Ha ha , sa-i spui asta cainelui meu - sa vezi ce ochi face daca infuleca un sfert sau jumatate de brownie. Ii atarna pleoapele pana la falci si nu se misca de jos nici daca il calc pe coadaSi ca un post scriptum esential, adaug ca animalele nu-s catusi de putin afectate de consumul de canabis, pt ca molecula astuia in stare bruta nu-i permite asezarea in receptorul de canabinoid (asta doar daca animalul il are) pana nu i se desprinde grupul de carboxili.
si ca tot vorbim de cannabutter.. chiar voiam sa fac niste unt clarificat cu thc, dar nu am idee de reteta de prajituri/fursecuri sau ce sa fac cu untul.. idei?
Bun-asa, fiecare pe gusturile sale
Vulpoiule, salvia aceea cu frunze mari cat palma se poate fuma, dar asta nu soiul pe care-l vezi acolo in poza are frunzele cat degetul tau mic si cred ca e farinacea
ce fel de salvie ai acolo, nenea? divinorum, farinacea? orisicat arata delicios desi pe gustul meu ar fi mers si o roaba de bacon, o lopata de mustar, o maslina in martini
Postarile au fost mutate aici pentru a continua discutia fara a creea oftopic pe alte threaduri. ALL THINGS FOOD..