ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Auzi, cb, hai sa iti zic una buna, apropo de growurile tale.
La un moment dat, ma uit eu intr-o poza, si ma intreb: unde puii mei a gasit cb plasticele alea sa faca ghivece (seamana cu o folie de protectie folosita in constructii), saracul, nu o fi avut bani de ghivece!
Dupa un timp, acu vreo doua saptamani mai precis, citesc si eu nu stiu cum despre airpruning si airpot, si bineinteles ca mi-am facut si eu trei airpoate de 20L...
Dupa care am dat o cautare pe ebay dupa airpot.
Am ras de m-am spart cand am vazut ca de fapt ghivecele tale erau superprofi si eu eram (nu ca ar fi prima oara) cufundat in ignoranta (spuse filosofu' din mine)...
ieri au primit ultima udare de iguana bloom , la urmatoarea udare voi folosi doar apa in ideea de a lasa planta sa consume toti nutrientii de inca exista in pamant , la cea de a 2-a udare voi folosi o singura data final phase si voi continua sa ud cu apa pana v-a termina.