What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Incepator

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cu becurile paralele, unul langa altul, si plantele intre becul central si cele laterale, vei avea o eficienta mai buna a luminii.

cadavruslos

Well-known member
Da care e faza cu pozele astea de sunt rotite inspre stanga si nu in directia initiala . pozele le am facut cu telefonu pe verticala

cadavruslos

Well-known member
New update . Am adaugat inca 100 wati , philips 6000 k , total 150 w . Insa am o problema cu caldura si am fost nevoit sa ridic ceva mai sus becurile fata de cum le tineam pana akm , 4 5 cm de planta

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
mai lucreaza la ventilatie. sa ridici lumina nu e o solutie, degeaba ai mai multi W, daca tii becurile mai departe de plante.

cadavruslos

Well-known member
Faza e ca la capitolu ventilatie stau foarte prost , nu am nici un ventilator pentru a circula aerul , am doar unu de exchaust sus in growbox , doar atat . O sa trebuiasca sa imi cumpar un ventilator mai mic , am unu da e prea mare viteza si mi e sa nu le rup , chiar daca e reglabila e destul de tare cea mai mica treapta

oldboat

Member
Nu se referea la ventul ambiental, ci la cel care scoate aerul afara din grow, extractorul.
Pune ambientalul ca extractor daca zici ca e asa puternic :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca ai un vent potrivit pe exhaust n-ai avea cum sa ai probleme asa mari cu temperatura la doar 150W cfl.
poate trebuie sa pui ventul ala care e prea puternic pe exhaust sa vezi daca schimba ceva.

cadavruslos

Well-known member
Faza e ca vent pt exhaust e pus prea sus , si plantele mult mai jos , iar vent care il am de putere mare e unu de camera ceva genu fara picior , nu am cum sa il montez la exhaust

cadavruslos

Well-known member
Ma gandeam ca la spatiul pe care il am nu o sa am probleme cu temp , mai ales ca folosesc cfl si e vb doar de 2 plante

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai ventul ala al tau pare de jucarie. pune un extractor calumea si nu vei avea probleme.