ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Kto wybiera sie na MMM do Warszawy 20 Maja niech sie tu wpisze zeby bylo wiadomo kto jedzie. Do kazdego wysle PMa co do ubioru (niektorzy juz wiedza o co chodzi).
Pozdro.
Jasny gwint... mi sie jeszcze nie koncza-24 lub 25 mam ostatni egz...
okropecznie zaluje, bo z checia zabalowalbym na tej imprezce [tym bardziej, ze to w tak szczytnym celu ]
milej zabawy zycze
i koniecznie zrobcie fotorelacje!!
mnie niepusci kobieta na mmm. sweet jak chcesz mozesz do mnie wpasc po m3. najpierw moze jakies ognisko zrobimy a przenocowac mozesz u mnie Miska napewno nic niebedzie miala przeciwko tylko jak wezmiesz ze soba jakies jaranie to cie zatluke bo ja sie lecze i ani slowa przy niej ze sie w to bawie caly czas bo mozesz odpisac tu ale zadko tu wchodze z przyczyn wiadomych wiec lepiej jak zadzwonisz badz esa wyslesz czy cos juz wiesz
ja mam 11 mature z geografii , podajze 16 ustna z polaka pozniej jeszcze z anglika ale wale to! napewno sie pojawie! a 400 km pociagiem mi nie straszne teshPP
cale szczescie mam juz matoorke za soba [pisze cale szczescie, bo az strach pomyslec co wielki edukator jeszcze wymysli....]
a co do m3 to w tym roku sobie za nic nie odpuszcze
szczekam na pm'a z jakims nfo co i jak...
btw-przygotowujecie sie jakos??
Ja będe na pewno hehe w końcu pod wawą mieszkam hyhy
Mam tylko nadzieje ze mi roślinki dojdą hehe żebyśmy mogli poprobować swojego wlasnege ziolka tylko ;p hyhy
O co chodziło w zeszłym roku ze specjalnym strojem pzdr
tradycyjnie bede na setke, rok temu z koszulkami nie wyszlo bo og padlo przed MMM, teraz mozna sie ustawic jakos wczesniej na male conieco...najlepiej gdyby ktos z W-wy pokazal jakies bezpieczne miejsce do palenia outdoor, bo o ile pamietam to psy sie kreca co dwa kroki.
ps. faktycznie chujowo ze termin naklada sie na te matury.