What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

kameralny teatrzyk roślin by flpflp

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
Przepiękne Flip ! Bardzo mi się podoba Twój blue hash, musi być mega twardy, prawda?:D Jak zapach?
Gratuluję zdolności fotograficznych, Twoje fotki są niemal 3D hehe

smacznych i aromatycznych ziół w słoikach i racy w głowie !

peace n flowers

flpflp

Member
Veteran
dzieki wszystkim, milo ze sie podoba. 3 dni temu ostatni aktorzy zeszli ze sceny, i wisza teraz pod kopula teatru :p harvestowych fot tradycyjnie brak, szkoda mi aparatu, rece zbyt posklejane zywica zeby sie brac za pstrykanie. jak poschnie wszystko, to wrzuce kilka fotek suszu, zebyscie widzieli co jak wyszlo.

Bardzo mi się podoba Twój blue hash, musi być mega twardy, prawda?:D Jak zapach?
Gratuluję zdolności fotograficznych, Twoje fotki są niemal 3D hehe

blue hash wcale nie taki twardziel, budsy bardziej podobne do orange bud, czy california hash plant. nie wiem jak je okreslic, nie sa to typowe foxtaile, ale cos w ten desen jesli chodzi o strukture topow.
zapach cudowny, swierze cytrusy, cos w stylu swierzo obieranej pomaranczy, slodko, slodko, slodko.

do zobaczenia wkrotce :gday:

G

Guest5426986

Ile ci wyszło z całości flp ? :dance013:

Edit:

gentelmani o pieniadzach i gramach nie rozmawiaja :D
wyszlo jakies 0,8g/wat, czyli ze do kolejnych zbiorow starczy

Ważne że jesteś zadowolony :D hyhy

pozdrawiam

G

Guest5426986

gentelmani o pieniadzach i gramach nie rozmawiaja :D
wyszlo jakies 0,8g/wat, czyli ze do kolejnych zbiorow starczy

W sumie masz racje, ważne żebyś był zadowolony z efektu końcowego i z jakości suszu. Jak by nie było bardzo dobry growlog . Pozdrawiam Gus.

flpflp

Member
Veteran
jako ze natura nie toleruje bezczynnosci, to lecimy z kolejnym przedstawieniem

picture.php

aktorzy:
chemdog dd x sour diesel ibl, gratefull casey, og kush i diesel

nad wszystkim czuwa:
picture.php

flpflp

Member
Veteran
powoli rodzi sie nowe zycie :D

postanowilem poleciec to grow na eksperymentalnym fotoperiodzie 12/1
[12h swiatla, 12h ciemni przedzielone w polowie godzina swiatla]. zobaczymy co z tego wyjdzie, podobno ma byc dobrze...
jesli ktos ma doswiadczenie z takim fotoperiodem to bardzo prosze o krotki komentarz

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran

Jak dla mnie to juz jest BOMBA :jump: kocham poczadkowe stadia wzrostu roslin , najbardziej jak lebek wychylaja z ziemi :D ale teraz tez jest zzajebiscie , jak tak sobie pomyslimy ile taka sadzoneczka ma mocy w sobie i ze cala ta moc morzemy dostac w nagrode za dobra opieke to juz mnie do extaZZy doprowadza :dance013:

powodzenia zycze na calej lini oraz duzo zdrowka :wave:

ZZ

flpflp

Member
Veteran
dzieki wszystkim za dobre slowo :D
jakies 12, moze 13 dni od wyjscia na powierzchnie. przypadkiem trafily do mnie 2 kloniki [znajomy kupil, a po dwoch dniach sie rozmyslil i chcial je wyrzucic, to wzialem] super lemon haze i mk ultra. nie wiem jak sie z tym wszystkim pomieszcze, wszystko zalezy od tego ile roslin chemdog dd x sour diesel ibl okaze sie kobietami.ale nie ma sie co martwic na zapas, najwyzej skroce wega.
foto:

picture.php

:tiphat:

flpflp

Member
Veteran
witam. niewiele pisze bo niewiele sie dzieje :D
po 17 dniach 12/1 przelaczylem na flo [11/13].dzis leci piata doba w tym fotoperiodzie. wszystko rosnie ladnie, zdrowo zielono, tylko czekac az sie okresla

picture.php

TheCreator

Member
Veteran
Buchów jeszcze nie mam ;) ale przy najbliższej możliwej podbiję.
Oby balast i żarówa dołożyły do pieca :tiphat:

Latest posts

Latest posts