What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Hydro grow by Rd

G

Guest

Folia bardzo łatwo się rozdziera ... mógł byś ją np. przykleić na jakiś kawałek tektury i wrazie przerwania po prostu wymienić na nową ;)

C

Ca2

FOLIA ALU SUX!!! Mój mikro box teraz tak obleśnie wygląda, że aż żadnych fotek nie robie. Od zraszania na folii się osadził kamień i nie ma szans tego wyczyścić bo się rozpierdala. Może weź kilka 1m2 folii z ogrodnika (biało-czarna-będziesz wiedział o co mi chodzi ;) ). Jest biała i wytrzymała więc zajebiście zastąpi malowanie.

Dzieki za link Trance i za info :)
Polece dzis pozniej do apteki i sie popytam o te kocyki ...
Wlasnie przyszla pierwsza paczka z moimi rzeczami :D
Fish to sa rzeczy ktore kupilem na hemp

Pozdro 600

Tamte dwa nawozy bede zamowione jak bede kupywal granulat ceramiczny czyli za jakis tydzien :D Ale tamte dwa to chyba do kwitniecia aby ??

Nio obczailem juz na hemp ...
Mam pytanko moje roslini na poczatku beda dostawaly 0,5 l wody 2x dziennie a po 30 dniach 3x dziennie po 0,5l czy to za malo czy za duzo ?? Czy moge tak zostawic :D

Dzis zawitala kolejna paczka :D sami zobaczcie co to :)

I jest juz lampa :D:D oto fotka mojego boxa :D

Mam bardzo wazne putanko 32 C to chyba za duzo w boxie nie ?????

Pozdro 600

Last edited:

Cannagraphic

Active member
Grapefruit dobra zecz :) czyzbys zamawial z cannabis.fr.pl ?
32 jak dla mnie za duzo dla krzaka tez raczej nie najlepiej...

Ksiezniczki :D

Ksiezniczki :D

Oto moje Ksiezniczki po paru dniach :D
Przepraszam wszytkich ze tak malo zdjec i w ogole ale mam slaby aparcik ale pozniej postaram sie cos zrobic zeby bylo duzo zdjec i ladnych :D a narazie prosze oto jedno z nich :D

pozdro 600

Jeszce raz moje Ksiezniczki :D

Jeszce raz moje Ksiezniczki :D

Chyba je troche przypalilem bo dziwnie skladaj a listeczki ale czlowiek uczy sie na bledach i juz wiem ze narazie nie bede obnizal lampy i bede uwazal z nawozem :)

fotos...

Fish ta wieksza to WW i nie wiem czy uda Ci sie zobaczyc ale troche widac ze listeczki przy lodydze sa tak jakby przypalone bo sie skladaj w klebek :p i chyba jesty to przyczyna nawozu ...

Sorry za jakosc zdjec ale aparat jest strasznie lolowaty ...:(

Last edited:
G

Guest

ten ostatni 4 pack, fajna odmiana :wave: nie trzeba jej trzymac zbyt dlugo na weg bo zeczywiscie pozniej dosyc wysoka rosnie