G
Guest
hej, dokładnie tak jak piszesz optymalna powierzchnia pod 250 hps to około 0.5m2, bok 75cm trafiony idealnie, pozdro top
bogusik2 said:Szukalem kilkadziesiat stron w tym temacie ale coz hehe len ze mnie
Czy jak wkrece zaroweczke 250W pod układ 400 bedzie wszystko ladnie smigalo?
Układ ani zarowka nie beda sie niszczyly? Jak bedzie wygladala sprawa z poborem pradu i nagrzewaniem sie calosci? pzdr
E: elektryk ze mnie zaden hehe Wole sie upewnic pozatym zadalem troche szczegolowych pytan na ktore malo kto zapewne zna odpowiedz hehe
Cieciu dzieki z odpowiedz szyba pzdr
Kameleon said:I małe pytanko: Widziałem taką tabelkę z przyswajalnością makroskładników w zależności od ph wody i od rodzaju uprawy (soil/hydro). Trochę mnie ona wprowadziła w jeden wielki znak "?"
U mnie woda do podlewania ma ph 6-6.5
Jakie ph ma woda, którą wy podlewacie swoje planty w kokosie?
Pozdrawiam
Nigdy nie miałem takiego problemu z inem zazwyczaj narzekam że na oucie liście są jakoś mało zielone i byle jakie...kempamc said:jaka jest przyczyna tego ze w In roslinki maja liscie takie jakby suche? sa one zielone i w ogole ale takie papierowe jakby :| drazni mnie to powinny miec ladne miesiste liscie a nie takie jakies;/ co zrobic zeby rosly ladniej?