ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
flp@ piękne sadzony Przypomina mi się grow z NL. Bedziesz przykręcał do tego lampe HPS czy zostaniesz przy samym MH. Slyszalem ze dobre efekty są jak sie zrobi combo z dwóch lamp. Ogólnie wpadam wyrazić głęboki . Bardzo ładny grow.
kaczyne od poczatku rosna pod hps, mh nawet nie posiadam. bawie sie troszke ustawieniami balansu bieli w aparacie, zeby jak najwiecej bylo widac, stad takie zludzenie jakby pod mh rosly
frether: poroslo ci cos z tego pozniej? bo ja patrze na te moje [stojasobie na tarasie], to te wlosko/kielki teraz znajduja sie na czubkach malutkich, dziwnie postrzepionych, pierwszych lisci...
joł flpflp pewnie że wyrosły piękne i zdrowe panienki na oucie ale los tak chciał że mię okradli z tych że Słodkich Panienek...
Zdjęcia ciekawie wyglądają niczym dziewica od pestki ale to tylko nie wykształcony jeszcze liść poszarpany, dasz im trochę serca to pokażą coś ciekawego
niektóre z nich mogły wyglądać tak...
ziemia to biobizz light mix, zawsze jej uzywam, jakos mi pasuje. zupa to w wiekszosci canna, ale na wegu dostawaly tylko rhizotonic na korzenia. flo to terra flores, boost i powolutku dodaje niektorym malutkie dawki pk13/14. ogolnie z nawozami nie szaleje, dopoki wszystko pasuje to leje glownie wode
tydzien temu tak to wygladalo, na dniach dam aktualne foty. na kilku lisciach widac efekty powitania z 600w, na szczescie nic strasznego sie nie stalo
witam 51 dzien flo
dawno mnie tu nie bylo, zalatany jestem jak tupolew pod smolenskiem...powolutku zblizamy sie do konca kolejnego przedstawienia, mysle ze za 2 tygodnie bedzie mozna ciachac. aktualny fotoperiod to 9.15/14.45 i ciagle skracam dzien. mialem problemy z plesnia, na szczescie tylko na lisciach, kilka opryskow i trafilem na skuteczny srodek, miejmy nadzieje ze spokojnie dociagne do konca.