de mi a fasznak nagyító, ha tudsz makrót csinálni
Jobban remeg a kezem, mint Jóska báttyámnak a hiányzó 6 feles miatt, meg autómatán javítja a képminőséget a telóm, nem ennyire fehér ez valójában.de mi a fasznak nagyító, ha tudsz makrót csinálni
Remélem a pöcsömre is megáll ez a teória ha nagyítózok xdMert ha a nagyítóth makrozza akkor nagyobb lessz ami eddig kisebb volt értem???
Én minden run előtt befujkálom WD40-el. De úgy, hogy orrán száján csepeg belőle. Így már harmadik éve használom ugyan azt a gagyi 3000 forintos ventit.Szét kéne szedni és kitakarítani, újra olajozni. Mindegyik ilyen szar, a nyitott ház miatt és az olcsó alkatrészek, valamint konstrukció miatt, egy idő után beáll az összeszedett portól a tengely.
Hali, Fodrászodat kérd meg az tud vásárolni.Heló
Valaki tudja talán, hogyan lehet mostanában 35%-os peroxidhoz jutni? Pár éve még simán adtak, most meg azt kérik nyilatkozzak.
Há milyen országban élünk?
Olyannal már vagy 10 éve nem találkoztam, és amúgy is ciki lenne kérni vagy 6 flakonnal.Hali, Fodrászodat kérd meg az tud vásárolni.
Aztat értem én hogy kamuzzak, de céges adatokat kérnek, bélyegzőt miegymást…
3 helyen veszem a H2O2, ebből 2 helyen semmit se kérnek a papír kitöltéséhez. Ha ragaszkodsz ahhoz a helyhez ahol kérnek, akkor bemész egy plázába, sürgősségi díj ellenében 2 óra alatt kész a bélyegző gumi, ha ráér olcsóbban, másnapra. 20-as házra kérd, az olcsó. Oda se kell igazi adatokat leadni. A trodat ház olcsóbb, mint a colop.Aztat értem én hogy kamuzzak, de céges adatokat kérnek, bélyegzőt miegymást…
Hy ha az ország közepén levő nagy falu fele jössz-mégy, és yo neked a 3%os, szívesen elhagyok egy Litert valamelyik külvárosi részen…Heló
Valaki tudja talán, hogyan lehet mostanában 35%-os peroxidhoz jutni? Pár éve még simán adtak, most meg azt kérik nyilatkozzak.
Há milyen országban élünk?
Köszi, nem gondoltam volna h ennyire befolyásolja a hőingadozás.Bent van 18 fok, kint van 13fok maximum, de eddig ennyi se volt. Szerinted mi lehet a gond? Én annyira bizonytalan vagyok, vagy mégsem?