What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Legalizare RO

MJgrow

Active member
o tara condusa de mosnegii din epoca comunista.

si eu daca ies pe scena si spun ca drogurile, ca eba ca din cauza lu base. gata ajung acolo sus.

mosnegi manipulati

MakePax

Member
e bine ca macar unii dintre ei is batrani si pana la urma tot cei tineri vor conduce tara...sper doar sa fie mai realisti ca cei ce-s la conducere acuma

Heruvim

Member
...Bai fratilor!!! degeaba ne agitam cu totii aiurea...in tara asta nu o sa se schimbe nimic prea curand.Chestia cu marijuana e para fumata,sunt interese financiare enorme legate de industria alcoolului si a tutunului ca sa ni se poate permite sa crestem 2-3 plante de caciula cu care sa ne facem high un an intreg si astfel sa nu mai cumparam alcool si tutun.Bag mana in foc ca daca ar fi legala chiar si pentru o luna vanzarile la tigari si alcool ar scadea cel putin la jumatate.Astfel marii magnati proprietari pe industria de alcool si tutun ar pierde miliarde de euro si o data cu asta si statul prin accize.Si cum romanii sunt suficient de idioti sa poata sa scoata un leut din nimic nu ar avea tupeul sa o legalizeze si sa o transforme intr-un mare brand de tara care sa bage in buget miliarde de euro din taxe si turism.Asadar preferam sa ne bucuram la cateva zeci de milioane care intra in visterie ca taxe pe tutun si alcool si sa cheltuim 60 de milioane de euro pe an ca sa spalam imaginea de cacat a tarii prin tot felul de panarame de campanii de branding gen:Romania the land of choice...etc...etc... da' nu suntem in stare sa facem un pas care ne-ar da un sut in cur cu cel putin 10 -15 ani inainte pe scara democratiei.
Asta denota faptul ca tarisoara asta nu mai e de mult condusa de romani,e clar ca altii dicteaza si parafrazand pe ceausescu: O sa va intinda agenturile straine....eu unul nu cred ca am sa vad vre-odata marijuana legala in romania cum nu cred ca am sa vad vre-odata 1000km de autostrada de la est la vest strabatand romanica!!!!

urbanHaze

Active member
e clar ca orice ai putea face independent, fara sa platesti cuiva ceva, e descurajat, iar metoda de descurajare cea mai la indemana este incriminarea.

cu toate astea, trebe sa ai o gandire foarte distorsionata ca sa ti se para normal sa iti arogi dreptul sa interzici unei fiinte vii sa creasca sau sa existe, in general... si sa consideri asta un gest crestin...

MJgrow

Active member
acum cateva luni am fost foarte surprins cand am auzit ca in Spania sunt cei mai multi kilometri de autostrada.

Oare eu ca roman am fost surprins de ceea ce inconstientul meu stia ce se gaseste intr-o tara civilizata.

Un strain civilizat cat de surprins va fi daca va sti ca in Romania ar fi tolerata marijuana la 1 planta de om si 1 gm la purtator. (e ok cat sa iesi din casa si sa ai ce fuma)

Ar mai avea si tiganii astia pe cine sa praduiasca fara sa plece in afara tarii. decat sa se duca ei la straini, or sa vina strainii la ei.

si daca tot s-a adus in discutie cacatu ala cu turismu, ce ar fi mai frumos sa faci un cui, sa il fumezi, si sa vezi o priveliste de la nush ce inaltime, sau nush ce lac sau alte cacaturi unice in lumea asta, fara sa te uiti dupa umar sa nu apara vreun gabor si sa te intrebe ce faci si ce fumezi.

ProCan

Member
o sansa este ori Overgrow. Ori sa faca cineva foooarte talentat un scurt metraj despre marijuana unde sa o puna in adevarata ei valoare.Si daca filmul atinge sufletul oamenilor sunt sigur ca va fi preluat de presa...antena 3 etc...
in care sa arate ca marijuana nu e toxica..dar sa fie sustinuta de medici ,de experimente...sa arate cum au fost ajutati multi oameni de marijuana medicala...
Daca cineva are talentul de a face un astfel de proiect ...ii doresc multa sanatate:)))
Sunt aproape sigur ca ar putea ajuta mult in drumul catre legalizare...
Sa declansam o bomba in presa:) presa este cheia!!!

ProCan

Member
Ori sa facem un fond...toti consumatorii...unde se doneaza bani si facem un film cu o firma de publicitate:) Strangem un an...si dam drumu la presa si la reclame...sunt oameni in presa deschisi ...si traiesc in lumea in care stiu despre marijuana ...acolo e cheia!!:) PRESA:D Daca oamenii din presa zic de bine...Atunci si poporul spune ca e de bine:)

vasile

Well-known member
Veteran
Si un filmulet de 30 minute despre cannabis explicat de ceva roman ar fi o idee , sa povesteasca de istoria , biologia , folosinta plantei etc

multi cred ca marijuana e un drog de mare risc si din moment ce il fumezi vezi elefanti si te bati cu tigri ... (iar asta e posibil doar daca te duci la zoo si te arunci in cusca cu tigri)

multi cred ca ai halucinatii vizuale si auditive .. asta e una dintre probleme

nu ar strica daca ar veni si un avocat ceva care sa stie legea bine nu toti prosti ... eu sincer mi-as scoate din buzunar cam 1-2 milioane pentru niste fonduri , cred ca 200 milioane ar fi indeajuns ...

200 milioane , asta ar insemna 300-400 de oameni , fiti seriosi din 20 milioane de romani 7 milioane sigur au fumat , din aia 7 milioane poate nu dau toti bani dar cam 3-4 milioane de oameni tot se strang ..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu cred ca tu ai halucinatii..

nu mai suntem 20 de mil de romani de mult, si in nici un caz 7 mil nu au fumat. asta ar insemna ca stam mai bine ca americanii!!! si deci alea 3-4 mil de oameni care sa contribuie nu exista inca.

acum ti-au trecut halucinatiile??

si apoi cine strange banii? :D

G

green_land

3-4 milioane de oameni? :)) pe bune ca ai halucinatii... in Romania au consumat cel mult 2milioane de oameni... CEL MULT ( cu indulgenta )... ar fi ok sa strangi 10 lei de la 2000 persoane si am strange 20.000 lei ( 5000 euro ). daca s-ar face un asemenea proiect m-as implica si eu.

ProCan

Member
daca fiecare dintre fumatori ar dona un euro pe luna...o suma mica mica mica...sa fie un cont facut cumva ...sau cineva de incredere...(aici e problema):)) ideea mea ar fi de mare folos ...in creerea unui mediu adecvat unei posibile tolerari:) Va dati seama sa crestem legal!!:)) Paradis:D cred ca mi le expun la geam:D sau in curte:))
Un euro X 100.000 de oameni:))
fac 100.000 de euro ...ati innebunit ar fi colosala suma...Ar fi o campanie super!!
Si fara 30 de minute filme...fara istorii ...fara plictiseala...
Ci doar adevaruri despre cat de buna e!
Adevaruri care sa iti furnice pilea...sa vada multimea adevarul!!

ProCan

Member
1 Euro X 100.000 de fumatori:)
100.000 Euro:) matematica de clasele primare.
1 Euro pentru Adevar! asa sa se numeasca:)))
Sa explice ca marijuana nu este heroina ...Sa explice ca multi romani ar putea beneficia de proprietatile ei "miraculoase"Are mari proprietati in vindecarea tumorilor..in prevenirea lor! Cancer gat,cancer san.....inhalata coresupnzator.
SA FACEM CAMPANIE:))Sau overgrow:))

G

green_land

i`m in... ar trebui sa facem publicitate la radio guerilla :D vorbim cu dansii, sigur s-ar baga pentru ca sunt cel mai OK radio din tara ( poate chiar moca :) ) .. doneaza un 1 euro pentru adevarul despre MARIJUANAAAAAAAA

edit: daca noi nu facem chestia asta, nu o va face NIMENI! daca e sa astepti sa faca guvernul ceva in privinta asta, putem s-o mai ardem cu morcovu-n cur o buna bucata de vreme...

urbanHaze

Active member
pentru reclama/filme de orice fel distribuite pe canale media te poate baga la faza asta. e o metoda buna de a opri orice tenativa de a prezenta adevarul...

Legea 143/2000, modificata:
Art. 11
(1)Îndemnul la consumul ilicit de droguri, prin orice mijloace, dacă este urmat de executare, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.
(2)Dacă îndemnul nu este urmat de executare, pedeapsa este de la 6 luni la 2 ani sau amendă.

cred ca este mai realist, pentru moment, overgrow-ul. asta putem face toti de acolo unde suntem fara sa avem conturi, date de transfer de bani, pulbicitate pentru cheta, difuzarea materialelor... si cineva care sa organizeze toate astea.

dubite

Member
Politist adjectiv e un efort interesant dar nu stiu cat de vazut este in Romania.. Cat despre o campanie pe fata de promovare a canepii, nu stiu ce post de televiziune ti-ar face public asa ceva..

Latest posts

Latest posts