What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

hobbiz hajdzsro

hobbi ur

Well-known member
Kush Auto (HuBa)

Attachments

• photo2059160.jpg
    photo2059160.jpg
    123 KB · Views: 60
  • photo2059161.jpg
    photo2059161.jpg
    114 KB · Views: 64
  • photo2059162.jpg
    photo2059162.jpg
    106.6 KB · Views: 57
  • photo2059163.jpg
    photo2059163.jpg
    98.1 KB · Views: 61
  • photo2059164.jpg
    photo2059164.jpg
    75.2 KB · Views: 58

hobbi ur

Well-known member
Tegnap levágtuk a maradékot! Ezek bizony visszaszámolva 16 hétig fejlődtek (112 nap) végig 24-ben! 300w led világított, 330körül lesz a száraz. Borzasztó vegyesek a gondolataim, de alapvetően a pozitív oldal felé billen a mérleg. Érdekes küldetés volt. Belekeverték ugye a ruderalist a genetikába és fotóstól eléggé eltérően viselkedett növekedés, szár/virágzat, növénymagasság-fejlettség stb. tekintetében. Az alap hidro sémák korrektül működtek, mintha csak hagyományos növényekkel dolgoztam volna, de mégis kicsit máshogy reagált. A lényeg, hogy "a gyökér nem akadt meg"!!!!!!!!! Meg hogy nem nyomorék 17-25g/tő jött le mint kint szokott rohadjon meg :D ...

Attachments

• IMG_3141.JPG
    IMG_3141.JPG
    42.5 KB · Views: 56
  • IMG_3142.JPG
    IMG_3142.JPG
    62.5 KB · Views: 57
  • IMG_3132.JPG
    IMG_3132.JPG
    99.5 KB · Views: 57
  • IMG_3133.JPG
    IMG_3133.JPG
    93.9 KB · Views: 55

hobbi ur

Well-known member
Az első két képen az utolsó vágás előtti pillanat látható. 3 részletben kellett levágni, pl ez is érdekes, mert fotósnál rendszerint le lehet vágni mindent egybe, úgy hogy a popkornok is elég jól megérnek, ebben az esetben az első 2 képen látható rész maradt utoljára, mert annyira kibaszottul sűrű és tömör volt alul a lombszerkezet, hogy a fény se akart rajta átmenni :) Emellett abszolút megjelent a Vlad féle pezsgősüveg bugaméret, persze kisebb, inkább sörösdoboz méretben.

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
Kovetkezonek kerjed a zákáxgorillat tesztelesre vagy a glúberriodzsegorillagorillát

és 20/4 alatt kezdjed

hobbi ur

Well-known member
A HobbiTákol2000 nyitott a tesztelésre szánt autonemesítésialapanyag fogadására :) Még érdekesnek tartom továbbá, hogy viselkedhet MegakadógyökérzetAutóÚr a Hobbitálcában. Mer a DWC vederben szaladhat ahova akar, a tálcában ez némileg korlátozott...

hobbi ur

Well-known member
IMG_3152.JPG

Az időközben színpadi szereplését lassan befejező Héz Asszonyság. Nagyon megviselte a nyári forróság, ezen már az sem segített, hogy ledek világították. Lesárgultak és leszáradtak a lomblevelek. Mindegy, kevesebbet kell nyírni.

hobbi ur

Well-known member
valószinuleg sajninszilver igenbotermo héz. ami most azért nem fog igenbőventeremni a meleg miatt, izgatott vagyok, meglátjuk azért mi lesz.

mindig igyekszek maximálisan védeni a tápoldat teret a beeső levélnyél/levél daraboktól nagy baj még nem történt emiatt, ez alkalommal egy pici fentről bepottyant növénydarabot és a nagy meleg miatt kezdődő enyhe gyökér-üszkösödést vettem észre, lekapartam tisztogattam, majd lefotózom. ez is a nagy meleg miatt kurvaannyát. meg sajnos az alulról betüzött 2 tron ledcsikban is kihullott 1-1 8db-os szekció, ami már nem világit, biztos hogy túlhevültek, nem jár úgy ott a levegő... :( nagyon kell pedig a szoknyája alá is a ledfény mert nagyon meghizlalja a popkornokat, de ezt az extrém meleget nem viselte már el.... :(

Last edited:

hobbi ur

Well-known member
Kicsi tálca, giga nagy pinák. Köszönöm Ződ Úrnak hogy találkozhattam velük. Mármint Wg Kushékkal a HuBátó. Nagyon meggyőző. Ha érdekel valakit majd áradozok róluk.
IMG_3154.JPG
IMG_3159.JPG
IMG_3160.JPG
it majd áradozok róluk.
IMG_3153.JPG

hobbi ur

Well-known member
szuper ultra tömör a wg virágzat és nincs benne ennek ellenére sem penész!!!!!

(ezt most dobta fel az internet: lehet rendelni hypno seeds vagy ki a faszomtól, 'Juicy pussy' azaz 'lucskos pina' fajtát) :) :) :)

hobbi ur

Well-known member
szuper ultra tömör a wg virágzat és nincs benne ennek ellenére sem penész!!!!!

(ezt most dobta fel az internet: lehet rendelni hypno seeds vagy ki a faszomtól, 'Juicy pussy' azaz 'lucskos pina' fajtát) :) :) :)
Hey Green nem csinász te is ilyet? Mondjuk "HuBa Double Fisting", vagy HuBukAkke na?? szerintem vinnék... HuButtplug XD XD

hobbi ur

Well-known member
a HuButtplug(tm) egy iszonyat gyanta virág piramis lenne, amit ha feltol a Hölgy popóba, beadja mint a süti..............

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
tageljed be szerintem nem látja :DD én aszondom a zászlóshajó neve az legyen hogy: huba - húbaszd meg.

így ke megjelőlni a posztban -e what_can_there

hobbi ur

Well-known member
Köszönöm szépen tanítást, én nem értek ehhez a webes izéhez, dap tanította a tort oszt megállt azon túl a tudomány... megpróbálok tegelni de félek buttplug lesz beőle...

hobbi ur

Well-known member
imádnám h angilábú/amerikábú rendelnének, és meg kellene magyarázni, mit jelent? :) vicces helyztek. fordítanám direktbe''''

hobbi ur

Well-known member
image_2076687.jpg
image_2076688.jpg
09.05.-én egyszerre indult el a wg Vad meg a héz. aztán történt egy olyan hogy már megint nem hiszem el... a wg-t még kint a veg részlegben betámadta 1 gombaszúnyog, lett egy lárva a gyökerén, egész véletlenül vettem észre fejlámpánál tápoldat cserekor.... namost a sérült, rohadó gyökérrészt levágtam (*) és gondoltam bedobok a tartályba egy kis mospilan+ridomil kombót, hogy jó legyen, érzésre adagoltam (nagyon keveset pffff.), másnap reggel a napi ellenőrzésen kaptam egy infarktust, mert az egész növény leforrázott - lógó levelekkel döglődött, na mondom ez kuka... már benne volt jó3 hete virágzóban, gondolhatod mekkora veszteség amikor kiesik... ezt követően vért izzadtam és rendkívül nehezen, több mint 1 hét alatt sikerült visszahozni az életbe.... elképesztő élmény lett és nagyon megörültem ahogy NAGYON LASSAN elkezdett magához térni a növény. összetett munka volt, de sikerült... most már csak végigviszi....

Last edited:

Latest posts

Latest posts