ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Decat sa te chinui cu gunoaiele alea de ccfl-uri mai bine cumperi un led de 100W China 6500k (se gaseste nou la fix 40 lei ), il alimentezi cu un driver de 50W ( se gaseste sh la 30 - 50 lei ) , il montezi pe un cooler cum ar fi deepcool beta 10 (costa 50 lei nou ) si ai aceeasi lumina care ti-o da ccfl-urile de 150w , caldura nu o sa ai aproape deloc.Crede-ma ca e mult mai bine asa.Am testat eu de curand cu leduri chinezesti , din acelea patrate cu prindere in 4 suruburi si isi fac treaba destul de bine.
Deja la urmatorul grow ma orientez la un panou led de 300 de wati , si am gasit ceva chiar ieftin la 90 de lire pe amazon http://www.amazon.co.uk/Roleadro-Flower-Vegetable-Indoor-Growing/dp/B00WC35RJ2 , ce parere aveti , oricum pentru urmatorul grow , acesta a fost doar un experiment si vreau sa vad daca il duc la bun sfarsit cat mai low cost
Esti constient ca acel panou nu are mai mult de 100w da ? Cu banii aia mai bine iti faci un 2 x cxb 3070 , asta daca te pricepi cat de cat la electronica ca daca nu te pricepi mai bine iti iei un panou din comert.
Am rezolvat problema cu temperatura , am adaugat un fan de ambient ca nu aveam nici unu si vad ca temp sa stabilizat la 27 de grade , totusi as avea o intrebare de cand am schimbat ghiveciurile plantele vad ca nu au mai crescut mai deloc , stagneaza , oare or creste mai inati in radacini ?
Inca vreo doua saptamanii , depinde cum cresc si cat cresc , am destul spatiu nu e o problema , chiar daca stiu ca in flower se pot dubla in lungime , nu e o problema