1. A venit casuta plantelor. Poze dupa montaj.
2. Pamantul asta de la Agro, Natura, hmmm, atentie cu el.
Mai intai ca nu are perlit. Mi se pare ca este predispus la retentie prea mare de apa. Poate ma insel.
Apoi are pH destul de scazut, sub 6, bine sub 6. A iesit apa cu pH 6 la a doua udare, udare facuta cu apa de la chiuveta, deci pH 7.
Nu in ultimul rand, nu are prea multi nutrienti. Asta de fapt este bine, mai ales pentru seedlinguri dar... Aparent am dat in deficienta de azot (nu sunt sigur, poate sa fie de la pH; s-a manifestat imediat dupa o udare, simultan cu o aparente de overwatering, si culmea, chiar cand pusesem si putina melasa in apa), dupa doar doua saptamani. Asta nu e neaparat rau, insa nu ma asteptam. De departe, prefer Composana Universal.
In tot cazul nu asta mi-e problema. De cort sunt multumit. Nu stiu insa cum sa pun filtrul de carbon.
Adica stiu dar... ne lovim de stoner science: citiram ca filtrul se pune care vra sa zica astfel incat sa traga aerul prin pasla, ca sa protejeze carbunele de praf. Bine bine, ma intreb eu, dar praful de carbune care este purtat de aer dupa aceea, unde mama lui se duce???
Nu inteleg de ce nu mai are un filtru, ba si mai bine, inca unul la fel, montat taman invers. Mi-oi fi raspuns la intrebare???
3. Si pentru ca imi amintii: ce inaltime ai in camera ta? Ziceai ca esti limitat pe inaltime si vrei sa cresti jamaicane...