What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

hobbiz hajdzsro

Dapk

Active member
Veteran
Nagyon könnyen felhalmozódik, mint általános sejtméreg pedig egészen hamar okoz terméscsökkenést. Használják iparban, de recirkulációban nem -valamint ha nem a bogyó minőségének javítására használod, mint a paradicsomnál, hanem fertőtlenítésre akkor az már mindenképpen sejtkárosodást okoz.

hobbi ur

Well-known member
Ha már így is elbasztál egy csomó pénzt akkor érdemes még kipróbálni a kerámia követ!

Miért gondolod, h jobb mint a peroxid /illetve sterilen tartásra biztos jobb, de a klórral csak atáptól veszed el a helyed, mekkorát emel az EC-n? / - persze látom, meg tudom, h csinálják, de elképesztő nagy faszságnak tartom!

edit: és szerinted a kövön a lerakódot só van vagy baktérium? -na ugye
http://www.atlantiszfauna.hu/index.... KERAMIA 15 CM&dir=akva/felszereles&skin=csik
ha ilyen akkor az is bedugul :D próbáltam

hobbi ur

Well-known member
Gyászolok mer' elvesztettema Malawi tutiklónt. Pár héten át küzdöttem az életéért de nem..... 1 kis rózsaszín hernyócska volt a gyökerén amit a rutinvizsgálaton vettem észre, aztán már meghervadt és hiába vettem le klónt, nem is reagált... még ilyet nem láttam... gyász van https://www.youtube.com/watch?v=7-9wXQpzESo

what_can_there

Well-known member
RIP tutiklon! Malawi regularba nézz majd bele, sok a feno, de vannak kozte iszonyat jok. Mandarin feno, Killer Malawi feno, ezek nagyon jok.

Dapk

Active member
Veteran
Abból a kurva regből had lejmoljak már tesókáim, ne legyetek már ilyenek, kurvára megérdemelem -főleg azok után, h már nekem sincs meg a hobbi malawija.
Csatlakozom What-hoz, RIP Tutiklón!

hobbi ur

Well-known member
nem sűrűn jut a kispolgár tulajdonába ilyen speciális dél afrikai genetika. tisztelet érte Wad. nagyon tetszett.

hobbi ur

Well-known member
Első képen a halál karmaiból megmenekült 1db ww. Sikerült stabilizálni.

Ez pedig valószínűleg shining silver haze lesz. 1 tő. Mit gondoltok, hasonlít rá?

Hogy ne legyen a szoknyája alatt túl sötét, alulra beletoltam 2 tci csíkot és meg kell állapítsam, igen jól puffasztja a virágokat. Sajnos kis felületi penészke megjelent már 2 helyen a virágzatban, ez az én hanyagságom, mert hamarabb kellett volna fokozni a légmozgást.

hobbi ur

Well-known member
Na, egészen meglepő eredmény született végre Barátaim. Egy jó g/w, tehát a cob tehetséges a világítástechnikát tekintve. Meg az ebayról rendelt tci ledcsíkok is csodásat domborítottak! Meg az apollo led is! Ez a haze meg minden tekintetben fenntartásra jogosult, mert ha a lefutott kör történetét nézve kidurrantott 450 w alól pont annyit, akkor igazából képes lehet az 1,5-re is minden további nélkül! Csak jól ki legyen vegelve :)
És mivel alulról is be volt szurkálva a 100w ledfény, elmaradt a szokásos popkornolás. Megpuffadtak a legbelső részek is.

hobbi ur

Well-known member
Fú gyerekek itt meg beütött egy párszáz forintos minusz. #haaszmontyáklegyéhigénikus, akko legyéhigénikus. Me'hülyeleszel. Eskü még ilyen sose volt...

f2obsession

Active member
[URL=https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=81128&pictureid=2065767&thumb=1]View Image[/URL] Fú gyerekek itt meg beütött egy párszáz forintos minusz. #haaszmontyáklegyéhigénikus, akko legyéhigénikus. Me'hülyeleszel. Eskü még ilyen sose volt...

mármint párszáz forintos PH minusz? Nekem ezek úgy néznek ki, mintha 1-2 napja csontra lenne száradva a közegük. Ja, hogy hidró...
De akkor mi az amit ne vegyen senki, ha nem akar ilyet látni?

hobbi ur

Well-known member
nagyon hányattatott sorsa volt, mindig a fény legszélén éldegélt, legyengült, és a gyökérnyaki részbe belefészkelte magát valamelyik aljas gomba, megette a szállító szöveteket a gyökérnyaki részen. hiába került a kés?bbiekben elit körülmények közé, ez szinte borítékolható volt. bár olyan jelet is láttam, hogy lehet valami levéldarab esett be valahogy a csepegtet?gomba mellé a közeg tetejére és miután aktívan takarom a közeg tetejét, pontosan ezt kivédend?, na pont ez következett be... a nedves mikroklímában tenyészhet a penész. nota bene szinte az elejét?l kapta a peroxidot meg a kálivizet naponta, de soha nem volt ennek szép gyökérzete... ellentétben a többivel.

úgyhogy erre figyeljetek nagyon

hobbi ur

Well-known member
a orbán meg agyurcsá túltolták. frisszene. https://www.youtube.com/watch?v=OISNVGBOFeA

a vájvido lámpáit kihúztam tegnap, kapott 2 nap gondolkodási id?t a sötétben és utána feláldozzuk Jehova oltárán.

belenéztem random régi naplós képeimbe, gyerekik 1 dolog a kurva aranyszabály, olyan hogy túlvegeltetés, nem létezik. nem kell beszarni ha gigára növeszted a buládat, de több fényt meg minden irányból tegyé odafele nekije! fura látni hogy a régi képeken még nem vegeltettem eleget, azóta türelmesebb lettem :) a vegeltetés legyen veletek! (a használt 17 liter tápoldatból nehézség nélkül kipottyant a majd 400 csavaranya - ez a legendás ferti4es recepttel lófaszba sem kerül)

Latest posts

Latest posts