What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Hydro grow by Rd

Siostra chce mnie sprzedac rodzicom :( ale zalamka moje piekne roslinki moga nie dozyc ...
Musze ja namowic bo inaczej bedzie lipa :(

G

Guest

ReQuIeM dReAm said:
Siostra chce mnie sprzedac rodzicom :( ale zalamka moje piekne roslinki moga nie dozyc ...
Musze ja namowic bo inaczej bedzie lipa :(

to ile ma lat ,widocznie busi być nastolatką jeżeli wie o co chodzi ,a nastolatkie to takie konfidenty :/ też brata miałem kiedyś konfidenta ,sprzedał mie że miałęm w boxie planta ... ale teraz sie wycfanił i jara ze mnom :D

Haha! Niekoniecznie nastolatka! Ja stawiam ze ma ok 20 - 25lat! I mysli ze MJ jest zla! :p :) Musisz ja jakos przekonac! Bo szkoda tyle twojej roboty! pozdrawiam Mysle ze ci sie uda! PeAcE

Dzis dostalem kolejne nawozy z Hemp mam juz wszytkie ale jeszce nie wiem jak z siostra a ma 55 lat i dlatego jest taka upierdliwa ale ja raczej to z Nia zalatwie i bedzie moze dobrze :D Bo roslinki zapierdzielaja coraz lepiej a maja juz tydzien i 2 dni :D

w niedziele bedzie 2 tygodnie to wrzuce fotosy :D:D

pozdro 600

Latest posts

Latest posts