What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

INDOOR 2005

ChurcH

Member
No szyba w takim Stelth Mini Boxie jest zalecana bo wtedy zielenina może dotykać szyby jak jest wszystko dobrze wentylowane,
.....wtedy niema 20cm odstepu zielenina HPS ,,, tylko jest odstęp 5cm.

Co do twojego entuzjazmu, to nie jest łatwe hobby wiec jak nie jestes w 100% przekonany że dasz rade, to niepodejmuj się zadania....
ALE jeżeli wszystko zrobisz i zasiejesz swoje zioło i zobaczysz jak to pięknie rośnie i jakie daje przyjemne plony, twój entuzjam na następne Growy wzrośnie tak jak te %%%% co wcześniej onich pisałem.

Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem dla ciebie będzie dokupienie dodatkowej szafki takiej jakiejś małej idź do meblowego obcczaj se jakąś szafecczke albo biurko z duą szefaeczka i kup se. To będzie "najtańsze" rozwiązanie i najmniej pracochłonne.

Tak więc decyzja należy do ciebie i "Let's force will be with you"

Last edited:
G

Guest

ja juz mialem jeden grow oplace szkole i biore sie za 2gi. poprzedni byl pod 400wat w szafie w ktorej spokojnie by styklo 250wat. w tym roku biore buduje jakis box pod 150 scrog niestety na feminizowane mnie niestac a klony... nieznam nikogo z PL kto by mnie mogl obdarowac wiec maly ryzyk fizyk :D