תמונות ללא מזל, רציתי להוסיף שהגבינה מסריחה משהו רציני אז כל הכבוד מפה, אזור שלא איכפת לנו על הרעש והסרח
קרנף שים לב שהוואי סנו לא מגיע לחוסר באשלג בגידול הירוק,ותעשה לעצמך טובה וכנס לסאב פורום של אדמה אורגנית כאן באתר,יש אין ספור של שיטות להכנה של דשן תקרא על מיצוי צמחים בהתססה ואחר כך ביו טיוב תראה את הסירטונים של ברייאן מקגרט ,בטוח שתיקח משם איזה רעיון חדש
אני הייתי מוריד את הפיאייץ ל5.7-5.8 ומעלה את הדישון.
אפילו בהיעדרו או כוכוס אפשר להוסיף מצעים אורגניים... בהחלט
למשל מייקוריזע, חרקים שמתיישבים בתוך השורשים של דשא... ועוזרים לעציצים בהרבה דברים ב
אתר האינטרנט של מייקורווזאל אפפליקיטיונס mycorrhizal applications
מייצרים את הפטריות שמוסיפים למצע לגדל מייקורייזע, ומסביר שבהיעדרו ה פי פי אם של פוספורוס (איך שאומרים בעברית) צריך להיות מתחת ל70 כדי שהחרקים המדהימים יפעלו במלא
וזאת העיקרון, ההבדל בין הידרו לגידול אדמה
הוספת הקלסיום מה של ביצים מסדר את הפי ייץ וגם מוסיף טיפה של פוספסו רוס מהחיצוני ביצים
וופ
עוד כמה דברים על שיחזור אוכל. זה בסדר אבל אין שום אפשרות לשחזר אוכל בלי המצעים, זאת אומרת הטכנולוגיה, והידע
בעבר הקרוב סיימתי קורס ברמה מקצועית לגבי הנוסא, אבל עכשיו אני יורד למקום שקוראים לו חוף שילשול, אמריקאים לא יודעים מה התרגום אבל כך ההיסטוריה של האזור האהאהא
Mix mycorrhizae directly with soil-less media or add directly to nutrient solution.
Maintain Ph between 5.5 – 7.5 for best results.
Maintain P at less than 70ppm available.
Use mycorrhizal inoculums that contain multiples species for the best response.
Use aeration in the system, or ebb and flow, as these organisms are aerobic.
Once plants are effectively colonized fertility can be reduced 30%.
Best results are obtained with multiple applications throughout the growth cycle.
After flowering has begun your mycelial network should already be establish and there is no reason to continue the applications of Mycorrhizal fungi.
מיקוריזה זה דבר נהדר אבל מתחיל לתת תוצאות רק אחרי חודש שזה בערך הזמן שלוקח לפטריה הזאת להתחבר לשורשים של הצמח,צמח שהשורשים שלו מלאים במיקוריזה יכול להתמודד עם תנאים קשים של בצורת וקרקע ענייה במזון היחסים הסימביוטים של הפיטריה עם הצמח מועילים מאוד,אפשר לקנות מיקוריזה בארץ ואפשר גם לאסוף אותה בחיטה שנמצאת בשלב לפני הפריחה שזה קורה בארץ בסביבת חודש פברואר,לוקחים את השורשים עם האדמה שדבוקה אליהם ומגדלים את הפיטריה ,זה לא קשה אבל אין לי כוח לכתוב את התהליך,יש ברשת את כל המידע,מיקוריזה זה פיטרייה לא חידקים