What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

MJMJ's Growbox

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ajuta si ca aroma, dar in cazul multor strainuri care au deja aroma eu o consider un dezavantaj. ajuta si la reglarea umiditatii..

M

MJMJ

gata le-am scos.o sa le pun dupa ce se usuca doar intr-un borcan.multumesc de atentionari!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
vezi ca aia daca e toata coaja, o sa retina multa umiditate in partea alba, chiar si cand la suprafata pare uscata.. rupe-le bucati cat mai mici.
eu foloseam un peeler si le luam numai partea aromata de la suprafata. se uscau in o zi, se faceau ca chipsurile de cartofi. umpleau borcanul de aroma. dar acum nu prea mai vreau asa ceva, caut arome naturale direct din buzi.

M

MJMJ

am sa urmez sfatul tau.buzii oricum dupa o saptamana la uscat si-au schimbat mirosul de la imputit la "fruity".chiar imi place.o sa fac un cocktail de coji de citrice intr-un borcan sa compar.

M

MJMJ

ok,am recoltat si planta cealalta,nu am mai cantarit.Planta am lasat-o cu vreo 4 mugurasi mici in continuare in flower sa vad daca o sa-i apara coaie sau nu.in celelalte poze sunt clonele in saptamana 3 cred ,ardeiul bhut (cel mare) si un ring of fire.

Attachments

• IMG_0224.jpg
    IMG_0224.jpg
    66.7 KB · Views: 37
  • IMG_0225.jpg
    IMG_0225.jpg
    64.5 KB · Views: 40
  • IMG_0226.jpg
    IMG_0226.jpg
    66.4 KB · Views: 36
  • IMG_0227.jpg
    IMG_0227.jpg
    69.4 KB · Views: 44
  • IMG_0228.jpg
    IMG_0228.jpg
    64 KB · Views: 40
  • IMG_0230.jpg
    IMG_0230.jpg
    78.3 KB · Views: 39

LightOfJah

Member
In prima poza planta care mi-a ramas,ciudat,in aproape a 9-a saptamana de floare au inceput sa-i mai creasca buzii(trebuie sa precizez ca i-am schimbat locul exact sub bec) :cathug:

In urmatoarele 2 poze clonele prin saptamana 2 de floare.Imi place mult cea din spate,un bat plin de mugurasi :D

Marfa , imi place cum le tii jos asa micute si totusi muguri grasi si aratosi . GG :tiphat:

M

MJMJ

Ok...am fumat din acei buzi plin de cristale si pe scurt pot spune asa:chestia asta e atat de tare pe langa ce am fumat pana acum incat pur si simplu I'm in love! :D
Efectele incep sa apara dupa 5-10 min dupa primul hit.Primul simptom este relaxare,degajare cu pofta de vorba,apoi idei de la cele mai idioate la unele la care chiar nu te asteptai + ras (care pt mine e foarte important!) ;ruperea frigiderului,apoi couchlook.Am experimentat toate starile ,mi se pare formidabil strainul!

Planta care a dat acesti buzi a intrat iar in veg si ma voi apuca de SOG :wave:

Attachments

• IMG_0231[1].jpg
    IMG_0231[1].jpg
    26.6 KB · Views: 45

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
prima oara nu ma uitasem atent si am zis ca ala-i un joint cu luneta :laughing:
sa-ti fie de bine! ;) beton grow-ul, sunt sigur c-o sa iasa un s.o.g. de exceptie :good:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
5-10 minute? whayyyyyyy. nu am nimic care sa dureze mai mult de 1 minut la fumat. cred ca-i creepy tare.

S

SfPetru

cat ai lasat la curing, dupa uscare, sunt foarte curios cam cat e durata minima pentru un curing totusi ok.....

S

SfPetru

pai asta zic, pentru un om fara rabdare cam care ar fi minimul pentru o calitate acceptabila, nu ca in olanda, ci ceva care sa fie la 90-95% potenta, si aroma 50-60% din tot ce ar iesi dupa un curing bun, de 2 luni sa zic

Latest posts

Latest posts