Νομίζω λίγο νωρίς τα γύρισες για ανθοφορία.....btw....καλή συνέχεια και σου εύχομαι να πάρουν μπόι και να φουσκώσει.
Ερώτηση....θα τελειώσεις με cfl το grow σου. Πως και δεν πήρες καμία hps;
Νομίζω λίγο νωρίς τα γύρισες για ανθοφορία..den ta gyrisa...btw....καλή συνέχεια και σου εύχομαι να πάρουν μπόι και να φουσκώσει.thnx filos
Ερώτηση....θα τελειώσεις με cfl το grow σου. Πως και δεν πήρες καμία hps;
τελευταιο γκρου με υλικο απο τους ακατανομαστους(RQS)και ειπα να το μοιραστω
2xcheese
1xspecial kush1
1xNL auto sfyraei to automataki
1xcritical clone cut at (25-8) 2weeks of flower
2x? agnwsta ta atoma alla endiafronta
φαει βιοβιζζ κ βλεπουμε.
λαμπα 600 ντουαλ απο σπορι
τεντα 0,8 χ 0,8 χ1.6.....την βλεπω οριζοντια αν εχω προβ
η λαμπα αναψε 3 σεπτεμβρη κ δεν βλεπω να σβηνει πριν τον μαιο..
Εντάξει, λίγο ανομοιομορφία πέφτει εκεί μέσα, αλλά άμα πίνεις μπάφους κι ακούς και Καρλίτο, τα βλέπεις κι οριζόντια άμα λάχει να ούμ
Ευλογημένος να 'ναι ο δρόμος σου, πατρίδα!
Καλη σεσον δικε μου! QQ for RQQS ελπιζω να γινει κανα μαγικο να μη βγουν μουφα, ο τυπος που εχει την εταιρια κατι αλλο ηθελε να κανει στη ζωη του δεν εξηγειται αλλιως..
πατριδα σε κανα δυο μερες λεω να παρω τα σχοινια κ να σβερκοσω της ατιθασες....το αυτοματο εχει ομοιομορφο κανοπι κ δεν το πειραζω...εξαλου θα το προλαβουν.
καθοτι σαντανιστης ο καρλιτο εχει γεμισει πολλες στιγμες της ζωης μου(οριζοντιες κ καθετες)
ευχαριστω για της ευχες κ καλο θεριζμα με της ναρες σου
Μακεδών αλάνι μου καλό τρέξιμο να έχεις. Και ρε συ δίκιο έχει ο Ορφέας, βαλτα όλα στο ίδιο έπίπεδο μετά τα κορφολογήματα, που μου φαίνεται πως θα επρεπε να είχες κάνει πιο πριν...
αρτισταρα θενξ
τοπινκ δεν κανω,ενα απλο λστ εκει που χρειαζεται κ με μερικα γλαστρκια κατο απο τα μικρα,πισευω θα ερθουν στα γρεζια τους
εσυ τι λεει ο μπαχτσες,κιουραρεται?