ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Czy spotkaliscie sie z ziolem do ktorego dodawany jest kwarc lub inne dziwne rzeczy ktore nie sa pochodzenia roslinnego. Mam wrazenie ze 80% palenia na rynku ma w sobie jekies syfy widoczne golym okiem.
Fajna rozmowa, lubie sobie w kulturalnym gronie pogadac. Jezeli dyskusja to na temat, usuwam wszystkie uprzejme posty. W razie czego to na temat prosze.
Jakość jest strasznie słaba żeby dostać coś dobrego trzeba mieć dobry kontakt chociaż teraz wszyscy tunninguja sprzęt żeby tylko więcej na wadze pokazało ale to normalne diler chce jakoś zarobić najlepiej mieć swoje własne ukochane jaranko... I wtedy problem zgłowy...
Tak nie raz się z takim czyms spotkałem , najbardziej to rzygam kurwa za przeproszeniem haszami jakie są u nas , generalnie to towar jaki jest u nas cena/ilośc zmusił mnie do nie palenia...juz 6 miesięcy bez ziółka ale powiedziałem sob ie nie , nie bee dawał dużych pieniędzy za takie gówno jakimś frajerom, kiedys pamiętam to było inaczej 1998-2000 najlepszy okres wtedy zaczynałem hehe , oczywiście da się tez teraz załatwić dobrze , tylko ttrzeba mieć dobre kontakty jak ktos już napisał , ja mam taki kontakt i zawsze się dostaje super z wagi...ale ziółka sie szybko zmieniają czasami trzeba poczekac az dilerzy skupią chujowe ziółko od wyższego rangą dila i bedzie znowu dobre zioplko pozdrawiam
najczesciej spotykam sie z ziolkiem kiedy wpadaja do mnie kumple bo sam dalem sobie spokuj z kupowaniem od dilerow, pale od harwestu do harwestu. najczesciej ziolo jest moczone w roznych roztworach zeby tylko ciezsze bylo, koles raz przyniosl samare w ktorej bylo wymieszane ziolo z majerankiem i dotego oblane perfumami , diler zeby zabic zapach majeranku nalal na to wszystko perfumy a mimo wszystko zapachu majeranku nie udalo mu sie usunac, takie pomysly maja koledzy dilerzy
Jezeli ziolko mocno skwierczy przy paleniu to mozecie byc pewni ze bylo do niego cosik chemicznego dodane. Moze to byc zwykly ludwik. Z pewnoscia wszyscy slyszeli o dodawaniu ludwika (domestosa?) do zieleni. Sam kiedys nawet w to nie wierzylem, ale kiedy o tym powiedzial mi moj wlasny dil ze sam doaje to... eee.... jakos przestalo mi smakowac to ziolko i przestalem u niego sie zaopatrywac Podobno dodaja tego ludwika bo wierza ze wtedy jakas reakcja zachodzi z tym ziolkiem i mocniej kopie, co wg. mnie jest gowno prawda A niekotrzy dodaja to bo wszyscy tak robia! eh! LOL!
Temat jest ogolnie lekko pojebany, ale godny uwagi
ps.: Czy wasi dilerzy tez gadali wam takie glupoty, ze ziolko w holandii jest slabsze od tego osiedlowego??? buahhahahahah
Ja Najczesciej spotykam sie z ziólkiem posypanym fetą lub piaskiem lub poproostu potuczonym szklem... wszystko to ochodzi o wage chodz ziólko posypane feta bardziej uzaleznia <palona feta uzaleznia prawie jak tyton> i na dodatek ziolko mocniej klepie...
niestety gdy sie pali ziolko z potuczonym szklem to jest gorzej bo gorace szklo ktore nam trafia do pluc przepala scianki pluc
Sa tez rózne sztuczki z eterem itp itd...
dlatego najlepiej miec swoje przynajmniej wiesz co palisz
pozdro
powiem wam ze ja tez dilowalem ale nigdy nic nie dosypywalem a czesto spotykalem sie z wyzsza ranga jak wy to zwiecie ze np moczyl temat woda, czy czasami nawet wlasnie pisaek byl lub kwarc...eter...da sie wyczuc po zapachu palenia zreszta dodana wode tez sie da wyczuc bo jak postoi komus to w torebce to po prostu gnije i nie ma zapachu palenia tylko zapach zgnilizny! no coz kazdy kombinuje jak moze...tylko teraz jakos jest tych kombinatorow coraz wiecej. sam juz dawno przestalem dilowac z powodu naszego kochanego kraju. zlapali mnie i tyle. a teraz wole uprawiane tematy...wiem co pale a nie to co dadza. nie dosc ze czasem ilosc po prostu mozna zalamac rece jak sie wdzi no co do ceny to jest stala u mnie w miescie od kad pamietam. ale coz...wedlug mnie lepiej klepie takie ziolko jak sie samemu uprawia.
a ktos slyszal o jaraniu z hera?? tez cos mi sie obilo o uszy?
Najczesciej powiadasz? to ja Ci powiem ,ze :
1.amfetamina sie nie pali.
2.po co diler dodaje fete do zioła? po to zeby zwiekszyc wage powiadasz....a feta jest drozsza od zioła i bardzo mało wazy...jaki widzisz w tym sens? bo ja zadnego...
3.ktos wam chyba jakis bajek naopowiadał ,albo ten "diler" to jakis twoj kolega...hahaha
4.Ty widziałes kiedys dilera?
Thread godny uwagi, bo naprawde pojasnia pewne kwestie.
Jestem z poludnia Polski, temat jaki krazy po osiedlach jest dla mnie okreslany mianem bardziej niz tragiczny!
to że feta jest droższa od palenie to akurat nieprawda
a z czym jest mieszane zioło które zastyga w lufce i sie robi taki skamienialec którego nie można rozpalić ponownie?
o paleniu z herą też coś słyszałem ale niewiem czy takie akcje miały miejsce przynajmniej ja sie nie spotkałem
Sorrki, ze troche spamuje ale najprawdopodobniej jest to
a) tzn "Legal herb" http://www.herbalsmokeshops.com/legal-buds-herbal-smoke.html palilem to raz. Efektu nie umie opisac(bo go nie bylo?) ale wiecej nie zapale tego shitu, chodz wyglad(jak dobre topy) i zapach mialo skunkowy (chodz lekko slodkawy) Wlasnie nie mozna bylo tego rozpalic pownownie i efekt "skamienialec ".
b) a jak robilo w miare to mogl byc lakier do włosow,(dla zwiekszenia masy) mowie calkiem powaznie...
a nie sądzicie że kryształki żywicy są podobne do ziaren piasku/ kwarcu/szkła ??
i skąd macie 100% pewność że to akurat szkło a nie żywica
P.S.
Mnie samemu wielokrotnie przy harweście budsy upadały na ziemie i się do nich piasek przyklejał, ale żeby to jakiś wpływ miało na temat to nie sądze
argument o oszukiwaniu na wadze jest nie logiczny bo i tak przecietny kllient nie ma w domu wagi jubilerskiej i sobie nie zwazy.
zatem dile mogą "otwarcie " ciąć w chuja (przyjęło się że 6 luf giet tymczasem 8 luf to giet) , zeby zrobic nabywcow w chuja dile poprostu moga dac mniej a nie muszą zwiekszac wagi
wlasnie o to chodzi, ze sa podobne dlatego ktos lub cos(?) dodaje ich do dobruch budsow zeby zwiekszyc ich wage. ten proces nie odbywa sie na poziomielokalnych dilerow tylko podczas produkcji lub zaraz po niej. niewiem dokladnie jak oni to robia ale ten piach(?) jest nawet w srodku boba ... ponizej podgladowe foto jak wyglada takie ziolko
rozmowa akademicka wyjebcie ten temat bo zaraz sie jeszcze pobijecie
diler to szmata ,kazdy diler to szmata ,jak nie da gowna to porzeni cie na ilosci ,w najlepszym przypadku przepadnie ze szmalem ,kazda szamta trzeba wytrzec podloge ,
z reguly diler wpierdala tyle ile ma utargu i wychodzi na 0
jebac dilera
Kasowanie tego tematu bylo by nie rozsadne. Ludzie kupuja 'oszronione' budsy myslac ze to super towar, a w rzeczywistosci jarajac ten piach szkadza swojemu zdrowiu.
Hodowca85 - Feta sie nie pali <lol> .. no czlowieku chyba niewiesz co mówisz... fete palona uzaleznia prawie jak cygary i sie ja pali jak bys nie wiedział znam duzo ludzi co pala fete wiec z palca sobie tego nie wyssałem... dycha fety kosztuje 200zł i jest tego ilopsciowi 1.5 razy wiecej niz ziola bo jest letsza a 10g fety mzoesz nawet posypac do 100g palenia ktore pozniej nawet w miare klepie jesli bylo nia jakies gowno posypane.. i kupuja to takie gowniarze ktore nie wiedza jaka jest faza po prawdziwym ziolku i mysla ze ta faza jest po paleniu a tak naprawde jest po fecie
pozdro
U mnie jak i u kazdego zdarzaja sie roozne specyfiki. Najczesciej dodawany jest piasek lub wstrzykiwana jest woda w sprasowaną kostke skuna coby zwiekszyc wage . Chemikow rowniez sie mase palilo , po nich jest najwieksza zwala ;x
Mi tez sie zdarzalo czesto palic takiego skuna co robi sie wegielek jak skurwysyn i za nic nie da sie wydmuchac go z fifki, jedyna opcja to wydlubanie. Nie ma co narzekac, jakbyscie nie wiedzieli to jestesmy z polski, tak jest wlasnie z tego kraju w ktorym kazdy kazdego dziechta, bo wyuczyl sie tego w mlodosci bo byl za duzo razy w dupe ruchany i zeby przetrwac zaczal robic tak samo - jebac frajerow ;p Mialem 2 sezony za soba, harvest byl i przynajmniej na okres 2tygodni nie bylo zadnych chujowych motek ;x Ten sezon mialbyc przelomem, mielismy zamiar palic do kolejnego sezonu ale jak juz wczesniej napisalem , mieszkamy w polsce gdzie jest masa frajerow-zlodziejow ktorzy ciach ciach zapierdalaja krzaki.
przypomniala mi sie jeszcze akcja, ze kiedys wymotalismy sie z jakims skankiem, wyglad spoko ilosciowo tez, jednak jak kumpel zaczal rozpalac to kurwa nigdy nie widzialem takiego czegos, przy ciagnieciu zamiast dymu to zaczela kipiec jakas woda czy chuj wie co to bylo, centralnie sie gotowala ;x