What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

La Diva auto. Soiul cu care v-am aburit pe toti.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu de obicei inainte sa rasara iau un cutit ascutit si aerez solul. Ai putea incerca si tu.. ca sa le mearga bine.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ma si imaginez, haha, infingandu-l pana la plasele de vreo 20 de ori! Lasa, aereaza-l tu... Eu nici nu mai stiu pe unde le-am pus prin ghiveci, adica, da, pe undeva prin centru, dar atat.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Io, frate, ma cheama Sandel,
Si am in mana, un sis maricel,
Cu ravna m-apuc de scurmat cu el,
Sa-mi fac marioarele intr-un mare fel!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Gata, toate trei is pe pozitii, fara scurmat, fara nutrienti, fara indepartat coji de seminte, doar pamant, apa si douj de grade, din alea de ale lui celsius.
Sa ma apuc sa mai pregatesc doua becuri, si sa fac o poza (cu camera de data asta).

Intre timp, au scos capul si vreo cateva Wild Dagga, care vor vedea outdoor in maxim o luna, ca si Divele. Sau poate chiar in doua saptamani? Hmmm, nu stiu, sa vedem cum evolueaza...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pozele de ieri:

Si pozele de azi:

Doamne, da' ce-au mai crescut...

Wild Dagga a rasarit ca nebuna, tre sa pun poze. Am plantat 70 de seminte, ca cica au rata de germinare mica (zicea unu'). Deja ma gandesc unde la pun pe toate...
Pentru cine nu stie cum arata Wild Dagga:

https://en.wikipedia.org/wiki/Leonotis_leonurus

E o specie de Talpa gastei, de fapt. Sau invers...

Oricum, asa ca idee:

"Traditional uses:
The infusions made from flowers and seeds, leaves or stems are widely used to treat tuberculosis, jaundice, muscle cramps, high blood pressure, diabetes, viral hepatitis, dysentery, and diarrhoea. The leaves, roots and bark are used as an emetic for snakebites, bee and scorpion stings.The fresh stem juice is used as an infusion drunk for 'blood impurity' in some places of South Africa."

Evident ca nu mai am rabdare pana creste, asa ca am comandat deja niste .... aaa... ceaiuri de pe net. As vrea eu sa fie mai mult flori, dar cred ca o sa primesc frunze :D.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Dupa 11 zile de la germinare, fetele arata numa bune de dus afara. Deja le-a aparut al 4lea rand de frunze.Poze mai tarziu, cand recuperez camera...

Asa. Leonotis-ul iti da un fel de high. Nu am insistat deocamdata, l-am gustat o data sau de doua ori, oral, nu fumat. Face o chestie. Acuma, eu is mai sensibil, o simt, nu stiu voi... Ca planta ornamentala insa, daca arata ca in poze, e super faina. Cum spuneam, au germinat vreo 50+. UNde le-oi pune...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Si in sfarsit la doua saptamani, apuc sa fac si eu poze.

Dupa cum se vede, o sa faca ramurele. No problem pana acuma, in afara de faptul ca vremea e cum e si e mai delicat de scos afara. Parca vad ca raman cu ele in casa...

In alta ordine de idei, am inceput sa devin fan Wild Dagga (Leonotis leonurus). Eu zic ca ati putea incerca sa mixati florile cu iarba, e interesant. Bine, pentru mine e interesant si fara iarba. E scurt, insa nu utilizez mult, 1 lingurita cu varf, sublingual.
Mintea clara, cumva cerebral si afectiv ca efect, simultan. Misto as spune, nu imi mai pare rau ca am 50 + seedlinguri. Poate si infloresc...

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
La început de drum etnobotanicele aveau de vânzare pe saitul lor diferite plante medicinale și care se împărțeau in mai multe categorii plante sedative plante de stimulație plante antiseptice și aromate acestea intrun final erau amestecate și erau vândute că spice silver care avea un efect mai light spice gold care avea un efect un pic mai puternic și spice platinium care avea un efect puternic!! Și printre aceste plante de regăsea. În fiecare leonotis leonurus și hamei care nu mai știu cum era denumirea științifică și altele!!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@vasy: Da Vasy, dar aia era de vrajeala. In realitate, Spice-urile au avut si au in continuare canabinoizi sintetici impregnati in plantele respective. De aia si fac ravagiile pe care le fac. Niciodata nu a fost vorba de plante simple!

@Mago: Pamant. Nu ca nu as fi avut plante in ghivece afara, am avut chiar si rosii anul trecut, dar stai si uzi la ele de iti trece. La ghivece tre' sa le dai si nutrienti la un moment dat, nu numai apa. Le dai organic, ca vorba aia... Iaca, asta inseamna sistem de amestec, etc. Pai la ce sa le mai scot afara?
Nu man, 3 gropite, le mai ud din cand in cand. Numa' sa se faca vremea buna, ca abia a plouat, si daca sap acum fac peretii gropii beton, ca-i pamantul ud.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Preflowers dupa 15 zile de 16/8. Cum sa spun, bag seama ca sunteti ghinionisti tare unii dintre voi la auto-uri...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Dumnealor s-au mutat afara, la soare. Deocamdata au apa, ca a plouat pe rupte, au si soare, le merge de minune. Cand mai cresc, punem si poze.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ba daca se droga si uita de poze mai intelegeam, dar el doar se uita la ele. E ok.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ete poze, is si mici, si polenizate, si mancate de tot felul de insecte. Le las sa vad si eu cat pot sa faca in conditii vitrege. Nici nu prea le-am udat, mai ales ca a cam plouat.

Insa miros misto.

In plus, le-am pus intr-un loc atat de ... public, incat nu prea imi vine sa ma duc cu camera spre ele... Ele nu se vad, dar eu cu camera, hmmm... :D

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Cum arata niste auto lasate pe camp in voia sortii.

Cum arata niste auto lasate pe camp in voia sortii.

Cam asa:

Cu alte cuvinte mici si gravide. Nu au fost udate si, o sa radeti, am rupt toata canepa de prin jur, mai ales masculii. As! Nici nu le-a pasat, cred ca noaptea plecau din cartier la golani...

Aroma, ei aroma e insa super misto. Pin cu vanilie, plus ceva fructat, floral, nici nu as sti sa spun. Da misto.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Haide mă că arată destul de bine pentru auto și plus că nu te-ai îngrijit mai deloc de ele ! Alți se îngrijesc și arată mai rău!!

Latest posts

Latest posts