What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Legalizare RO

UpRiser

Member
si tu esti cu prostia aia cu neuronii?daca nu mai vrei sa fumezi e problema ta iar daca alticineva la randul lui nu ar mai vrea sa fumeze ar fi problema lui.asadar degeaba incerci sa ne bagi in cap ca sunt daunatoare si ca futi bani aiurea si alea alea ca nu vei rezolva nimic.ori esti rau dezinformat ori ai gasit tu vreo teorie care ti-a venit in cap datorita ierbii.
Da frate.Chiar iti fute neuronii.Sa te vad ce idee iti vine treaz si ce idee iti vine fumat apoi fa o comparatie si mai vorbim despre neuroni.

L.E. tu te mai joci cu pokemoni?:)) cati ani ai?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu sunt de acord, se pierd neuroni cand fumezi. neuroni se pierd si cand mananci, si cand faci sex, si cand dormi. practic nu exista activitate pe care sa o faci relativ frecvent si sa nu pierzi neuroni in timpul ei. de ce??
pentru ca neuronii sunt niste celule cu durata de viata mai scurta decat cea a corpului uman.. si sunt inlocuiti continuu pe parcursul vietii.

acum zi-ne de ce fumatul ar fi mai periculos decat mancatul, sau somnul, sau sexul.

UpRiser

Member
faza era ca toti cei care spuneau chestia cu neuronii, o ziceau de parca ti i-ai pierde pe toti intr-un joint.

E

Emilios

haha ma doare capu, mi-ati zis bine
Omu negru e prietenu meu imaginar, care e un bulangiu si imi manaca toti banii si toata mancarea! Pokemonii sunt prietenii mei de cand aveam 6 ani si inca ma ajuta sa invat la scoala si sa ma calmez (gameboy pokemon dimond island)

A

AlexFermieru'

pe aici vad ca inca sunt ff multi care vb despre iarba doar de la tv(gen strica neuronii, cancer si alte balarii)..aveti pe filelist un pack de documentare despre iarba fff tare, stiu ca multi le-ati vazut pe majoritatea dar vad ca inca mai exista persoane care nu stiu adevarul despre verde..cat despre emilios... omule tu nu esti un om care are nevoie de iarba...iarba, tigarile, bautura, cafeaua si toate drogurile( folosite de majoritatea oamenilor) nu sunt niste lucruri pe care daca le faci esti "cool"..asta tine de mentalitatea fiecaruia, de la om la om..uite de ex eu de mic pana la 17-18 ani am umblat numai cu prieteni cu mult mai mari ca mine(adica erau si persoane cu 10-12 ani mai mari ca mine), iti dai seama ca majoritatea fumau si beau..uite ca eu nu am fumat pana la 18 ani, si cand m-am apucat de tutun nu m-am apucat ca sa fiu cool, chiar mi-a placut sa fumez la inceput(acum nush cum sa mai scap de ele)..la fel si cu iarba, nu m-am apucat de iarba ptr ca prietenii mei fumau si sa fiu si eu cool ,ci doar ptr ca mie mi-a placut sentimentul de a fii "high", imi placea ca radeam ff mult si aberam orice..uite vezi??de asta in romania niciodata nu se va obtine macar o tolerare, ptr ca in ziua de azi copiii baga toate drogurile ca sa fie cool, sa fie "smecheri" in grupul lor..asta e mentalitatea de cocalari fara viitor a majoritatii populatiei acestei tari..si din cauza acestei mentalitati de kkt se umplu spitalele de tarani care dupa 3 grame de spice il vedeau pe satana...si eu am bagat spiceuri, si inca mai bag rareori cand nu am verde si bani pre multi, si pana acum nu ajuns niciodata la spital si nici nu am facut spume prin casa de la o "supradoza", daca nu esti in stare sa iti dai seama cat te duce corpul mai bine baga bautura ca tot asa ajungi la spital.hai ca am scris destul de mult si sper sa intelegeti ceva, e destul de aiurea sa gandesti dupa ak :)

E

Emilios

Eu am zis ca cafeau iti da o senzatie iar iarba alta senzatie, m-am exprimat eu diferit si voi ati luat-o in nume de rau. Eu daca nu eram cool fie eram batut de astia mari ( scuipat din autobuz etc nu vreau sa dau detalii) fie eram in clasa 1 .

A

AlexFermieru'

man ca sa fii cool nu trebuie sa te droghezi.daca te duce capu' sunt multe multe alte moduri prin care arati ca esti peste un idiot care in cazul tau ti-au schimbat viata cat de cat..cat despre cafea...chiar nush ce sa zic, singura senzatie care mi-o da e de foame :)..in rest nu ma ajuta in nici un fel

E

Emilios

man ca sa fii cool nu trebuie sa te droghezi.daca te duce capu' sunt multe multe alte moduri prin care arati ca esti peste un idiot care in cazul tau ti-au schimbat viata cat de cat..cat despre cafea...chiar nush ce sa zic, singura senzatie care mi-o da e de foame :)..in rest nu ma ajuta in nici un fel

Cand inveti la o scoala ,,de cartier,, unde nici profesorii nu stapanesc elevii si scoala angajeaza o firma de securitate pentru protectie , nu cred ca poti sa arati ca esti mai presus de ei cu ajutorul intelegentei. Acolo era varza, ori fumai ori erai batut, practit iti luai un pumn in fata si toti radeau, daca aveai paru un pic mai mare erai numit papusel si futu* la baie. Nu vreau sa intru in detalii, cum spuneam

M

MJMJ

@ Emilios: 1.spuneai intr-un post ca nu mai vrei sa fumezi dar tu deja erai fumat cand scriai :D
2.Te rog spune-mi ca nu ai avut parul lung in scoala aia!

MJgrow

Active member
mi-a povestit un prieten ca a fost in california cu programul work and trawel.

4 insi dintre care si amicul asta a meu, s-au dus intr-o pizzerie si au comandat o pizza mare si ca drept rasplata/bonus au primit un tun de joint numai din iarba. cica sa aibe pofta de mancare...

Asa da !

dalin

Member
eu cred ca a omul acela emilios a bagat prea multe la ce varsta are acuma.....iar singura potolire pt el e iarba in momentul asta si prietenii imaginari.....omule stiu ce inseamna asta ca am avut si eu un prieten care doar in mmine avea incredere sa am grija de el atunci cand lua 12 15 pastile de rompi.cred ca ar trebuie sa te trezesti olecuta si sa nu te mai lasi influentat de toti....cum ai facut-o pana acuma si sa ai o perioada de liniste fara nimik...dar nu ptr ca esti obligat ci ptr ca vrei tu sa incerci ce fel este......si sa o tii DOAR PE IARBA si atat.

lumea zice ca e drog
io nu zic asta frate deloc
iarba nu e DROG deloc
iarba pe mine m-a facut bine dupa 12 ani de chin cand faceam crize de epilepsie la 3 zile dupa ce am cheltuit 180 de milioane pe tratamente si analize am fost in spania si doctorul a zis asa ....tie iti trebuie aia si aia.si acuma sunt un om normal ca si voi de aici...
de 4 ani io nu mai am nimik si ptr ca parintii sunt f ok fumeaza si ei cu mine.
ASTA SA O CITEASCA TOTI!
NU E DROG!ASA AM CLASIFICAT-O NOI OAMENII DE RAND

Scoop

Member
Daca ar legaliza in romania substantele narcotice foarte multi tineri s-ar droga fie iarba sanatoasa fie tusina. Toti ar fi fumati mereu, la lucru in orice. De ce ai mai fi bun daca ai fuma zilnic, pe de alta parte ar fi un mare folos pentru tara banii din turism si comert dar nu prea se merita, mentalitatiile nu pot fi schimbate peste nopte doar cu o punga de iarba pe birou.

In Olanda sunt mult mai putini useri MJ decat in Statele Unite, si in Olanda iarba este legala. Tinerii pur si simplu nu mai vad iarba ca fiind 'cool' acolo. Adica gandeste-te, iarba dintr-o data nu mai e un drog care te face rebel cand vecina il foloseste ca pe un medicament.

Apoi vad peste tot argumentul cu fumatul la munca, ca toata lumea se va droga si nu va mai face nimic. Pai bine, bautura e legala dar nu cred ca poti sa stai mult angajat oriunde daca vii beat la munca. Planta poate sa fie tratata pe plan legal ca alcoolul.

Surpriza Barcelona

Surpriza Barcelona

http://www.youtube.com/watch?v=BYN8BxiH0kE

http://www.youtube.com/watch?v=Qlzfl2rlLJY

Foarte ciudat, acolo este un targ asezat, cu standuri scumpe, spatiu inchis, acolo este marketing, e vorba de o investitie serioasa si care nu se poate face de niste entuziasti - vezi Vancuver 20.04.2010
Si mai ales nu se poate face in conditii de precaritate legislativa. Sa inteleg ca in Spania e mai liber ca in Olanda ???

Si am mai gasit o poza pe Net, dar o pun in thread-ul ala cu marian123, cred ca o va visa ani la rand !!

MJgrow

Active member
stii care-i treaba in spania....

Din ce mi-au povestit altii, lume ruleaza cand merge cu autobuzul, iar cand cobora aprinde jointul. toata lumea fumeaza acolo.

L.E. nu stiu in ce masura se gasesc cofeeshopuri sa poti cumpara , dar in mod sigur pe strada gasesti tot ce vrei.

Nu vad rostul sa dai un pret dublu in AMS daca madridul