What's new

lemon haze auto

ganja3

Member
μαζί του και ένα νταιναφερ θηλυκό φωτοπεριόδου παραπεταμένο και ταλλεποριμένο , μεγαλώνει πλέον μιά χαρα

locoezon

Member
Ganja ετοίμασε να γράψεις και ένα βιβλίο να δίνεις πακέτο με τα panel.:biggrin:
Απίστευτη δουλειά.
Το δέντρο που αναστήθηκε τι ράτσα είναι ;

ganja3

Member
lemon haze auto είναι ένα από τα 3 που έβαλα . τα 2 τα καπνίσαμε και αυτό βρίσκετε ακόμα εκεί,

όσο για βιβλίο είναι δύσκολο να γράψεις , βρίσκω το φυτό αν και αγριάδα τόσο αναποφάσιστο και εξελίξιμο που πριν το τελειώσεις το βιβλίο μπορεί να το αναθεωρήσεις .
η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλά κενά ακόμα και με πολλές ποικιλίες να παίξουμε , που κάπου χάνεις το τί φταίει και τι όχι . κάποτε προσπάθησα να εμβολιάσω ένα φυτό με άλλα ... απέτυχα και ακόμα δεν ξέρω γιατί .. ίσως τα φυτά . ίσως το στάδιο . ίσως το φως , το λίπασμα ???? πολλά έχουμε ακόμα να μάθουμε και αυτό είναι το καλό . εγώ μέχρι τώρα προσπαθώ απλά αντί για αγγλικά να μάθω τι μου λένε τα φυτά , μερικές φορές βαριέμαι να τα ακούω να γκρινιάζουν και άλλοτε δεν βγάζουν άχνα . δεν ξέρω ακόμα πόσο τα επηρεάζει η δικιά μου ψυχολογία και πόσο με επηρεάζει η δικιά τους .

locoezon

Member
Το θυμάμαι αυτό με το μπόλιασμα.
Κάθε πειραματισμός και μια επιπλέον εμπειρία.:headbange
Όσο για τα φυτά πιστεύω ότι και αυτά σε καταλαβαίνουν,
όπως και εσύ αυτά. Αφού είναι ζωντανοί οργανισμοί!
Κάτι σαν τα ζώα ένα πράγμα που καταλαβαίνουν καλύτερα τους ανθρώπους απότι οι άνθρωποι :biggrin:

Δηλαδή παει για σπόρια το αυτόματο

ganja3

Member
το αρσενικό υποτίθεται είναι το αυτόματο . το θηλυκό είναι φωτοπεριόδου . αλλά έχω αλλού αυτόματα θηλυκά για να κάνω την παντρειά .
την γύρη δοκίμασε κανείς να την καταψύξει ? πόσο καιρό αντέχει ?

ganja3

Member
τώρα κανονικά θα άφηνα ένα κλαδί με @@ , αλλά λόγο το είναι αυτόματο και τράβηξε πολλά . θα το αφήσω .

ganja3

Member
πιτσιρικάς διάβασα ένα βιβλίο με κάποιον που τα σύνδεσε με ηλεκτρόδια τα φυτά .
είδε ότι αντιδρούσαν τα φυτά του ιδιοκτήτη ( αυτός που τα περιποιόταν ) όταν πάθαινε κάτι κακό . την στιγμή που το πάθαινε και ας ήταν στο άλλο ημισφαίριο ..
ένα άλλο πείραμα που έκανε ήταν κάποιος να μπει σε ένα χώρο με φυτά και να τσαλαπατήσει και να σκοτώσει μερικά . τα άλλα πάντοτε τον αναγνώριζαν και αντιδρούσαν όταν έμπαινε στον χώρο . μάλιστα αντιδρούσαν ακόμα και όταν πλησίαζε , στον χώρο . αργότερα έκανε πειράματα για να αποδείξει ότι τα φυτά αναγνωρίζουν έναν που μπαίνει σε ένα σπίτι και κάνει κακό ( ληστεία , φόνο κλπ ) δυστυχώς δεν μπόρεσε να πείσει τα δικαστήρια να φωνάζουν τις γλάστρες για μάρτυρες ..

εγώ σκάλωσα πολύ στην επικοινωνία που έχουν σε χρόνο μηδέν .
εάν είναι όντως . τότε τα φυτά μας ρίχνουν πολλές γενιές εξέλιξης και μετενσάρκωσης . έχουν φτάσει στο απόλυτο πριν το όλο , έχουν σώμα σταθερό κάπου και την ψυχή παντού , η τέλεια νιρβάνα . ίσως κάποιος γκουρού πλησίασε λίγο κανένα ραδίκι . άντε ο Χριστός να έπιασε το μαρούλι .
κάτι τέτοια σκέφτομαι ώρες ώρες και απογοητεύομαι με το πόσο δρόμο ακόμα έχουμε για να πιάσουμε κουβέντα με τα φυτά ,
μάλλον και άλλοι το είδαν έτσι και βάλθηκαν να σκοτώσουν τις μέλισσες

orfeas

Well-known member
Veteran
πιτσιρικάς διάβασα ένα βιβλίο με κάποιον που τα σύνδεσε με ηλεκτρόδια τα φυτά .
είδε ότι αντιδρούσαν τα φυτά του ιδιοκτήτη ( αυτός που τα περιποιόταν ) όταν πάθαινε κάτι κακό . την στιγμή που το πάθαινε και ας ήταν στο άλλο ημισφαίριο ..
ένα άλλο πείραμα που έκανε ήταν κάποιος να μπει σε ένα χώρο με φυτά και να τσαλαπατήσει και να σκοτώσει μερικά . τα άλλα πάντοτε τον αναγνώριζαν και αντιδρούσαν όταν έμπαινε στον χώρο . μάλιστα αντιδρούσαν ακόμα και όταν πλησίαζε , στον χώρο . αργότερα έκανε πειράματα για να αποδείξει ότι τα φυτά αναγνωρίζουν έναν που μπαίνει σε ένα σπίτι και κάνει κακό ( ληστεία , φόνο κλπ ) δυστυχώς δεν μπόρεσε να πείσει τα δικαστήρια να φωνάζουν τις γλάστρες για μάρτυρες ..

εγώ σκάλωσα πολύ στην επικοινωνία που έχουν σε χρόνο μηδέν .
εάν είναι όντως . τότε τα φυτά μας ρίχνουν πολλές γενιές εξέλιξης και μετενσάρκωσης . έχουν φτάσει στο απόλυτο πριν το όλο , έχουν σώμα σταθερό κάπου και την ψυχή παντού , η τέλεια νιρβάνα . ίσως κάποιος γκουρού πλησίασε λίγο κανένα ραδίκι . άντε ο Χριστός να έπιασε το μαρούλι .
κάτι τέτοια σκέφτομαι ώρες ώρες και απογοητεύομαι με το πόσο δρόμο ακόμα έχουμε για να πιάσουμε κουβέντα με τα φυτά ,
μάλλον και άλλοι το είδαν έτσι και βάλθηκαν να σκοτώσουν τις μέλισσες

Πίνε, πίνε εσύ...:biggrin:

Ωστόσο η αγάπη και κατά συνέπεια η καθαρότητα της ψυχής δεν αφορά μόνο τα ζώα. Κι οι σκέψεις σου μόνο μπαρούφες που δεν είναι!

Πρέπει να επανεκπαιδεύσουμε το Νου!

ganja3

Member
έχουν :biggrin: τώρα θα με φροντίζουν , μέχρι την επόμενη υπερπαραγωγή :biggrin:

locoezon

Member
Tο δικαιούσαι να σε φροντίσουν αφού και εσύ το κανεις.
Απότι έχω καταλάβει εδώ και καιρό αλληλοϋποστηριζόσαστε σε αρκετούς τομείς,οποτε τα λόγια περισσεύουν...

ένα μπράβο είναι αρκετό πιστεύω