angeldust30
Member
ערך שוק פעם נקבע לפי מתח רווחים קבוע
היום הוא נקבע לפי כמה המוצר שווה בשוק
כלומר בשנות השמונים היית יכול לקנות כל מוצר פלסטיק לפי משקל,לא משנה אם זה קנקן,משענת כיסא לים או כוס,היו מוכרים לפי משקל
ואז הבינו שיש מלא פראיירים שאומרים בוא לא נכנס לכיס של הבעל עסק ונקנה במלא כסף כי זה מה שהוא דורש וזה מה שהוא שווה
ראה מהפיכה חברתית וואו קפיטליזם איזה הצלחה אדירה
אתה רוצה להיות תמים תהייה תמים
לא כתבתי שם מקף או שום דבר מאיים
הבהרתי עמדה
חברות אחרות ששולחות ומתחרות איתכן שולחות הזמנות חוזרות אם החבילה לא מגיעה ואתם לא
אני בתור לקוח ותיק מצפה ליחס אחר
זאת זכותך המלאה להגיד שאם לא תפוצה לא תקנה פה יותר זה לא איום זאת באמת הבטחה
ואם יותר אנשים לא היו קונים אחר כך תאמין לי שהאחים עופר ועוד מלא מניאקים לא היו צוחקים עלינו
ואני שם כסף שאני אדם יותר מנומס משניכם ביחד,במקום להציע לישרא משהו חלופי כל מה שעשיתם זה שללתם את שלי
שיא הנימוס
תסתכלו פנימה לקנקן ואולי תופתעו מעצמכם
ממש חסר אנשים שרק מבקרים במדינה הזאת
וזה לא ישראלי אשם זה יהודי טהור
זה בגן היהודי לבקר ולבטל
תאמינו לי שיכלתם פשוט להציע לו הצעה אחרת "יותר טובה ומנומסת" למרות שאני אישית רק נתתי כיוון לישרא מכיוון שאני חושב שלבנאדם יש שכל לבד לנסח את עצמו באיזה צורה שהוא ירצה
נתתי המלצה....
ממש מזעזע לתת פה המלצות ורק לשמוע שלילה של אנשים וביקורת
אל תדאגו אם הקצב של זה ישאר אני אוותר על הפורום הזה
יש גבול לכמה חוסר נימוס אני מסוגל לספוג באמת...
היום הוא נקבע לפי כמה המוצר שווה בשוק
כלומר בשנות השמונים היית יכול לקנות כל מוצר פלסטיק לפי משקל,לא משנה אם זה קנקן,משענת כיסא לים או כוס,היו מוכרים לפי משקל
ואז הבינו שיש מלא פראיירים שאומרים בוא לא נכנס לכיס של הבעל עסק ונקנה במלא כסף כי זה מה שהוא דורש וזה מה שהוא שווה
ראה מהפיכה חברתית וואו קפיטליזם איזה הצלחה אדירה
אתה רוצה להיות תמים תהייה תמים
לא כתבתי שם מקף או שום דבר מאיים
הבהרתי עמדה
חברות אחרות ששולחות ומתחרות איתכן שולחות הזמנות חוזרות אם החבילה לא מגיעה ואתם לא
אני בתור לקוח ותיק מצפה ליחס אחר
זאת זכותך המלאה להגיד שאם לא תפוצה לא תקנה פה יותר זה לא איום זאת באמת הבטחה
ואם יותר אנשים לא היו קונים אחר כך תאמין לי שהאחים עופר ועוד מלא מניאקים לא היו צוחקים עלינו
ואני שם כסף שאני אדם יותר מנומס משניכם ביחד,במקום להציע לישרא משהו חלופי כל מה שעשיתם זה שללתם את שלי
שיא הנימוס
תסתכלו פנימה לקנקן ואולי תופתעו מעצמכם
ממש חסר אנשים שרק מבקרים במדינה הזאת
וזה לא ישראלי אשם זה יהודי טהור
זה בגן היהודי לבקר ולבטל
תאמינו לי שיכלתם פשוט להציע לו הצעה אחרת "יותר טובה ומנומסת" למרות שאני אישית רק נתתי כיוון לישרא מכיוון שאני חושב שלבנאדם יש שכל לבד לנסח את עצמו באיזה צורה שהוא ירצה
נתתי המלצה....
ממש מזעזע לתת פה המלצות ורק לשמוע שלילה של אנשים וביקורת
אל תדאגו אם הקצב של זה ישאר אני אוותר על הפורום הזה
יש גבול לכמה חוסר נימוס אני מסוגל לספוג באמת...