What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

לא הגיע המשלוח

ערך שוק פעם נקבע לפי מתח רווחים קבוע
היום הוא נקבע לפי כמה המוצר שווה בשוק
כלומר בשנות השמונים היית יכול לקנות כל מוצר פלסטיק לפי משקל,לא משנה אם זה קנקן,משענת כיסא לים או כוס,היו מוכרים לפי משקל
ואז הבינו שיש מלא פראיירים שאומרים בוא לא נכנס לכיס של הבעל עסק ונקנה במלא כסף כי זה מה שהוא דורש וזה מה שהוא שווה
ראה מהפיכה חברתית וואו קפיטליזם איזה הצלחה אדירה
אתה רוצה להיות תמים תהייה תמים
לא כתבתי שם מקף או שום דבר מאיים
הבהרתי עמדה
חברות אחרות ששולחות ומתחרות איתכן שולחות הזמנות חוזרות אם החבילה לא מגיעה ואתם לא
אני בתור לקוח ותיק מצפה ליחס אחר
זאת זכותך המלאה להגיד שאם לא תפוצה לא תקנה פה יותר זה לא איום זאת באמת הבטחה
ואם יותר אנשים לא היו קונים אחר כך תאמין לי שהאחים עופר ועוד מלא מניאקים לא היו צוחקים עלינו
ואני שם כסף שאני אדם יותר מנומס משניכם ביחד,במקום להציע לישרא משהו חלופי כל מה שעשיתם זה שללתם את שלי
שיא הנימוס :)
תסתכלו פנימה לקנקן ואולי תופתעו מעצמכם
ממש חסר אנשים שרק מבקרים במדינה הזאת
וזה לא ישראלי אשם זה יהודי טהור
זה בגן היהודי לבקר ולבטל
תאמינו לי שיכלתם פשוט להציע לו הצעה אחרת "יותר טובה ומנומסת" למרות שאני אישית רק נתתי כיוון לישרא מכיוון שאני חושב שלבנאדם יש שכל לבד לנסח את עצמו באיזה צורה שהוא ירצה
נתתי המלצה....
ממש מזעזע לתת פה המלצות ורק לשמוע שלילה של אנשים וביקורת
אל תדאגו אם הקצב של זה ישאר אני אוותר על הפורום הזה
יש גבול לכמה חוסר נימוס אני מסוגל לספוג באמת...

isranabis

Active member
Veteran
הכל בסדר אנג'ל,כל אחד מביע את דעתו כל זמן שלא מקללים ומתלכלכים זה בסדר גמור שיש דיעה אחרת אפילו אם לא מסכימים .
בסך הכל יש לאטטיוד אפשרות לגרנטי ואני לא בחרתי באפשרות הזאת ככה שאין לי על מה להתלונן,
כל העסק של הזרעים בנוי על אמינות לאורך זמן לצערי אכלתי אותה בפעם הראשונה שהזמנתי מאטטיוד ולא היה לי איתם ניסיון קודם מוצלח, אז אצלי הם פסולים וחבל לבזבז איתם זמן

Don-roni

Member
אנג'ל :biggrin: אנג'ל אתה סברס רואים ומרגישים
פתיל קצר לא מביא אריכות בשנים
אני מאמין שלא חסר לך שאכטה טובה
גש גש תוריד ראש או שתיים
כל הקלדה היא חופשית ,, מלבד שלא יהא תוכן פוגעני
אז סבבה איש זרום הלאה
:tumbleweed:
שלך ואיתך

Bud+

Member
הכל בסדר אנג'ל,כל אחד מביע את דעתו כל זמן שלא מקללים ומתלכלכים זה בסדר גמור שיש דיעה אחרת אפילו אם לא מסכימים .
בסך הכל יש לאטטיוד אפשרות לגרנטי ואני לא בחרתי באפשרות הזאת ככה שאין לי על מה להתלונן,
כל העסק של הזרעים בנוי על אמינות לאורך זמן לצערי אכלתי אותה בפעם הראשונה שהזמנתי מאטטיוד ולא היה לי איתם ניסיון קודם מוצלח, אז אצלי הם פסולים וחבל לבזבז איתם זמן
אני הזמנתי מהם כמה פעמים והיה לי סבבה.
צור איתם קשר להודיע שהחבילה לא הגיעה בכל מקרה, שיוכלו לדעת שהשיטת אריזה שלהם לא כזה מוצלחת.

אני הזמנתי מהם פעם אחרונה עם האחריות בתוספת של איזה 10 יורו על חולצה.
אחלה חולצה, אני כבר שנתיים לובש אותה.
אם היה אפשר הייתי קונה מהם עוד כמה.

isranabis

Active member
Veteran
בגלל שנמאס לי לחכות למשטרה או למעטפה החלטתי להזמין מחנות אחרת אבל לאותה הכתובת נראה איך זה ילך

isranabis

Active member
Veteran
יש לי הרגשה שבגלל שיש לפעמים תפיסות של זרעים במכס אז גם החנויות החליטו להצטרף לחגיגה,לקחתי סיכון והלכתי לברר בדואר איפה המכתב שנשלח אלי מאנגליה? נתתי את מספר המעקב התאריך הכל ואין שום דבר ושום סימן,בראש השנה הזמנתי מסנסיבול סיד בינתיים זה מתברר כטעות כי הבני זונות עוד לא שלחו את זה בכלל, אני מדבר איתם בטלפון כל יום והם מבטיחים שעכשיו זה יוצא ועוד מעט אקבל באימייל את מספר המעקב,למעשה מספר המעקב זה ההוכחה שהם שלחו את זה,אז מה שהם עושים זה מחכים שיהיה כמה הזמנות מישראל שולחים רק מעטפה אחת אבל את מספר המעקב שולחים לכולם את אותו המספר,אחרת מה לעזזאל לוקח שבוע לשלוח מעטפה שבהזמנה הטלפונית הוא הבטיח שזה ישלח מחר,אני כבר לוקח אותם כגנבים אם בכל זאת אקבל משהו זה יהיה באמת הפתעה בינתיים הם יצאו שקרנים בכל פעם שדיברתי איתם בטלפון,אם הייתי כותב באנגלית הייתי מפוצץ להם את הפורום בליכלוכים עד שיחסמו לי את הכניסה ,הרגו אותי כבר עם הזרעים האלה מוציאים לבן אדם את כל הסבבה של הצמח מה פלא שגרם עולה יותר ממאה שקל כל אחד מזיין את השני כשהוא יכול,הצעה שלי לא לקנות בכלל יותר זרעים מאנגליה יש מדינות אחרות באירופה פחות חשודות,אנגליה היא גם מדינה אנטישמית עם ים מוסלמים לך תדע איזה מניאק מעלים מעטפות שכתוב עליהם ישראל

Bud+

Member
גם הולנד פקוקה במוסלמים, סתם בשביל הפרוטוקול.

יש חברות בררה, זה לא חדש.
יש המון מהן.

בחרת חברה הרבה פחות ידועה, וזה מה שיוצא מזה.
יש אתרים לפידבקים על חנויות זרעים, אתה מוזמן לכתוב שם.

תבדוק מולם אם יש אופציה לבטל את ההזמנה, או לחילופין אם שילמת באשראי תבדוק אם אתה יכול לבטל את החיוב.

isranabis

Active member
Veteran
סנסיבל סיד זה חברה ידועה שעובדת מ95 הזמנתי מהם לפני כמה שנים פעמיים והם שלחו והכל היה בסדר אני מתפלא שלא שמעת עליהם הם מופיעים בתור סוחרים מורשים של כל החברות הידועות והם כמעט תמיד יותר זולים מהאחרים,גם על הפיוטה פרפל שהזמנתי הם מוכרים ב40 פאונד ואצל האחרים זה בין 42 ל48 פאונד רק הבוטיק מוכר באותו המחיר אבל בלי כרטיס אשראי ואז יש הוצאה של יותר מ20 דולר בשביל לשלוח להם את הכסף,אני לא מבין את הראש של מי שמנהל את הסיד בוטיק זה כאילו שהם נהנים להפסיד כסף את כל הדברים הטובים אני לומד באתר שלהם אבל מזמין במקום אחר הם יודעים שיש המון כמוני בחיי שאני לא מבין אותם! דרך אגב אחרי שצעקתי קצת בטלפון וביקשתי לבטל את העסקה הם שלחו לי את מספר המעקב אחרי רבע שעה אבל אני לא אוהב את ההתנהלות המסריחה הזאת, בסיד בוטיק הכל עבד חלק ומהר בגלל זה כולם עבדו איתם לא בגלל הפריבי הטובים שהם חילקו

isranabis

Active member
Veteran
לפי מספר המעקב החבילה שלי בארץ,נו בוא נראה מה יהיה הפעם??נקווה לטוב בעזרת השם

Bud+

Member
אני לא חושב שיש לסיד בוטיק הרבה אופציות.

בהצלחה עם החבילה, יכול להיות שהתעכבה בגלל החגים.

isranabis

Active member
Veteran
בוודאות שיש לסיד בוטיק אופציות אחרות,כל חנות מתנות ברשת עובדת עם כרטיס אשראי,היום אפשר לעשות את החיוב אפילו לא במדינה שמימנה אתה שולח את הזרעים,אפילו כדאי לקנות או להשכיר חנות וירטואלית שכבר עובדת,שמע אני חצי מפגר ורבע נכה אבל שיעשו אותי שותף ואני מסדר את הכרטיס אשראי תוך שבוע ומי שעומד בדרך או שאני משחד אותו או שובר לילד שלו את הרגליים בשלב ראשון,לך תדע אם חברה אחרת שילמה למישהו כדי שיפסיקו לבוטיק את כרטיס האשראי,אני בטוח שאטטיוד הכפילו את המכירות מהיום שלבוטיק אין את האופציה של הכרטיס אשראי

טוב רציתי לעדכן כמה דברים,חבר פגש עו"ד לגבי תפיסה שהוא עבר ובמקרה הוא גם קיבל אינפורמציה על קצת מהחוקים לגבי הדואר
והוא אמר שכל עוד לא מקבלים את החבילה,כלומר אתה לא מקבל חתימה וחותם עליה
אין מה לעשות נגדך
אם אתה מקבל את המכתב זה כבר סיפור אחר לגמרי
זה לא אומר שזה ודאי שאם אתה מקבל את המכתב אתה תפור אבל זה בהחלט עוזר לך להחליט אם לקחת את המכתב או לא במקרה שזה נראה חשוד

לגבי חיובים באינטרנט
אני לא יודע כמה מכם שמעו על המונח bitcoin
אבל זה מטבע חדש אינטרנטי שנכנס לשוק לאט לאט
זה מטבע עם קידוד שמאפשר לך לשמור על סודיות כמעט מוחלטת לגבי ההעברות הכספיות שלך
בכל מקרה ממליץ לאנשים לקרוא קצת על זה זה עולם גדול ומעניין שם :)
כל יום יוצאים דברים חדשים

H

hope2toke

why don't u order from a reputable seed bank. Then theres no chance you'll get scammed if that's what you suspect. Ive heard of plently of online seed scamming, after all there's nothing you can do if you get scammed. Just order from attitude or another shop with a good rep...

Bud+

Member
אנג'ל, תבדוק גם לגבי המדיניות של מי שמתפעל את הביטקוין לגבי שימוש במטבע בניגוד לחוק.
בעוד שהקידוד מעולה הם נותנים את הפרטים של המשתמש בשמחה אם יש חשש להפרה של החוק.

bud+ - look up thor
הנקודה של ביטקוין הוא לקנות אותו באמצעים בטוחים
יש לך דיי הרבה מקורות להשיג ביטקוין ללא הוספת הפרטים שלך
יש גם בנקים וברגע שאתה מעביר את הכסף לביט קויט אתה יכול להעביר אותו לליברטי ריזרבד ועוד
בקיצור יש הרבה אופציות לתקשורת יותר בטוחה ולהעברתו דרך מקורות חסויים יותר
זה יקח זמן אבל אני מאמין שלאט לאט המטבע הזה ייכנס יותר לשימוש

bud+ - look up thor
הנקודה של ביטקוין הוא לקנות אותו באמצעים בטוחים
יש לך דיי הרבה מקורות להשיג ביטקוין ללא הוספת הפרטים שלך
יש גם בנקים וברגע שאתה מעביר את הכסף לביט קויט אתה יכול להעביר אותו לליברטי ריזרבד ועוד
בקיצור יש הרבה אופציות לתקשורת יותר בטוחה ולהעברתו דרך מקורות חסויים יותר
זה יקח זמן אבל אני מאמין שלאט לאט המטבע הזה ייכנס יותר לשימוש

isranabis

Active member
Veteran
אין שום סיבה להשתמש בביטקוין כאשר יש את כרטיסי האשראי הנטענים

ישרא - תאמין או לא אבל יש אתרים שעובדים רק עם ביט קוין ולא עם כרטיסי אשראי :)

isranabis

Active member
Veteran
הייתי היום בדואר וחזרתי בלי כלום,ככל הנראה יש עלי עין הרע או חוסר מזל כרוני,הפעם הזמנתי את הזרעים בתוך עט מיוחד שיש לו מבחנת פלסטיק בפנים ויחד עם זה עוד 4 עטים רגילים כדי שיהיה פחות מחשיד ,אבל גם הפעם זה לא מגיע לפי מספר המעקב החבילה בארץ כבר שבוע,מה שאני לא מבין זה למה המשטרה לא מגיע??אחרי יום ראשון אני הולך להזמין כל יום זרע אחד עד שהמשטרה תגיע,זה לא הגיוני שהחבילות נתפסות והמשטרה לא מגיע,יש לי עבר וישבתי כמה שנים בית סוהר איך זה שלא מגיעים???בחודשיים האחרונים הלך לי 1200 שקל על זרעים שלא קיבלתי ,פעם ראשונה שלחתי 100 דולר לבוטיק בשביל סוור באבל של בוג אבל הכסף שלי לא הגיע,פעם שנייה אטטיוד 110 דולר על או גי של רר דנקנס ועכשיו עוד 100 דולר על פיוטה פרפל מסנסיבול שלא מגיע אבל אולי זה יגיע ביום ראשון אחר כך כבר אין סיכוי שיגיע משהו,בגלל שאני גר בישוב קטן כל ההזמנות מגיעות תוך פחות מ10 ימים ועכשיו אני כבר יודע שאין טעם לחכות יותר כי זה לא מגיע
כמו ילד מטומטם אפילו צמתי בפעם הראשונה בחיים ביום כיפור רק בגלל זה,אני מה זה בבעסה של החיים מכל הסרט הרע הזה,דרך אגב בשני הפעמים שהחבילה לא הגיע זה היה דואר רשום אז אולי זה הבעיה,לא יודע כבר מה לחשוב ברור לי שזה כבר לא עיניין של מזל יש בעיה אמיתית עם הקטע של הזרעים השילטונות מצאו איזה דרך שאם נגלה מה היא אז יהיה אפשר לעקוף אותם אני בטוח שהם לא יושבים ובודקים מעטפות אחת אחת

Latest posts

Latest posts