ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
New update . Am adaugat inca 100 wati , philips 6000 k , total 150 w . Insa am o problema cu caldura si am fost nevoit sa ridic ceva mai sus becurile fata de cum le tineam pana akm , 4 5 cm de planta
Faza e ca la capitolu ventilatie stau foarte prost , nu am nici un ventilator pentru a circula aerul , am doar unu de exchaust sus in growbox , doar atat . O sa trebuiasca sa imi cumpar un ventilator mai mic , am unu da e prea mare viteza si mi e sa nu le rup , chiar daca e reglabila e destul de tare cea mai mica treapta
daca ai un vent potrivit pe exhaust n-ai avea cum sa ai probleme asa mari cu temperatura la doar 150W cfl.
poate trebuie sa pui ventul ala care e prea puternic pe exhaust sa vezi daca schimba ceva.
Faza e ca vent pt exhaust e pus prea sus , si plantele mult mai jos , iar vent care il am de putere mare e unu de camera ceva genu fara picior , nu am cum sa il montez la exhaust