ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
@Evil6e ce nutrienti vei merge?eu am ales advanced nutrients grow-micro-bloom si poate o sa optez si eu pt un recipient de 20L dar doar cu o planta,sa scot un mic monstrulet
Initial ma gandeam la Advanced Nutrients Sensi Grow -Bloom cu o formula din doua parti. Dar dat fiind faptul ca am o apa dura( lucru care indica puternic ca am destul calciu si magneziu in ea) am tot cautat nutrienti pentru apa dura. Gama sensi, din ce am citit la ei pe site, are in formula ceva cam mult calciu si magneziu. De aia acum ma gandesc si la GHE FloraNova Grow si Bloom care nu au deloc calciu decat putin magneziu. Acum inca nu m-am hotarat intre aste doua.
Huh?? Edit: spuneam ca nu m-am hotarat inca intre gama Advanced Nutrients si gama General Hydroponics O sa iau nutrienti si pentru grow si pentru bloom.
Am luat o clona din ardei,si una din planta cea cu buzii cei mai mari.Am cautat cel mai mic bud si l-am retezat cat de mult am putut.Este cea din stanga,cealalta e o clona dintr-o clona luat acum cateva zile