coolbud
puffin' the herb
Salutari , m-am decis sa fac si eu un jurnal pentru lemon skunkul meu ce este de la greenhouse seeds.Sunt niste seeduri vechi de aproximativ 3 ani(de cand le-am achizitionat eu) si vreau sa spun ca aceasta planta este singura care m-a multumit si continua sa ma multumeasca pe deplin avand in vedere ca o cultiv a 3-a oara.
Lumina - 600w dual spectrum hps
Racire - 2 extractoare + 1 miniventilator + aer conditionat.
Temperatura - 24-26 grade cu lumina aprinsa / 24 grade cu lumina stinsa.
Ghivece - 4 airpots de 30 de litri fiecare
Pamant - Plagron batmix
Nutrienti - Gama Advanced Nutrients
Spatiu disponibil - 1 mp
Plantele ce le veti vedea au fost luate clone in saptamana 6 de flower , a fost cat pe ce sa o pierd pe dansa , ele au aproximativ 3 saptamani de vegetatie si nu le-am facut doar lst.Planuiesc sa le mai tin maxim 2 saptamani in vegetatie si pe urma le arunc in flower.Momentan nu hranesc plantele cu absolut nimic inafara de niste foliar piranha ce-l aplic aproximativ odata pe saptamana.
Si acum sa lasam pozele sa vorbeasca :
In ultima poza am incercat sa pozez nuanta de albastru ce o au frunzele dar se pare ca n-am reusit.
Astept cu nerabdare sa vad ce veti spune de dansele.
Lumina - 600w dual spectrum hps
Racire - 2 extractoare + 1 miniventilator + aer conditionat.
Temperatura - 24-26 grade cu lumina aprinsa / 24 grade cu lumina stinsa.
Ghivece - 4 airpots de 30 de litri fiecare
Pamant - Plagron batmix
Nutrienti - Gama Advanced Nutrients
Spatiu disponibil - 1 mp
Plantele ce le veti vedea au fost luate clone in saptamana 6 de flower , a fost cat pe ce sa o pierd pe dansa , ele au aproximativ 3 saptamani de vegetatie si nu le-am facut doar lst.Planuiesc sa le mai tin maxim 2 saptamani in vegetatie si pe urma le arunc in flower.Momentan nu hranesc plantele cu absolut nimic inafara de niste foliar piranha ce-l aplic aproximativ odata pe saptamana.
Si acum sa lasam pozele sa vorbeasca :
In ultima poza am incercat sa pozez nuanta de albastru ce o au frunzele dar se pare ca n-am reusit.
Astept cu nerabdare sa vad ce veti spune de dansele.