Paff
Member
Mda... De data asta am incercat sa fac lucrurile mai profi.... adica sa merg pe acele pastile de turba.Inainte de a primi seminte de soi...apucasem sa pun la germinat din semintele vagaboande pe care le aveam... dupa sfaturile lui Ganz. Intradevar dupa 3 zile aratau (vedeti prima poza), dupa care le-am aruncat intr-un ghiveci la o floare. Aseara citeam pe un forum elvetian tot de iarba despre aceste pastile, despre care cineva spunea acolo ca germinarea ar dura si pana la 7 zile.. Intradevar ... de cand le-am pus nu le-am adaugat apa deloc, pentru ca le-am controlat si erau umede.De tinut le-am tinut partial acoperite cu capac ... intr-un dulap de hol, care este lipit de coloana de tevi... si e oarecum "cald si bine" (frigiderul meu nu scoate aer cald prin spate).Le-am controlat acum si situatia se prezinta astfel: JHxBxS au iesit si un BxS. Celelalte le-am scormonit usor cu o scobitiare pe langa... Fratele lui BxS se pregateste sa iasa dupa cate se pare, iar cele doua seminte: DPxBxS par neatinse si nici urma de mucegai sau putrezire. Sa se incarce accumulatorul la aparatul foto si voi veni si cu niste poze macro mai pe seara