What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Legalizare RO

MJgrow

Active member
cand va aud in pana mea ca le spuneti etnobotanice...

exact ca si cum ai spune la un cacat de matiz sau tico ....bolid.

Orcum bolid e orce are 3 sau 4 roti in viziunea celor care prezinta prostilor la TV.

iar daca colegul de peste dunare e curios, poti sa ii traduci ca la noi lumea nu iese in strada sa isi ceara drepturile (cum se fac in alte tari), dapoi sa legalizeze nush ce drog (de mare risc/ catalogat la noi)

Daca imi aduc eu aminte, ultima rascoala s-a facut cam dupa 50 de ani de indobitocire si chin.

dalin

Member
primul mars care il va face asociatia RHRN va fi anul care vine...ve-ti vedea si va ve-ti minuna.ce vor sa faca debutatii si parlamentarii UE cu aceasta planta!

dalin

Member
sa o foloseasca in sistemul medicinal,sa o controleze, sa o foloseasca in sistemul industrial.Exact ca si americani sa o foloseasca intr-un sistem bine restrictionat ,observat si controloat....unde toata lumea are voie sa consume fara a purta la ei cantitati exagerate.adica legi mai blande!asta o sa ne astepte.guvernul spaniol a hotarat de f mult timp sa iti dea voie sa cresti in casa 2 plante si nu a mai avut probleme ,in belgia e la fel in elvetia e tolerata mult germania la fel franta la fel slovenia tolerata danemarka si restul tarilor e tolerata urmeaza ungaria si bulgaria ,si automat se va lua o hotarare si ptr tara noastra
Iar noi ridicam asta in strada ptr a da un semn si a documenta populati despre acest medicament(zis DROG)
NU AM CREIERUL SPALAT DACA ASTA CREDETI DAR AM MARE INCREDERE IN ASOCIATIA ASTA!
SI DACA STAM ASA SI NE GANDIM DACA SE INTAMPLA AIA DACA SE FUTE AILALTA DACAZ E ASA SI PE DINCOLO NU REZOLVAM NIMIK....NE COMPLACEM CUM AM FACUT SI PANA ACUM...DOAR VORBIM SI NU FACEM NIMIK.
DEALERII VOR CADEA PE PIATA NEAGRA CA NU O SA ITI CONVINA SA CUMPERI DE LA COLT UNDE NU SCRIE NIMIK PE EA CAND POTI SA TE DUCI LA SHOP SA ITI IEI SI SA STII CUM SI IN CE FEL A FOST CRESCUTA!!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
intrebarea mea este de ce aceasta organizatie nu iese la lumina pentru a absorbi fonduri daca chiar are o un plan de atac pregatit..

MJgrow

Active member
sa dea domnul sa se faca ceva.... in sensul ca sa ajunga la legi. ca la creierul unora... nu cred ca mai exista.

adica trebuie sa iei in calcul cumva si tata lu nush care care vrea sa il interneze la dezintoxicare sau nush pe unde ca avea la status ceva informatii cu noua bere lu peste prajit.

Parca a intrat bere u cianura in tara. a innebunit lumea cu prostiile lor ce se vad la TV si ar face orce sa ajunga in raiting.... acolo sus.

Cum ziceam.... unul tipa mai tare ca altul.

dalin

Member
fonduri sunt ....stati linistiti nu au nevoie de bani ptr a se ridica.Legile din romania spun ceva si despre instigare la consum....de aceea trebuie gandita iesire mai intai la guvern si apoi documentarea populatie printr-un mars PRO.
LA intalnire au fost prezenti 9 personane in varsta se vedeau pe ei ca nu era fitosi sau parlamentari erau oameni obisnuiti .....ne total de oameni la conferinta a fost de 40 ceea ce inseamna f putin .
La urmatoarea conferinta se vor pune afise pe strazile principale ale bucurestiului si poate vor veni mai multi sa afle mult mai multe chestii legate de aceasta dezbatere.
Ceea ce vrem sa facem e sa nu instigam la consum ci doar sa documentam lumea cu adevarata fata a acestui medicament.
Si apoi raspunsurile vor veni sigure.Am impresia ca va fi si ceva la tembelizor unde toti indoctrinatii se uita....motaj facut cu abilitatile daca pot spune asa a aceste plante.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai daca sunt fonduri, sa se sara peste afisele acelea dupa ce se definitiveaza planul, sa se treaca direct la informarea in masa.
ce ar trebui sa faca aceasta organizatie nu se incadreaza la instigarea la consum, ci poate trece sub dreptul la libera informare a populatiei. chiar si un avocat de cartier i-ar putea descurca.

MJgrow

Active member
poate asteapta sa vada daca are cu cine discuta.

Una e sa te iei de cateva zeci sau sute de persoane(poate chiar si mai mult) care vor sa deschida ochii unora sau marsaluiesc si alta e sa te iei de un grup de 10- 40 cat a zis mai sus.

- adica... avem cu cine? hai sa facem...
- nu avem cu cine, poate e loc in alta parte (tara)

dalin

Member
asta am discutat si cu ei .si raspunsul a fost urmatorul:Ne trebuie o persoana care lumea sa o cunoasca si sa apara la televizor intr-o emisiune unde toti se uita....legat de cat de nociv e tutunul si sa zica am fumat marijuana dar m-am lasat si tutun nu mai pun in gura ptr ca mi-a murit nu stiu cine sau m-am imbolnavit grav ;insa de la acea plata in 100 de mii de ani nu a murit nimeni.

MJgrow

Active member
pai sa vb cu ala de la OTV.

La urma urmei sa mearga si cateva gogomanii ca orcum noi suntem obisnuiti sa primim in fiecare zi la tv asa ceva.

poate se misca ceva si in randul altora... care nu prea stiu care cu ce. doar sa fie de ajutor ca grup.

dalin

Member
o sa ii comunic tipului de la RHRN de acesta posibilitate si la urmatoarea conferinta sa ii chemam cu camera!!ar fi ceva!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu zic sa se puna intai cap la cap un plan, daca se rateaza startul va fi o lovitura grea pentru orice fel de viitoare miscare.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu iti propun altceva. daca ai acces acolo poti vorbi sa inregistrezi ce se discuta si apoi sa popularizam aceasta miscare pe internet, macar intre noi, si atunci fiecare isi poate da cu parerea si sigur se va simti. daca nu te descurci pe partea tehnica sau de soft ma poti contacta.

dalin

Member
pai daca vreti
va dau video!!
vb cu tipu sa imi dea filmarea de la conferinta!!ptr ca s-a filmat

vasile

Well-known member
Veteran
acest program are cam un jur de 1 an sau 2 in Romania.A fost f mult de munca inainte sa se puna pe picioare asociatia.Ieri s-a tinut o conferinta in cadrul Facultatii de Sociologie care a putut fi urmarita si online.

Spre mirarea mea nu atat de multa lume vrea sa se informeze in legatura cu Drogurile si riscul la care sunt pusi atunci cand consuma aceste chestii.S-au dat exemple de tari unde legea este mult mai usoara vb de o extremitate:in vancouver canada exista un centru unde oamenii dependeti de heroina vin si sub supraveghere pot sa isi injecteze linistiti asta ptr a putea scadea mertalitatea si infectia cu HIV,s-A VB DE BELGIA SPANIA unde ai voie sa iti cresti in casa maxin 2-3 plante ptr tine si consumul tau personal si in caz de trafic faci inchisoare.

Eu pot sa il numesc un proiect educativ....ptr ca in Romania cand se aude de drogati(droguri grele nu cannabis)conceptia este :HAI SA II BAGAM LA INCHISOARE!
S-a vorbit despre decriminalizarea si o legislatie mai usoara privind consumul de canepa de la noi din tara.Si vrem sa ajutam i-ar ptr asta avem nevoie de oameni care sa ne sustina ptr MARS.
Cum Moldova a reusit sa faca 4 marsuri asa putem si noi sa facem.

Sa explicam lumii ca aceasta planta nu dauneaza ca aceasta planta aduce dupa sine o industrie adica locuri de munca ,aceasta planta putem sa o folosim in mod recreatinoal si medical ptr inflamatii antiseptice si calmante....putem sa facem asa ceva dar noua ne e frica.daca va intrebati daca avem spate;da avem o asociatie ce apartine uniunea europeana ;si asta nu inseamna ca se vor executa oameni....ptr ca noi doar informam nu instigam lumea la consum.
o sa fin cu mai multe explicatii in legatura cu acest program sa reusesc sa fac lumea de aici sa inteleaga!!
poate crede-ti ca e vrajeala ce urmeaza sa scriu acuma:Eu nu am crescut de dragu de afuma eu am crescut ca pur si simplu am pus dragoste in aceste plante.majoritatea de aici sunt sigur ca nu a facut niciodata asta ptr ca majoritatea fac parte din societatea simpla care nu vede altceva decat CONSUM CONSUM CONSUM.

Nu stiu cum sunteti voi dar eu cand le veedeam cum cresc in fiecare zi mi se umplea sufletu de bucurie ca dintr-o samanta cat de mica se face o chestie de 3 m lungime.
Incercati sa vedeti asta ....si o sa vi se schimbe parerea despre ea ca nu e doar o planta si noi vite care sa o consume.

MULTUMESC!SCUZE DACA VA PLICTISITI CU CITITU!
o SA REVIN CU VESTI NOI IN LEGATURA CU ACEST PROGRAM DE CARE SE PARE CA DOAR O PERSOANA STIE
HARM REDUCTION

Din punctul meu de vedere degeaba se fac marşuri peste marşuri daca nimeni nu ne baga in seama , absolut nimeni , cei de sus nu vor sa se riste si nici nu acorda atentie , s-au facut multe marşuri la noi si degeaba , vreau sa stiu si eu cati dintre oameni de la marş aveau peste 30 ani ? la marş au venit copii pletosi / emo / barbosi / junky rastafariani cu dread-uri cu tricouri cu che guevara sau legalize mj ... ce sa vada cei de sus in copii aia ? la ce sa se riste ei daca noi nu putem sa ne afirmam decent , sunt multi tarani in romania si nu prea poti sa misti de ei in primul rand.

Am facut parte dintr-o asociatie in care puteam sa propun la sedinte ceva despre legalizare / discriminare , sincer imi era frica sa deschid subiectu droguri , de fiecare data cand presedinti de acolo auzeau de droguri parca auzeau de moarte instanta sau cale fara intoarcere si schimbau imediat subiectu in alte prostii , mai intai trebuie informare , si informare se face prin media , de aici rezulta nevoi financiare , nevoi financiare de unde ? banii nu cad din cer , am putea face un cont care sa fie deschis , fiecare sa doneze cate un ban acolo , si crede-ma ca se strang bani calumea , dar cine sa il faca ? si daca ar fi sa il faca ? este persoana respectiva de incredere ? am putea sa facem o asociatie non-guvernamentala cu scop de informare si socializare , dar cine ne da licenta pentru asa ceva ?

Respectele mele.