What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Lemon Skunk Pron.

vasile

Well-known member
Veteran
O sa intru mai des pe forum numa` ca sa ma uit la threadu tau Coolbud! Intotdeauna ai avut jurnale superbe, mult succes cu ele.

coolbud

puffin' the herb
Vine si updateul cu finalul primei saptamani de flower

picture.php

Inca nu le-am dat nutrienti deoarece nu par sa aiba nevoie.Le-am dat doar foliar in urma cu o zi si se pare ca le place la nebunie.

:tiphat:

coolbud

puffin' the herb
Vine si updateul cu 2 weeks de flower :woohoo: , plantele dau semne ca au cam consumat resursele din pamant si la urmatoarea udare le voi da jumatate de doza de piranha grow/bloom/sensizym/budblood.

picture.php

picture.php

Ce se vede pe frunze , sunt rezidurile de la piranha.(nu reusesc niciodata sa o "topesc")

coolbud

puffin' the herb
UPDATE
3 weeks flower​

picture.php

picture.php

le-am administrat nutrienti la ultimele 2 udari , va mai dura putin pana-si revin complet dar nu-i bai.totul merge bine , se dezvolta cum trebuie.

coolbud

puffin' the herb
Vine si updateul cu 4 weeks de flower , din greseala am dat delete pozei cu plantele si mi-e tare lene sa mai fac alta dar din fericire mi-a ramas un close-up.Dig it.

picture.php

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Mie mi s-a parut ca grosimea pistililor tine intr-o anumita masura de soi. Daca mai poate sa confirme careva, e ok, daca nu, ramane la categoria mituri...

Da de ce, ai auzit ca fata cu pistilii groasi e mai plina de THC (mai iubareata adica)?

U

Universu

Nu stiu daca grosimea lor tine de calitate la mine e vorba de gust imi plac lindicoasele si la specia umana.Mi-ai dat o idee buna despre ce sa mai studiez

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nici tu nu mai stii ce iti place, acum ceva saptamani erai cel mai mare fan sativa..
Si aia nu-s pistili grosi, doar ca sunt inca proaspeti si neretrasi in calaxy.

U

Universu

Arata foarte calitativ ,premium buds ,zici ca nins o saptamana. Tu scoti cumva mai bine de gr/w?

Latest posts

Latest posts