What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Kaszana Panowie, overgrow zamkniete!

G

Guest

Walus said:
witam
ja tam pierdole, znalazlem sobie male forum na ktorym jest malo psow, a nie to co tutaj, teraz pewnie psy wesza wszedzie po zamknieciu og :/

chwalisz sie czy zalisz ???
a tutaj niby co jest ???

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
ehhh, kac z sobotniej imprezy zaleczony, patrze sobie na rozne fora i co ja tu widze?
Czarno widze panowie, wszyscy powazniejsi gracze zabrali sie do rozliczania roznych porachunkow i przypierdalania sobie nawzajem za rzeczy sprzed lat.

Wczoraj czlowiek o nicku "Plural Of Mongoose" na forum planetganja.com oskarzyl RC o wspolprace z policja, czyli ze RC sypie. Wielki rejwach lament i wyzwiska sie zrobily w internecie. I od razu wszyscy przyjeli kolaboracje RC jako pewnik.
Nastepnie zaczal przypierdalac Gypsy Nirvanie.

Po paru godzinach okazalo sie ze POM to byly niezadowolony pracownik Gypsego, wylany przez niego z roboty pare lat temu, na dodatek POM poderwal Gypsemu zone, i jest tez oskarzony o zmalwersowanie paru tysiecy pestek Gypsego. Czyli ze nie jest to raczej osoba postronna i neutralna tylko cwaniak, ktory zwietrzyl szanse wyrownania rachunkow.

Ale nie szkodzi, cale planetganja gorliwie mu przytakuje, i jeszcze dolaczaja do tego inni, ktorzy tez maja do wyprania swoje brudki. A to tacy, ktorych swojego czasu Oldpink zabanowal na OG za niewlasciwe zachowanie, wiec przypierdalaja mu ostrymi obelgami. Albo sredniej jakosci breederzy sfrustrowani ze im sie na Heaven Stairway lub Seedbayu pestki dobrze nie sprzedaja.

Wszystkie inne fora typu CC, hg, natychmiast radosnie to wszystko repostuja u siebie, tam tez kolejni malkontenci dolaczaja w ogolnym napierdalaniu na OG i ICMag. Bo jednak OG bylo najwiekszym forum o marihuanie w internecie, a ICMag przejal wiekszosc rozbitkow z OG. Co jest wyraznie nie w smak pozostalym forom. A wszystko zaczelo sie od 1 posta cwaniaka POM.

Nie twierdze ze Gypsy jest krzysztalowy, na pewno ma jakies swoje wstydliwie kryte sprawki. Ale widze ze tak naprawde OG i RC zniknelo z pola widzenia. Co pozostalo to gremialne napierdalanie w ICMag, Gypsego i Oldpinka.

Teraz kazdy troll, ktory zacznie krzyczec ze wlasnie weszla do niego policja, i ze na pewno to jest sprawka RC, zdobedzie poklask i uznanie czesci spolecznosci. Nota bene, juz sa takie thready tu na ICMagu i gdzie indziej, zaden nie podparty dowodami typu skan lub zdjecie nakazu rewizji czy innego dokumentu.

Wyglada na to ze banda hien cmentarnych dobiera sie do jeszcze zywego organizmu OG

Niestety nie rokuje do dobrze dla podniesienia OG z zapasci szabrownicy na gruzach OG nie spoczna zanim nie zasieja ziarna watpliwosci i nienawisci w sercach tych wszystkich, ktorzy maja jeszcze sentyment do OG.

Co do kwestii bezpieczenstwa, to jak to zgrabnie ujal zaniepokojony, moja wypowiedz nic tu nie zmieni. Ale jednak dorzuce sie ze swoim zdaniem.
Mam gleboko w dupie martwienie sie czy wpadnie do mnie policja czy nie. Prawdopodobienstwo ze ktokolwiek bedzie scigal tysiace malych hodowcow z Europy jest zerowa Wszyscy ci, ktorzy czuli sie zagrozeni, mieli juz dosc czasu od momentu padniecia OG zeby wyczyscic swoje growroomy i pozacierac slady. Tak jak powiedzial Hot Cargo, jezeli jeszcze do was gestapo nie wpadlo to znaczy ze juz nie wpadnie.

Jestem kov, anonimowy uzytkownik internetu, nie mam imienia ani nazwiska, fotki w mojej galerii zostaly sciagniete od innych anonimowych uzytkownikow.

Tak wiec, zaniepokojeni pozostana zaniepokojeni, a my robmy swoje, nie ma lepszego lekarstwa na zimowa depreche niz male slonce i odrobina zieleni w boxie.

pozdr,kov

G

Guest

Tak wiec, zaniepokojeni pozostana zaniepokojeni, a my robmy swoje, nie ma lepszego lekarstwa na zimowa depreche niz male slonce i odrobina zieleni w boxie.

o tak dokladnie tak jak piszesz ludzie podobno placa za to by w zimie zarzyc "kompieli slonecnych" przy sztucznym oswietleniu a my mamy to za free :)

a te wszystkie teorie spiskowe to normalnie mnie juz zaczynaja nudzic na kazdym forum sieje sie te historie ktore przytoczyl nam kov kurde gdzie nie wejde to to samo ze gypsy naslal goryli zeby obic twarz panu POM ze RC sie sprzedal i wszystkie adresy ip maja organy scigania, ze niby uciekl do europy z cala kasa...itp. itd.
ehh szkoda nerwow na czytanie tych wszystkich historii

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

dobre slowa kov.
lepiej sami nic nie wymyslajmy, bo to bez sensu.
poczekajmy troche, i wszystko niedlugo bendzie wiadome.
kazdy chce wiedziec co naprawde sie stalo.
ale czytac wszystkich co gadajo,to jusz mi sie w glowie pokrencilo,hehe
pierdole to, zaden z nas niepotszebuje takich rozrywek.
ja wiem co zemno jest, to jest mi najwazniejsze.
forum jest bisnesem, bisnes mysli tylko o sobie .

peace

pok

New member
luz :) juz nie raz tak bylo...wielka nagonka, wielka panika a nic sie nie dzieje tylko duzo plotek i domyslen :p

cannabolic

Member
Eh panowie... zapalmy sobie "fajki pokoju", kazdy w swoim pokoiku.... za zadrowie RC i peace wsród growerow!!!!! Przecież te fora mają traktować o marihuanie a nie o porachunkach wsród "grubych ryb" tego naszego małego wspólnego przedsięwzięcia. Dziękujmy RC, że OG zaistnialo w naszym życiu dzięki niemu wiem co, gdzie, jak i kiedy i to mi wystarcza... Wielu początkujących growerow mówiło, ze po swoim pierwszym growie łezka im sie zakręciła w oku i coś takiego jest najważniejsze. To jest piękne, że na swój sposób czujemy się bardziej wolni hodując od pesteczki po żniwa swoje magiczne roślinki. Nikt tego uczucia nam nie zabierze, ale też nie pozwólmy, żeby to wszystko zostało przyćmione jakimiś pierdołami!!!!!!!!!
PEACE ZIOMALE!!!!

Ganja Smile

Active member
masakra...
ale skoro mamy robic co do nas nalezy :D KOV ZAKLADAJ POLANDA 6 !!!!!
i jedziemy z tematem tak jak na OG :)
POZDRo

WeedTime

Member
hehe, a chcialbys tu cala cholote z polanda ? nie zapominaj ze tu jest cale forum i pojawilo by sie milion pytan (nowych tematow), wyobraz sobie jaki burdel by sie zrobil......a tu zawsze mozna bylo spokojnie pogadac.....lepiej cholote wysylajcie na hyperreal....bo to jest raczej takie 'amatorskie' forum, przynajmniej ja to tak traktuje.. pozdro.

pok

New member
no na hypciu to fakt... dziwnie jest :) ostatnio czytalem tam dwa arty, jeden pod drugim...w jednym pisalo ze spotow nalezy szukac wylacznie zima, w drugim ze wylacznie latem :D
to forum ma wszystko to co ma OG, galeria, karma a dodatkowo mamy caly dzial dla siebie....

WeedTime

Member
hehe, outdoor to nie moj dzial, nawet nie wiem kto sie tym zajmuje....ale tak to juz jest - w internecie kazdy moze napisac co chce, czesto nawet nie ma autora, zawsze mozesz zapytac admina....

Wilk

Member
Siemanko
Witam wszystkich znajomych z OG oraz cala reszte. Jakos powoli sie doczagalem na to forum:D

Peace

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
No to sie panowie wyjasnilo.

Policja kanadyjska wydala wlasnie oficjalne oswiadczenie o aresztowaniu wlasciciela i pracownikow Heavens Stairway, czyli takze Overgrow.com.

Wciaz nie ma jasnosci czy servery overgrow zostaly zajete przez policje. Trzeba bezpiecznie zalozyc ze RC zdazyl wylaczyc serwery zanim policja mogla sie nimi zainteresowac, tak ze raczej adresy IP nie sa jej znane.

W tej chwili rzecz dotyczy biznesu pestkowego RC, wiec na razie nie ma powodow do paranoi, chyba ze ktos z was zamawial pestki z Kanady.

No niestety, wiesci sa bardzo smutne i potwierdzaja wczesniejsze przypuszczenia. Byc moze Overgrow nie wroci juz do nas, choc wciaz mam taka nadzieje.

Tak wiec badzmy myslami z RC i jego rodzina, grozi im wiezienie.

link do oldpinka:
http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=23490

pozdr, kov

Latest posts

Latest posts