What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Micro Grow by Wujek

G

Guest

Hi,
Marcin - dzieki :) zostawilem juz jedna kobitke w boxie. Niestety mialem duzo za male doniczki gdy byly 4 roslinki w boxie... w 3 tygodniu roslinki zatrzymaly wzrost. Dopiero wczoraj przesadzilem do wiekszej donicy. Juz widze poprawe ale nie ma po co dawac nowych zdjec. Roslinki sa dosc male :/
koza4130 - dzieki. Nazwa tego to ziemia biohumusowa. Nie wiem ile kosztuje w ogrodniku. Ale napewno nie jest droga. Ta co ja uzywam to moj wlasny produkt :D z resztek roslin (lisci i lodyg) hehe

greengirl

Active member
WDB - bardzo zdrowe roślinki, widocznie twój produkt (ziemia) jest wysokiej klasy:)

Marcinbc8, tutaj masz więcej informacji o oświetleniu:
http://www.lighting.pl/targi/swiatlo_2000/referat_osram.htm
http://www.lighting.pl/vademecu/sodowki.htm
Ja sam nie spotkałem się jeszcze z lampami sodowymi o mocy 125W, choć nie wykluczam, że takie istnieją. Być może twoja lampa to zamiennik z tzw. mieszaniną Penninga, tyle że najczęściej dla tego typoszeregu mocy producenci wytwarzają lampy o mocach 110W.
Pozdrawiam
Greengirl

~jungle

Member
Ladnie, ale ktory to dzien? Jest na wegu czy na flo? Masz juz przygotowany ekranik na scroga?

pozdro

D

dEv-9

mmMm zajebiste, geste i wogole takie przyjazne. :canabis:
Juz widac ze bedzie dobre jaranie. :)

G

Guest

KURWA :D

KURWA :D

Oj nie bedzie :badday: Przed paroma minutami jak co dzien poszedlem ponaginac roslinke. Zabraklo mi drucikow wiec poszedlem po wiecej... Mam zwyczaj naginac ja przy boxie na podlodze wiec tam ja zostawilem. Gdy wrucilem po jakichs 10min zastalem mojego uradowanego psa nad roslinka. Wpierdolil ja praktycznie cala. Zostaly tylko strzempy i lodyga :yoinks: Wiec panowie lepiej nie zostawiajcie psow w pokoju gdzie macie roslinki :D To sa takie male czteronozne cpuny :D
Pozdrawiam Wujek :wave:

G

Guest

Musi byc dobrze heh. No raczej juz niedlugo bedzie cos nowego. Przynajmniej powinno :)

D

dEv-9

No dobre podejscie, mi tez nigdy wszystko nie wychodzilo ale i tak bylo fajnie. :) Pozdro

Latest posts

Latest posts