What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

jepjep

Member
Na lekaptam a maradek chronicot, es meglepoen jo eredmeny fogadott :)
<a href="https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=67364&pictureid=1629798" target="_blank">View Image
<a href="https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=67364&pictureid=1629797" target="_blank">View Image
A teljes szuret 135-140 g szaraz korul fog lenni, nagyszeru :)
Ennyit arrol h nem lehet normalisat szuretelni autorol :D
Szep!

DropleX

Member
Valoban szep eredmeny gratula! De tovabbra sem hiszem el h autotol beallsz 3-4 ora hosszara xD
Most neztem Fastbuds honlapjat mert ott legalabb kepek, rewiewek is vannak,es azert senki sincs annyira elajulva a hatastol,hiaba kamuzzak azt a legtobb strainjukre 18-24% thc tartamuk van..

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
mitől lenne kamu ? a northern lights auto, amiről raktam képet pl leverne mint vak a poharat...
plusz zárójelben megjegyzendő nem csak a thc felelős a hatásokért, hanem még vagy 10-15 összetevő

ZoldOvezet

Active member
mitől lenne kamu ? a northern lights auto, amiről raktam képet pl leverne mint vak a poharat...
plusz zárójelben megjegyzendő nem csak a thc felelős a hatásokért, hanem még vagy 10-15 összetevő

hát majd kiderül nemsokára,mennyire ver le az nl auto from royalqueen :D jajj arra vagyok már kurvára kíváncsiiiiiiiiii tééépnéék sedernék,bongoznék,vapóóznék :D

GK_420

Active member
Hát én most szívok autoflowert meg fotóst is egyszerre ls nem mondod meg a különbséget. Nem 2010 van meg lowryder... :D

jepjep

Member
Hát én most szívok autoflowert meg fotóst is egyszerre ls nem mondod meg a különbséget. Nem 2010 van meg lowryder... :D
Szerintem se.Csak arra kell figyelni,hogy több eves straint valasszon az ember,bar ez nem csak autora igaz. kB.30eve megy a kiserletezes az automata növenyekkel.
Droplexet nem kell komolyan venni ilyen teren. Van egy ket erös meggyözödese.

iwantmorebuds

Active member
Valoban szep eredmeny gratula! De tovabbra sem hiszem el h autotol beallsz 3-4 ora hosszara xD
Most neztem Fastbuds honlapjat mert ott legalabb kepek, rewiewek is vannak,es azert senki sincs annyira elajulva a hatastol,hiaba kamuzzak azt a legtobb strainjukre 18-24% thc tartamuk van..
Pedig nyugodtan hidd el ;)
Akkor nezz korbe afn-en eleg sok be van meretve ugyanugy a fastbudsnal is az h 60naposan szedik oket az nem a magveg hibaja nezz utanna mondjuk az LSD-25nek tobb helyen lattam rola meresi eredmenyt

Last edited:

Medicropper117

Active member
De a magcég hibája ha ráír olyan adatot ami nem felel meg a valosagnak. A 60 nap alatt kész dolgot a growerek nem a kisujjukból szopják ki.
Amit amellé a 60 vagy akarmenny nap melle fel kellene tuntetni az a módszer, tápozás, fény stb stb
Jól mutat az oldalon es jot tesz a marketingnek h a minimum napot írják rá ami ahoz kell kb h a piacra kerülés állapotát elérd...magyarul amikor már mutat a fű.
Sweet seeds cream caramel qrvagyors pl....de a gyári adathoz el kell talalni a cserépméretet és a fényt is h meg is legyen annyi ido alatt

vazsi

Member
Nekem volt auto NL, kb. 1 órás hatása volt. De ahány ember, annyiféle betépés. Senkire se hat egyformán se a fű, se más drogok.

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
és azt is tedd hozzá, ahány ember annyi féle kertész és annyi féle végeredmény. közel sem biztos, hogy ugyanazzal a klónnal egyforma lenne innen két akármelyik kertészkedőnél.. ha most belepakolnánk mindenki rendszerébe egységesen.
ha ugyanazt az energiát belefekteted az autoflokba, mint amit egy akármilyen másik növénybe.. nem lesz különbség.
a jó fű az átlagemberre egységesen hat.. kiüti a haja alól.. legalábbis, ami nálam már jónak számít

vazsi

Member
és azt is tedd hozzá, ahány ember annyi féle kertész és annyi féle végeredmény. közel sem biztos, hogy ugyanazzal a klónnal egyforma lenne innen két akármelyik kertészkedőnél.. ha most belepakolnánk mindenki rendszerébe egységesen.
ha ugyanazt az energiát belefekteted az autoflokba, mint amit egy akármilyen másik növénybe.. nem lesz különbség.
Lehet... nem értek a lovakhoz. :)

iwantmorebuds

Active member
a jó fű az átlagemberre egységesen hat.. kiüti a haja alól.. legalábbis, ami nálam már jónak számít
Igy van az aki meg tobb koron tul van es azert szedi le 70 nap utan mer az vot a zacskon az meg vessen magara

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
plusz tekercs, aki nemesít nem kéccázwattos ledekkel operál.. azért álljon már meg a menet.
vagy napfénnyel dolgoznak, vagy ezerwattos hps. nem kéne exkalapalatt venni minden termesztőt kertészmérnökökkel...

what_can_there

Well-known member

Volt is egy ilyen teszt hajdanaban, amikor ugyanazt a wr klont nevelte 8-10 kertesz kulonbozo helyszineken, eltero rendszerekben. Nem volt ket egyforma vegeredmeny, se hozamban, se kinezetben.

Aki szerint az autok gyengek, annak hadd kuldjek egy kis sweet tooth auto magot. Indoorban 1000 wattal ugyesen megnevelgeti, aztan orulhet, ha a vegeredmenytol labra bir allni, nemhogy ilyen lehuzo kommenteket irogat. Puszcsy. :tiphat:

Medicropper117

Active member
Köv. kör wappa. Holnap mennek 12be

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    76.6 KB · Views: 39

Latest posts

Latest posts