ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Cum s-ar spune, gandul nebunului la marginea pamantului : citind in graba am inversat fara sa vreau ordinea consoanelor din cuvantul 'tufe' si nu intelegeam ce-ai cu plantele omului .
Vine si updateul cu 2 weeks de flower , plantele dau semne ca au cam consumat resursele din pamant si la urmatoarea udare le voi da jumatate de doza de piranha grow/bloom/sensizym/budblood.
Ce se vede pe frunze , sunt rezidurile de la piranha.(nu reusesc niciodata sa o "topesc")
Vine si updateul cu 4 weeks de flower , din greseala am dat delete pozei cu plantele si mi-e tare lene sa mai fac alta dar din fericire mi-a ramas un close-up.Dig it.
Mie mi s-a parut ca grosimea pistililor tine intr-o anumita masura de soi. Daca mai poate sa confirme careva, e ok, daca nu, ramane la categoria mituri...
Da de ce, ai auzit ca fata cu pistilii groasi e mai plina de THC (mai iubareata adica)?
Nu stiu daca grosimea lor tine de calitate la mine e vorba de gust imi plac lindicoasele si la specia umana.Mi-ai dat o idee buna despre ce sa mai studiez
Nici tu nu mai stii ce iti place, acum ceva saptamani erai cel mai mare fan sativa..
Si aia nu-s pistili grosi, doar ca sunt inca proaspeti si neretrasi in calaxy.