What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

La Diva auto. Soiul cu care v-am aburit pe toti.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Bun. Azi am facut comanda online, pe site-ul :tiphat:, plata prin :biggrin:, deci ar trebui sa ajunga repede.

Asta apropo de cat de greu e sa faci cumparaturi in afara. Daca nu mai auziti de mine, sa stiti ca a fost greu.
:laughing:

Daca da, urmeaza decizia outdoor versus indoor, watercured versus ... longer watercured, si ce o mai fi...

Va tin updatatzi.

Emailat

Member
Salut , poate pare o intrebare prosteasca, ne la locul ei dar cred ca am devenit putin disperat, fiindca nu gasesc solutie la problema mea , crezi ca imi poti explica chestia asta cu cumparatul din afara, intr-un alt thread sau chiar aici eu nu m-as supara , as fi foarte recunoscator daca mai putea ajuta sau oricinea alcineva

everest22

Member
Salut , poate pare o intrebare prosteasca, ne la locul ei dar cred ca am devenit putin disperat, fiindca nu gasesc solutie la problema mea , crezi ca imi poti explica chestia asta cu cumparatul din afara, intr-un alt thread sau chiar aici eu nu m-as supara , as fi foarte recunoscator daca mai putea ajuta sau oricinea alcineva

1.Iti alegi un producator de seminte .
2. Intri la ei pe sait.
3. Iti faci cont .
4. Comanzi ce vrei si platesti cu orice card .
5. Astepti sa vina semintele. :biggrin:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Si urmaresti sa te orientezi catre un magazin, cu un nume de firma (nu de magazin, de firma), care nu sugereaza ceva legat de seminte, de verde, de canepa, etc. Nu de alta, apare pe plic.

Si daca ai o problema cu plata cu cardul, majoritatea acum accepta bitcoin. Si daca ai si problema asta, treci plata numerar, si le trimiti banii in plic. Doar ca e mai lent, dureaza circa doua saptamani pana ajung banii la ei.

A, si de preferinta adresa de cont sa nu fie cea unde vei creste, dar sa fie o adresa de la care sa poti ridica. Uneori vin prin posta, acolo cu buletin la ridicare. Desigur, exista si magazine cu optiunea de curierat rapid, insa eu de exemplu am preferat sa nu iau de la un asemenea magazin, ca aparea ca nume de firma ceva cu canepa pe plic.

In mod alternativ, faci un drum pana in Cehia :))

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Daca tot facem hijack si off-topic hai ca ma bag si eu.
Emailate... Vezi semnătura mea.

Jtm meștere eu cred ca o sa îți placa automata. Experiența mea a fost pozitivă. Am învățat câteva chestii.
Acum majoritatea băncilor sunt super safe așa ca nu ar trebui sa fie vreo problema. Anyway... Good Luck!!!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai de aia am si scris in antet Gantzule, ca imi place, si tot le zisei la baieti, mama ce soi misto... Iti dai seama explo, care cu auto e... cum e, ce convins fu.

La primul meu grow, am primit cadou o samanta de La Diva. Cand am gustat florile de La Diva, crude, am fost uimit, euforizante crude asa, si nici macar la final, abia erau la inceput.
Atunci inca mai credeam ca toate soiurile sunt la fel, asa ca am fost uimit cand, peste vreo 3 zile, am gustat si un Northern Light Blue Auto. Nimic. Adica oleaca de anxietate. Deatunci tot zic ca o sa pun din nou soiul, dar... amanai.

La o adica, poate a fost doar atunci o chestie, poate nu, vedem.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Da.

De fapt, o sa radeti, nu l-am cultivat pana acum din cauza numelui de familie. Nu puteau sa il incruciseze pe Blueberry cu un "Angelo"? :))

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Au venit fetele. Mama lor de fete, ca nu stiu sa transfer pozele de pe telefon in calculatorul asta...

So: 3 La Diva Seeds, asteptand ingroparea intru germinare. Desigur, odata cu legalizarea, caci eu nu ma ocup cu chestii din astea, exceptand cazul ca or cadea din greseala in 3 ghivece cu pamant CompoSana Universal.

Si poate intre timp imi amintesc cum transferam pozele din telefon.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Gata, 3 ghivece cu 3 La Dive. Cat despre poze, clar, alt telefon, ca cel mai probabil e USBul bulit.
Asadar iata, a durat 7 zile de cand am comandat semintele, pana le-am pus in pamant, si asta pentru ca am intarziat o zi si ceva cu pusul lor (iar era menajera prin preajma :D) Spun asta pentru cei care se plang despre cat de greu e sa comanzi in afara.

Mago

Member
Mare noroc ai avut ca s-au nimerit 3 ghivece pline cu pamant gata pregatite fix cand ti-au cazut (din gresala) semintele, succes.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
E bine sa ai permanent un pachet de ceva la tine: ciunga, durex, pamant... Nu stii ce si unde-ti pica!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca or ajuns sa vina de afara in 7 zile e ok. De fapt, si eu am primit colete de afara in 3...5 zile de cateva ori. Dar is curios daca o fost o intamplare sau e mereu asa. Si daca e mereu asa, de ce mai exista prosti de prostit pt baietii aia din ro cu seminte pentru perusi?? :))

Anyway, succes cu ele. Cred ca ma motivez si eu sa scap ceva clone si/sau seedlings pe afara. :)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai depinde totusi ce, cum... Daca cumperi cu plata pe loc, cu un bitcoin de exemplu, ca poate nu are tot omul un card stealth, dar na, sa zicem, pentru cine are un card la o banca in Olanda sau Spania si cu cardul, atunci ai scapat de cele doua saptamani de trimis banii numerar, in plus in functie de cat platesti transportul, poti avea parte de surprize si mai placute, si iti vine in 3-5 zile, in loc de 10-14. Insa mai mult de o luna nu ar trebui sa dureze, iar asta nici macar nu mi se pare mult, daca e safe.
Prima comanda atat a durat, 1 luna. So what, am pus 70 de seminte dintr-un foc, am recuperat :))

Cat de grabit tre' sa fie ca sa comanzi un Oldtimer Haze si sa iti faci probleme ca nu vine in 7 zile...?Sa zicem,,,

Bine, nu vorbim despre comanda mea actuala, eu am vrut sa fiu cu ele afara in jurul zilei copilului, si cat mai safe posibil, ca am avut si oferta de 24-48h, atata ca pe plic ar fi scris "cutare chestie legata de cannabis SRL" ca nume de firma, si am zis pas.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Dupa 2 zile jumate n-or rasarit. Incep sa ma gandesc la niste nutrienti :))

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Si daca tot nu merge, le desfac din coaja. Si mai deschid un intake :woohoo:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Gata, prima a scos capul. A primit un bec LED 20W, 6500K. 4 zile de germinare, si ... abia prima. Chit ca is rabdator, tot mai simt impulsul de a scormoni dupa ele :))