What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

kameralny teatrzyk roślin by flpflp

flpflp

Member
Veteran
picture.php

picture.php

lekkie zaskoczenie...

kaczy

Active member
Veteran
flp@ piękne sadzony :bis: Przypomina mi się grow z NL. Bedziesz przykręcał do tego lampe HPS czy zostaniesz przy samym MH. Slyszalem ze dobre efekty są jak sie zrobi combo z dwóch lamp. Ogólnie wpadam wyrazić głęboki :respect: . Bardzo ładny grow.

Pozdro :wave:

:joint: kaczy

flpflp

Member
Veteran
kaczy:eek:ne od poczatku rosna pod hps, mh nawet nie posiadam. bawie sie troszke ustawieniami balansu bieli w aparacie, zeby jak najwiecej bylo widac, stad takie zludzenie jakby pod mh rosly

flpflp

Member
Veteran
frether: poroslo ci cos z tego pozniej? bo ja patrze na te moje [stojasobie na tarasie], to te wlosko/kielki teraz znajduja sie na czubkach malutkich, dziwnie postrzepionych, pierwszych lisci...

frether

Member
Veteran
joł flpflp :D pewnie że wyrosły piękne i zdrowe panienki na oucie ale los tak chciał że mię okradli z tych że Słodkich Panienek...

Zdjęcia ciekawie wyglądają niczym dziewica od pestki ale to tylko nie wykształcony jeszcze liść poszarpany, dasz im trochę serca to pokażą coś ciekawego :peacock:
niektóre z nich mogły wyglądać tak...
picture.php

flpflp

Member
Veteran
kilka fotek z 14 dnia 11/13

jeden chemdog dd x sour diesel ibl opuscil szafe i wygrzewa sie na tarasie, reszta wolniej lub szybciej kwitnie

picture.php

mk ultra
picture.php

slh
picture.php

diesel
picture.php

banda casey jonesa
picture.php

lob19

Member
Veteran
Huhu.. dawno mnie tu nie było, ominąłem sporo naprawdę dobrych fotek. Super to wygląda, oby tak do końca :wave:

flpflp

Member
Veteran
ziemia to biobizz light mix, zawsze jej uzywam, jakos mi pasuje. zupa to w wiekszosci canna, ale na wegu dostawaly tylko rhizotonic na korzenia. flo to terra flores, boost i powolutku dodaje niektorym malutkie dawki pk13/14. ogolnie z nawozami nie szaleje, dopoki wszystko pasuje to leje glownie wode

tydzien temu tak to wygladalo, na dniach dam aktualne foty. na kilku lisciach widac efekty powitania z 600w, na szczescie nic strasznego sie nie stalo :D

picture.php

flpflp

Member
Veteran
Piękne warzywa!

Czy miałeś jakieś problemy z pH w lightmixie?

wiesz, jesli sie nie sprawdza ph pozywki, to z czasem beda problemy niezaleznie od rodzaju medium.

kilka fotek:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

uprzedze pytania: plamy na lisciach sa po oprysku na plesn/grzyba. nic zlego sie nie dzieje
pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Piekne foty

ehhh moge sobie jedynie wyobrazic jak u Ciebie piekne w ogrodzie pachnie , kocham zapach mlodo kwitnacych kwiatow , o poranku ... . ;)

poZZdro my brother from another mother :D

picture.php

flpflp

Member
Veteran
witam 51 dzien flo
dawno mnie tu nie bylo, zalatany jestem jak tupolew pod smolenskiem...powolutku zblizamy sie do konca kolejnego przedstawienia, mysle ze za 2 tygodnie bedzie mozna ciachac. aktualny fotoperiod to 9.15/14.45 i ciagle skracam dzien. mialem problemy z plesnia, na szczescie tylko na lisciach, kilka opryskow i trafilem na skuteczny srodek, miejmy nadzieje ze spokojnie dociagne do konca.

picture.php

casey jones
picture.php

picture.php

picture.php

diesel

picture.php

mistic

Member
Bardzo mi się podobają te rośliny. Ciekawa kolorystyka; ustawiałeś coś z balansem bieli w aparacie ?

pozdrawiam

Latest posts

Latest posts