What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

La Diva auto. Soiul cu care v-am aburit pe toti.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
:laughing:
Nu pot sa cred!!! Mersi de aprecieri.
Ca idee, am observat o chestiune: cât au fost zilele alea în care ba a plouat bine, ba a fost soare bine, pur si simplu mustea de viață.
Când s-a terminat apa, gata... Asadar, chiar si auto, pusă într-un sol bun, udata regulat, are speranțe. Mai ales dacă nu are polenizatori.
După părerea mea, auto trebuia dusă în câmp pe sfârșit de mai, sau prin septembrie, dat fiind că haldanul polenizează totul. Sau găsit un loc curat pe cativa km :D
Așa că, zic eu, auto stă cel mai bine indoor. A crescut mult mai ca lumea, udata regulat, fără stres, și mai presus de toate fără polenizatori.
Polenizatorii potențiali erau pe la 100m. Mi s-a făcut milă de ei si i-am lăsat, că erau niște aschimodii, iar fetele sunt înconjurate de un zid de buruieni și ciulini, cât mine de mari. Iaca răsplată...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Prin diverse carti si studii am gasit note legate de polenizari (sau prezenta polenului) pe distante intre 30 si 70 km. Cand conditiile sunt bune, se poate. Dar, la100 metrii, sau chiar si un km, eu zic ca e garantata polenizarea totala. Nu stiu ce mila ai avut tu, dar oricum din ce zici probabil ca nu ai fi putut scapa de toata canepa din jur, asa ca nu ai ce face, decat sa cauti alta zona, sau sa planifici timingul mai bine. Se poate si cu regulare, daca nu le alegi pe cele mai early, incep inflorirea dupa ce moare canepa, si o sa aiba seminte recolta decat unde au fost preflowers, adica la baza buzilor.