ξεκινημα της τριτης εβδομαδας κ ολα οκ.τα μωρα τρωνε εδω κ ενα μηνα περιπου 1μλ βιογκροου στο λιτρο κ απο το ξεκινημα της ανθισης προστεθηκε κ το βιομπλουμ, 1μλ την πρωτη εβδομαδα 1,5 την 2 και τωραστην 3 εβδομαδα στα 2μλ βιομπλου κ 1μλ βιογκροου
τα φυτα τα λιπαινο σε καθε ποτισμα,ετσι ενα αναποδο μπανακι με λιγο σαπουνι για να επανερθει το χωμα(reset ph)το θεωρω επιβεβλημενο(οπως κ εγινε) προτου το φυτο δειξει λοκαρισμα η ελιπση
το αυτοματο ειναι το μονο που στρετσαρε λιγο με το γυρσμα...ξινησε
ανταρτιστ φιλε ναι,σε καθε ποτισμα...εαν δω τιπ μπερν απλα το κατεβαζω λιγο την επομενη.
νερο το αυτοματο εχει τα πρωτια αφου κατεβαζει σχεδον 4,5 λιτρα τη μερα
τα αλλα,τα μεγαλα κ αυτα γυρο στο 4λιτρο στο 3ημερο κ τα μικρα κανα 2λιτρο στο 3ημερο
ολα τα μωρα,μικρα,μεγαλα,αουτο,ποτιζονται σχεδον με το ιδιο χαρμανι.. δηλαδη τα μικρα
(7 και 10 λιτρα γλαστερς) αντι για 1μλ βιογκροου τα δινω 0,7 καπως ετσι,το αουτο τρωει οτι και τα μεγαλα,κανονικα
ψιλοκαφρικα αλλα μου βγαινει
Μια χαρα μου φαίνεται το αυτόματο, ίσως απλά λίγο ανοιχτό το χρώμα του. Γονίδια ή στρες απο τα λιπάσματα.
Δεν βλέπω σοβαρά κλειδώματα ή να χάνεις φύλλα όμως, ίσως μια ελαφριά έλλειψη Ασβεστίου;
Άστα λίγο να ξεκουραστούν, να βρουν το χρώμα τους, δεν έγινε κάτι αν σε κανά δυό ποτίσματα δεν βάλεις λίπασμα..!
Επίσης τα 100 τζι λίγο υπερβολικό. Άντε να έβγαζες 60-70-80 στην καλύτερη... Και μη βιάζεσαι, έχεις αρκετά παραπάνω από δύο βδομάδες, θα φουσκώσει αρκετά και άλλο... Τις τρίχες μην τις πολυκοιτάς σε αυτή τη φάση, το καφέτιασμα μπορεί να είναι και από το λίπασμα.
Με νερό βρύσης υποθέτω ποτίζεις, έτσι; Τρέχει νερό απο κάτω όταν ποτίζεις ή είναι ακόρεστο το πότισμα;
μερικες ολοσωμες της κορασιδος..χθες την τσιτωσα λιγο στο λιπασμα. τωρα ρελαξ
ποτισματα αρτισταρα ειναι ολα με απροη εδω κ καιρο
το νερο ειναι βρυσης που το αφηνω κανα δυημερο
λεσ αντι για 70ημερο να μου βγει 100ημερο τα αουτο?καλο κ αυτο να γεμισει κ λιγο