What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Lipsa de ocupatie :)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Am podul plin de bere, dar mai indesam una. Grija la araci si ai grija totusi ca la varsta asta sa nu fie lumina exagerat de puternica, caci o sa le creeze probleme, cam ca cele care le ai. Adica in nici un caz sub 5 cm. Bine, nici cum au fost initial, de s-au lungit...

Mai tarziu, daca o sa vrei lumina mai puternica, o sa poti improviza un reflector, pus deasupra becului, se va cunoaste, dar fix acuma nu ai nevoie.

mike1983

Member
L-am comandat (Model: PH-98103) sper sa fie OK. Pai o sa le las asa atunci ca nu am ce sa le mai fac. Macar sa imi faca seminte :). Am un magazin specializat in zona unde gasesc mai orice fertilizator. O sa merg sa cumpar ceva pt flower. Fetele de acolo or sa ma ajute daca nu ma descurc.. Mai este cazul sa le tin in vegetatie? Eu le-am tinut mai tot timpul 24/24 cu exceptia zilelor insorite cand le-am mai scos la aer in razele soarelui. Sa le pun 12/24? Macar o funie tzapana sa imi iasa de aici daca tot am avut grija de ele pana acum :)

Vezi ca nu e bine sa le pui la lumina soarelui , ele sunt obisnuite cu un anumit spectru de lumina iar cand le pui la soare este un stres pentru ele.Poti sa le pui la inflorit cand vrei tu , daca au minim 3 saptamani de vegetatie este ok.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
maik vrea sa spuna ca nu le face bine cand le freci de la un spectru la altul, dintr-o conditie in alta, haotic. acuma, sa le obisnuiesti gradat si sistematic cu soarele, nu stiu daca e rau, daca ai in plan sa le lasi la final sub tata soare...