What's new

MEDIA czyli wszystkie materiały o konopiach w jednym miejscu

P

passionman

Tytul z pierwszej strony dzisiejszej wyborczej: "Karac tylko dilera". minister czuma przygotowal projekt ustawy, ktora depenalizuje niewielkie ilosci na wlasny uzytek. w sumie nie spodziewalem sie tego po nim bo wyglada na wyjatkowego glupka a tu prosze ..panie i panowie nie chce zapeszac ale czuje, ze juz niedlugo bedzie mozna bez cisnien zapalic spliffa na ulicy :woohoo::yoinks: :headbange

cardiel

Member
:smile:

hmm tylko z tego co oni pisza, to nie bedzie depenalizacji jako takiej... jezeli policja zlapie nas, to sprawa idzie i tak do prouratury a ona oceni szkodliwosc spoleczna czynu.. chociaz to i tak lepsze niz zawiazy za 0,2 g :smile: no ale nie tylko ja wolalbym zeby po zatrzymaniu policjant powiedzial "uee tylko 2 g? jest pan wolny"

edit troszke dluzszy artykul wraz z materialem filmowym :D

http://www.tvn24.pl/12690,1611355,,,sld-bez-kary-za-jointa-wakacyjne-wydarzenie,wiadomosc.html

G

guestabc

dobre i to panowie najpierw pozwolą mieć 2g w kieszeni
a za rok niech pozwolą posadzić każdemu po 2 krzaczki:canabis:

i to by mi już starczyło (marzenia)

trzymajmy kciuki za ministra idą w dobrym kierunku

[m8]

Member
Veteran
dzisiejsza wyborcza

picture.php

M

Mr.TopTop

oj k...a stek bzdur, jak to przeczytałem to się wyrzygałem, straszna masakra myślowa i debilizm kompletny, oj godne pożałowania głowy, strach myśleć !!! :wallbash::wallbash::wallbash:

wdr

Active member
Veteran
Jednocześnie nie likwidując karalności posiadania narkotyków dajemy prokuratorowi instrument prawny, ze może odstąpić od ścigania posiadacza, wykorzystując okazję trafienia przez niego do handlarza.

czyli albo mówisz od kogo masz albo zawiasy. Wpierdol albo zawiasy, decyzja należy do ciebie :) Genialne.

ps. Czy w tym kraju nawet depenalizacjii nie da sie wprowadzić normalnie?

Silas

Member
Veteran
Nieco krzywdzące wobec nas...nikt nikogo w nic nie wciąga ;D Wszystcy kochają palić ganję ;D

masque

Active member
wtedy ci przyjebią "do 3 latch pozbawienia wolnosci" za uprawe, simple.

powinien genialny mr czuma wprowadzic uprawe 1plant per head :)

peace

G

guestabc

a już myślałem że wymyślili coś lepszego
a tu znowu hujnia
na Kogo nam donieść jak zioło z ogródka

więc dalej będziemy mieć przejebane my Spokojni Growerzy
co my złego robimy?

P

passionman

wtedy ci przyjebią "do 3 latch pozbawienia wolnosci" za uprawe, simple.

powinien genialny mr czuma wprowadzic uprawe 1plant per head :)

peace

ale nikt nie powiedzial, ze sam to wyhodowles. przyklad: wchodzisz na spacer do lasu i znajdujesz rosliny. zrywasz pare kwiatkow, suszysz w domu i masz. nie wyhodowales tego sam i nikt Ci tego nie udowodni. z tego co zauwazylem powstal pomysl zmiany prawa i rozni ludzie roznie beda to prawo interpretowac i teraz jest nasza kwestia, zeby znalezc w tym luke, ktora stworzy nam mozliwosci.