agios antonios
Member
μια χαρά αυτόματο φίλε... Άντε, για αυτό το ΣΚ είσαι κομπλέ ...
υδροπονάκιας είμαι
40λίτρα νερό με 10ml grow micro bloom μια φορά
δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά την γραφή σου , .Ganja diavazw epigramatika edw kai kairo to topic giati den exw xrono, ithela na se rwtisw apo tote pou den xrisimopoieis miller ti diafores exei dei se yield flavor klpa kai se poso xwro kai watt evgales 170 me ta papai leds?
ανέβα προς τα πάνω , όσο προλαβαίνειςγιαμμι γιαμμι... να χαμε μια λεμοναδίτσα...
καλόπιοτα
κάποιε καλωσόρισες και εδώ .diesel ryder παρέλαβα και φυτεύω μάλλον σήμερα μαζί με ένα τσιχλοφλουσκα ..Γκάντζα χαιρετώ.
Είδα ότι θες να παίξεις και με αυτόματα ε;Χεχε,πάνε οι εποχές του σνομπαρίσματος για τα autos.Σου προτείνω diesel ryder και big devil,εταιρίες δεν θυμάμαι έχω καιρό να ασχοληθώ με το σπορ αλλά θα ξαναξεκινήσ,είμαι στο στήσιμο.
Όπως πάντα άψογα τα παιδιά σου,ωραία τα αποτελέσματα με τα leds.
κάποιε καλωσόρισες και εδώ .diesel ryder παρέλαβα και φυτεύω μάλλον σήμερα μαζί με ένα τσιχλοφλουσκα ..
ακόμα για τα αυτόματα δεν έβγαλα γνώμη περίμενε , αλλά μάλλον καλά τα πήγε η πρώτη προσπάθεια . εκτός από το σκάσιμο του σπόρου , και ότι τα 5 ρέγιουλαρ ήταν μάλλον όλα θηλυκά . ακόμα δεν έχω δικό μου σπόρο σε αυτόματο , και δεν είμαι έτυμος να οργανώσω αυτό για το οποίο τα ξεκίνησα . να κόβω κάθε 10-15 μέρες δυο φυτά . . το ότι μπορώ να έχω στον ίδιο χώρο με το ίδιο φως μικρά και μεγάλα , αυτό είναι που με έστειλε στα αυτόματα .
τώρα καπνίζοντας το λεμόνι το αυτόματο , έχω αλλάξει γνώμη για αυτά . αρκετά δυνατό άκουσμα και με μεγάλη διάρκεια , φοβερό άρωμα και γεύση , έχει και λίγο χέιζ μέσα και σε νταγκλάρει λίγο αν κάνεις καπάκι κοντά και το δεύτερο .
βίβες
και το αντανακλαστικό που βρήκα άθλος ήτανχεχεχε..μάλλον εννοεί τα λιπάσματα τα miller,όχι το mylar που βάζουμε για την αντανάκλαση..