What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

לא הגיע המשלוח

Bud+

Member
הרבה הזמנות הגיעו אלי אחרי 3 שבועות ואפילו חודש ושבוע.
הרבה פעמים החבילה שלי גם קיבלה חותמת של פטור ממכס.

isranabis

Active member
Veteran
לפי המיספר מעקב שהם נתנו לי, המעטפה יצאה לישראל,מתי?הם לא אומרים!כתוב רק שהדואר באנגליה קיבל את זה ב2 לחודש,יש לי כבר הרגשה לא טובה וגם ברוב טימטומי שלחתי את זה לכתובת שלי כי כרגע אני לא מגדל אבל לא לקחתי בחשבון שאם זה לא מגיע אני לא יוכל לגדל בעתיד,אני יודע שעדיין יש סיכוי שמחר או מחרתיים זה יגיע אבל ההרגשה הלא טובה מחלחלת כל הזמן,והכי מעצבן שזה סתם עצלנות יש לי כתובות אחרות ואני מטומטם שלא השתמשתי בהם, אז לפחות אתם תילמדו את הלקח שלי ולעולם אל תשלחו לכתובת הגידול,בואו תתפללו איתי שמחר זה יגיע ואני אהיה סתם טמבל שנלחץ מכלום, אמן אמן ואמן .אם כבר אני מעדיף להפסיק לעשן ולא להפסיק לגדל,איזה הובי מסוכן מצאנו לנו? טוב די לחפור

Bud+

Member
אתה אוכל סרט על פארש.
כולה עברו 10 ימים, זה נורמטיבי לגמרי.
דברים מתעכבים, במיוחד עם סופי שבוע בדרך.

אם תופסים את החבילה המקסימום שיעשו זה יבדקו אם יש גידול או אחזקת סמים אצלך. אם לא ימצאו כלום אני לא מאמין שיטרחו להטפל אליך בהמשך.

אבל קח בחשבון שמה2 לחודש עברו רק 6 ימי עסקים.
לפני שעוברים 14 ימי עסקים אני לא דואג בכלל, וזה גם מה שאני ממליץ לך לעשות.

isranabis

Active member
Veteran
אני מקווה שהאולמפיאדה זה הסיבה לעיקוב,בבוטיק הכי הרבה זמן שלקח לי היה 9 ימים והשיא היה בהזמנה האחרונה הזמנתי ביום חמישי וקיבלתי ביום שלישי 5ימים אחר כך,תמיד זה יוצא שבוע פחות או יותר יום, אבל זה גם פעם ראשונה שאני אמור לחתום על המכתב כמו דואר רשום, בכל מקרה בוא נקווה שאתה צודק ואני סתם נילחץ

isranabis

Active member
Veteran
כנראה שהקטע של הזרעים בדואר כבר לא כדאי וצריך למצוא דרך אחרת,לא נראה לי שזה סתם צירוף מיקרים שאת וגם אני לא קיבלנו את החבילה,אצלי זאת הפעם הראשונה שאני לא מקבל את ההזמנה מתוך איזה 100 פעמים שהכל הלך חלק, הקטע שלא קנינו באותה החנות אומר שהם בודקים הכל וזה לא צחוק

eezee123

New member
משתתף בדאגתכם ! לפני 10 חודשים היה לי מקרה כזה. מעטפה מאטיטיוד שלא הגיעה , זאת היתה תקופה חמה של תפיסות , לפחות בתקשורת , ודווחו על מעטפות מאנגלייה (אטיטיוד). לפי דעתי מה שהפיל אותנו זה מין כותש מריחואנה כזה שכנראה ניפח את המעטפה. כמה הצטערתי שלא ביקשתי מהם לבטל את המתנה הזאת. אחרי חודש שלא הגיעה המעטפה נאלצתי מטעמי ביטחון לפרק את הארון , להעיף את כל הציוד מהבית וכמובן להפטר מכל הצמחות המקסימות שהיו לי שם ...אחחחח איזה זנים . זה היה ממש קשה.
מאז אני מחכה להם \-:
ועכשיו אני בדילמה אם להתחיל שוב או לא. אני רוצה להאמין שגם אם המעטפה באמת אצלם ולא אבדה בדרך , הם שכחו ממני כבר לגמרי. מה דעתכם אגב ?
המלצות ? לא לשלוח לא למקום הגידול או כתובת אחרת שדרכה יכולים להגיע אליכם. אני מאמין שזה עניין של כמה זמן יש להם וכמה אינטרס יש להם לטפל בזה אבל הם יכולים להיות חרוצים ולהגיע אליכם אחרי חקירה קצרה.
עשו ככל יכולתכם להימנע מתקלה שעלולה גם לסבך אתכם ויותר גרוע מזה - להפסיק לגדל !!!י

גידולים שמחים לכם ולכן

isranabis

Active member
Veteran
בסוף השבוע אני יעשה קנייה בבאד דיפוט הם עברו לספרד והם כותבים שהם אחראים לכך שכל משלוח יגיע ליעד והם שולחים שנית על חשבונם בלי לשאול שאלות במידה והמשלוח לא הגיע ,לא נתקלתי בהבטחה כזאת באף חנות מעניין אם הם עומדים בזה?בכל אופן כדאי שנשתף אם יש אינפורמציה חיובית או שלילית על חנויות שמוכרות זרעים און ליין, נראה לי שבודקים רק את המעטפות מאנגליה כי לבדוק ככה את כל העולם מצריך המון כוח אדם,עכשיו אם לחפש את הדבר החיובי בכל העיניין אז אולי זה לטובתי שאני לא הולך לגדל כי המשטרה היו באים שבוע לפני הקטיף ואז זה היה הרבה יותר גרוע מלהפסיד 100 דולר על זרעים שלא הגיע,מה שנקרא אוי לי מייצרי ואוי לי מיוצרי, בעאסה!

Bud+

Member
המשלוח הכי מוסתר שקיבלתי היה מסאני.
לקח לי כמה שניות להבין איפה לעזאזל הזרעים בכל העניין.

אני בהחלט ממליץ עליו בקטע הזה.

isranabis

Active member
Veteran
כתבת סאני סיד אז הלכתי לבדוק,זה חנות בלי אף ברידר הם מוכרים את הזרעים שלהם פעם כל החנויות האלה היו נירוונה בשמות שונים יש להם סחורה לא רעה ובזול אבל זה לא מתאים למי שמחפש משהו ספציפי

Bud+

Member
ממש לא מתאים למי שמחפש משהו ספציפי.
אבל יש לו זנים סבבה. מה שאני ניסיתי לא העיף לי את התחת אבל דפק עבודה. לכל מה שניסיתי ממנו היה אחלה יבול ועמידות.

בתור אחד עם ניסיון רב עם המשטרה אני מבקש לא לחבר בין המילה חרוץ לשוטר כי לא קיים הייצור הזה
לגבי המשלוחים אני חושב שאתם לוקחים את זה קצת קיצוני
יכול להיות אפשרות שהם מתמקדים על אנגליה למרות שזה עדיין נשמע לי הזוי מאוד
אני חושב שיש סיכוי גדול שהמכתבים האלה הלכו לאיבוד
אני חושב שאתם לא מודעים למצב הדואר בארץ :)
אני מזמין הרבה יותר מרק זרעים ואני מאמין שגם אחרים כאן
מלא משלוחים בתקופה האחרונה מתבלבלים
שותף שלי הזמין באנג מגרמניה
קיבל את הפתק בדואר
הלך לדואר
וחזר עם ערימה של ספרי ילדים
:)
מבחוץ היה החותמת של המכשיר
מבפנים היה חותמת של פאקינג אמזון ממדינה אחרת בכלל
איך זה קרה?
אלוהים יודע
גרתי תקופה עכשיו בדרום
קיבלתי דואר חשמל שלי ושל עוד שכנים שלי... ממש לא קרובים אליי ואין סיכוי שהם היו רואים את זה בחיים
וזה פעם אחת בלבד מתוך שנה שלמה
למה כל השנה לא שמו את הדואר הזה אצלי?
אני מאמין שיותר דואר נאבד מאשר נתפס
אני עדיין חושב שצריך לשלוח לכתובת אחרת מהמקום גידול או לא לגדל בתקופה של המשלוח ורק לאחר מכן לחזור לגדל
שתי האופציות לדעתי בטוחות
ואני גם לא חושב שיש היגיון לבוא לעצור מישהו אם תפסת לו את הזרעים,יש סיכוי גדול שהם סתם יבזבזו את הזמן שלהם
בקיצור השוטרים עובדים לפי הלשנות
יש משהו בטוח
אז הם מזיזים את התחת
אם אין לא זזים
פאקינג פעם חיכיתי יותר מארבעים דקות אזוק בתוך זינזאנה משטרתית רק בגלל שאף אחד לא ידע איך להפעיל את האוטו
לי עד היום אין מושג מה יש לדעת?!?!?!
זה אוטו! :)
בקיצור אתם נותנים המון קרדיט,אני לא אומר לא להיזהר ולא לחשוב מראש ולשקול דברים,אבל אני חושב שפעם אחת לא אומר כלום,אני לא קיבלתי הרבה דברים פעם אחת :)
כמובן שקיבלנו את המכשיר דרך אגב
שכחתי לציין שהמכשיר הגיע יומיים או שלושה אחר כך בלי הפתק שלו אבל עדיין הגיע ליעד
אז שוב לא הייתי סומך על דואר ישראל בעיקר על אמינותו
ואם שלחתי שלוש פעמים ירוק לכאן וקיבלתי
קשה לי להאמין שזרעים לא יעברו בכיף
מקווה שזה מרגיע מישהו

נ.ב.

ישרא,עכשיו קראתי איזה שעה תגובה של מישהו על ביסי באד דיפוט
בהתחלה זה נראה רע אבל אז זה היתברר שזה עוד בנאדם עם נקמה כלשהיא ובסה"כ לפי מה שרוב האנשים כותבים הגנטיקה טובה והם אמורים לשלוח לך שוב אם יש תקלה
יש להם פרוצדורה קבועה למקרה כזה ואתה אמור לפעול על פיה אם זה קורה
יש אנשים שם שאומרים שאפילו קרה שיצא להם הרמיז והם לא היו בטוחים שזה בגללם או בגלל הזרעים ושלחו להם שוב
וכול מיני סיפורים טובים
הם אומרים שמשלוח לפעמים יכול לקחת קצת זמן וקורה מעט מאוד פעמים פאשלות כמו עם כל חברה אבל שבסה"כ רובם קיבלו שירות מעולה ויחס טוב ואם הייתה תקלה אז שלחו שוב ויש כאלה שהזמינו עשרים זרעים ובגלל ששלחו שוב קיבלו בסוף ארבעים בגלל שכל החבילות הגיעו בסוף
בקיצור צריך לזכור שתקלות תמיד יכולות להיות ואין הבטחה מלאה שהזרעים יגיעו ושיגיעו מהר אבל לפי מה שזה נראה יש שם כמה זנים מאוד ידועים גמו גוד באד ו בלו בודהה שנחשבים ללהיטים ועוד כמה
לגבי שאר הזנים לא ראיתי הרבה אינפורמציה אבל היו הרבה תגובות חיוביות עליהם
הם פשוט חושבים שהבחור לא התנהל כראוי ולכן לא קיבל את הזרעים שלו ויש מצב שזה נכון
מקווה שעזרתי לך אחשלי
אני בעצמי בדילמה הזאת,אם יש לך גישה להיי טיימס
תסתכל שם,רק שם יש לך איזה חמישה אתרים כבר שמציעים משלוחים לכל העולם
נראה לי שאני אנסה מהם אחרי כל מה שקראתי אבל
:)

isranabis

Active member
Veteran
אנג'ל זה לא בי סי באד דיפוט בלי הבי סי,רק באד דיפוט זה שני חנויות שונות, האחת מקנדה זאת בי סי ראשי תיבות בריטיש קולומביה,החנות השניה היתה עד לא מזמן באנגליה וממש בתחילת החודש הזה הם עברו לברצלונה ספרד

יש לך קישור לאתר או דרך למצוא את האתר הזה
כי כל פעם שאני כותב באד דיפוט הוא מוצא לי רק את דיסי

isranabis

Active member
Veteran
צריך לכתוב ,טי הייץ אי לפני סיד דיפוט ככה שזה יוצא באנגלית דה באד דיפוט, גם לי לקח זמן עד שמצאתי אבל כדאי כי כרגע נראה שהם הכי טובים גם במחיר וגם במבחר

ישרא - אני בינתיים ממשיך לקרוא תגובות על האתר אבל בסה"כ נראה שהאתר אמין לגבי מה שהוא אומר
הם טוענים שהשליחה שלהם יכולה להיות מוסתרת יותר טוב והיו כמה אנשים שקיבלו זרעים מחוצים
לרוב הם מוציאים את הזרעים מאריזת המקור אם זה חשוב לך גם כן
זה בד"כ מגיע בשקית עם ראשי תיבות
אבל מבחינת ההבטחה לשלוח זרעים מחדש הם לרוב עומדים בזה
לפי מה שכתוב המקרים הבעייתייים הם נדירים
חלק מהאנשים אומרים שהזרעים היו מוסתרים מספיק טוב וחלק אמרו שהיה אפשר לראות את זה אפילו ע"י הסתכלו על האור וזהו
הגנטיקה מגוונת,יש להם מבצעים מאוד שווים וחוץ מכמה ברידרים כמו סאב קול וגרין האוס שהייתי שמח לראות שם ,נראה שיש להם הרבה מגוון
יש סיכוי גדול מאוד שאני הולך להזמין מהם אבל רק לאחר שאני אסיים פה עם הגידול השחוט :)
מקווה שזה עוזר ואם אתה צריך אני יכול לשלוח לך לינק לקישור שתקרא בעצמך

נ.ב.
היה להם תלונות על הזרעים חינם שאנשים היו אמורים לקבל
של ראר דאנקנס
אבל שמעתי את התגובה של הבחור שעובד שם שנשמע מאוד מאוד מאוד נחמד,באמת הוא כל הזמן מציע זרעים חינם בתור פיצוי ולאנשים בחו"ל זה פחות מוערך
לי אישית זה מראה המון,זה מראה שהם לא רודפי בצע ושהם יודעים שהם מרוויחים טוב אז למה לא לשלוח עוד זרעים
הם אמרו שהמבצע היה מסובך לוגיסטית כי הם ממש נתנו לאנשים לבחור איזה זרעים חינם הם מקבלים ולא סתם לקבל מה שנותנים להם
אז לפעמים היו טעויות או שאנשים לא קיבלו בטעות אבל חלק גדול פיצו
היה להם גם פרוצדורה שהיית צריך להזמין בנפרד ולשלוח הודעה לגבי הזרעים חינם בנפרד
ויש אנשים שלא עשו את הפרוצדורה ושלחו במקום זה את ההודעה בכל מיני דרכים אחרות אז זה בלבל אותם נורא
בקיצור הם נשמעים מאוד כנים
הבחור שלהם ענה מלא פעמים וכל פעם הציע לפצות מישהו אם הוא מרגיש מקופח
הם טוענים שאין להם בעיה לשלוח את זה בכל צורה שתבקש אבל היו שם כמה שבהחלט התלוננו שאין להם אמצעי שליחה מאובטחים מספיק
וזה לגבי האתר שהיתכוונת עליו לא דיסי הפעם

isranabis

Active member
Veteran
איפה אתה קורא את זה?? אולי לא חרשתי מספיק את הפורום שלהם?? עזוב גרין האוס את הזרעים שלהם אפשר למצוא בכל מקום,אחרי הרבה זמן שלא הייתי בקטע של זרעים חדשים אני מאמין שהצלחתי לפענח את השוק,קאנא ונטור הם כרגע השם החם כל מה שהם מביאים לבאי עף,היתה לי דילמה על איזה זן אחרי שעה לא נשאר בסטוק כלום,לא ראיתי דבר כזה אנשים חונים על הבאי וקונים כאילו שמחלקים את זה חינם,אני המרתי על ראר דאנקנס בחבילה שלא הגיע ,יצאתי טמבל כי לא לקחתי את האפשרות שהמעטפה לא תגיע ואני לא אדע למה?בגלל שאני כרגע לא מגדל אז הרגשתי בטוח להזמין לכתובת שלי,מבחינתי ביקור של המשטרה מאוד רצוי ככה אני יודע שזה ניגמר,הקטע שזה דואר רשום אז מישהו יכול לדעת משהו שאלה אם יש טעם להתקשר או שהם שמים זיין על שירות לקוחות?

http://www.rollitup.org/seedbank-reviews/513958-seed-depot-1.html
קראתי עד עמוד חמש
לגבי השירות לקוחות,אני לא מבין לאיזה חברה אתה מתכוון
אם הכוונה לסיד דיפוט,הם נראים מאוד לגיטימיים ומומלץ לנסות
אם תקרא באתר אמור להיות שם הסבר איך לדווח על תקלה או משהו בסגנון
מקסימום תשלח הודעה ל
JB
בפורום שלהם,הוא אמור להיות אחראי לכל הסיפור הזה

isranabis

Active member
Veteran
אחרי שאני אדע מה הסיפור עם החבילה שלי אני אזמין מהם למרות שראיתי בפורום שאם מספר המעקב של החבילה אומר שהחבילה הגיעה אז הם לא מפצים כי זה אומר שהחבילה הגיע, וזה בדיוק הקטע שקורה לי עכשיו לפי מספר המעקב החבילה בארץ די מזמן אבל לא קיבלתי כלום וזה גם דואר רשום שאני צריך לחתום,מה זה סתם חארטה דואר רשום???בשביל מה מספר המעקב?? עשיתי טעות קשה עם הכתובת וזה לא יוצא לי מהראש אני לא מסוגל לחשוב על כלום בלי לגדל אני מת,אולי אני גם אשרוף את עצמי?? אבל בדיוק העלו את הדלק, איזה מדינה חרא גם לשרוף את עצמך נהיה יקר אז נשרוף כמה ראשים של באנג במקום

ישרא - :) מבין את הסרטים אבל אין מה לעשות
ואין מה לדאוג לדעתי מבחינה חוקית
זה לא משנה אם הזמנת דואר רשום או כל דבר אחר
אין למדינה שום יכולת להוכיח שבאמת אתה אישית הזמנת את הזרעים אליך
אתה מבחינתך לא משנה מה,חותם כדי לראות מה יש בחבילה,אתה סקרן לראות אין לך מושג מזה
תשנן את זה
אני לא חושב שהם יבואו מסיבה פשוטה
שלחתי לעצמי ירוק ולא באו אליי הביתה
למה שיבואו בשביל זרעים
שלחתי לעצמי 7 גרם ירוק
פעם אחת הגיע לכתובת
החבילה השנייה לא
אף שוטר לא הגיע
מקווה שזה מרגיע אותך אחשלי

Latest posts

Latest posts