What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

hobbiz hajdzsro

Coldplay001

Active member
Nah ide be be nezek.. Rendkivul erdekel ez a kritikal dolog.. Eddig ketszer volt nekem keresztbe (sugar black rose by delicious) (critical orange punch dutch passion) de egyikkel se voltam megelegedve. Marmint a hozammal :D

what_can_there

Well-known member
Hobbi Ur, egy ideje mar hajtod a cobokat, eddig mi volt a legtobb, amit le tudtal szedni egy 50 wattos fény alol? Vasarlas elott vagyok, érdekelne a véleményed. Ha most vennél, akkor is ezt valasztanad?

hobbi ur

Well-known member
Itt vannak a barátom kritikáljai. bulk seeds. fem. hozták a jó öreg genetikai szórást mert a fele törpe lett, fele nyúlánk. át is kellett rendezni a szisztemet, a nagyra nőttek pont hátra kerültek ültetéskor (ki tudja még akkor megmondani mekkorára nő az egyed...) szóval át lett forgatva a hobbidántálca és előre kerülve ki lettek hajtva még idejekorán, + kaptak egy grátisz 250-est, ha már így alakult. Így 650w ketyeg. :) már formálódnak a pamacskák, tanácsaitokból okulva hamarosan csináljuk a chorus kezelést.

Drága Vad én azt hiszem van a kobban potenciál, csak hát az én sorsom mindig furán alakul, nem vagyok képes pontos összehasonlítást végezni, mivel minden körben beüt valami váratlan. Illetve a genetikáim is tulajdonképpen nem tegnap óta futó klónok, már csökkentettebb 'hajtóerővel' működnek. hmm hmm agyam mélyén úgy érzem hogy ez a led nem olyan potens, de láttam hogy miket varázsoltál a tci-kkel, amik nálam ugyanúgy visszafogottan muzsikáltak, ezért lehet a kertészben keresendő a hiba? kérdezzük meg Dap-ot, mi a véleménye, ő az Orákulum.

Az éppen virágzó vájtvidót (kb 3 hét van hátra) például váratlanul megbaszták az atkák. Kínlódás van, de a vertimek segít.

hobbi ur

Well-known member
Na nézzük képeket, kritikál előtte-utána
ha kicsi a sátrad, told meg egy lépéssel (kaptak alulra 2 tci ledcsíkot, hogy ne legyen lent sötét, így már 750w ketyeg)

A következő a sokat szenvedett 1tő wwidow, a gyökere már barnára rohadt, hiába a giga teljesítményű légpumpa+peroxid, az atkákkal folytatott ádáz küzdelemben végül leszáradt az összes levele. 5. képen a 2tő malawi, ami 2db cob alatt puffAdt be így, eleinte lassan, majd egyre gyorsabban... 2 hónap alatt.

Dapk

Active member
Veteran
Márciusban lesz infom, h mit művel 4db ilyen 1nm-en, illetve kicsit később -most várom a csomagot- lesz 20db tci LM560/24Y44 3000K. Aztán majd nyáron megmondom tuttit :)

hobbi ur

Well-known member

ez még érdekes lehet, a legújabb hobbi tákolás, 2 zsíros vödör volt, már egy ideje szemezgettem velük (7-8 hónapja) a kenőzsírt nagyon alaposan kitakarítottam, brigéciollal átmostam, meg a helyi autómosó sterimójával, meg mosószerrel, meg igazából ami a kezembe akadt, meg jól beleépítettem a majd 4-5 hónapja beültetésre nem került gyapotkockásokat. 3 haze, meg másik vödörben 2 ww. a kocka kb felét lenyestem késsel, hogy a kis cserepekbe beférjen, mit ad Jehova, regenerálódott igen hamar a gyökérzet... lassan keretet kell rájuk ácsolnom, hogy tudjam a hajtásokat terelgetni. vagy hagyom vertikertnek.

hobbi ur

Well-known member
Márciusban lesz infom, h mit művel 4db ilyen 1nm-en, illetve kicsit később -most várom a csomagot- lesz 20db tci LM560/24Y44 3000K. Aztán majd nyáron megmondom tuttit :)
Mi a sejtés ezekkel kapcsolatban Mester?

hobbi ur

Well-known member
A veder felé megépítettem végre egy föl-le mozgatható keretet, beindult 2 újabb hobbivödör, hézekkel.

Ilyen lett a fem kritikál, 380-at adott úgy, hogy 250-nel vegelt, virágzás félideig 400-al, félidőtől +250-nel ment, legvégére még 2 ledcsík is bekerült. Penészbaj nem volt. 1 zsírosbödön nyers :)

hobbi ur

Well-known member
hogy vagytok Kollégák? elvitt már valakit a mentő? a hatalmi elit folyamatosan kavarja a szart a világban... ha már több háborút nem sikerül kirobbantaniuk, úgy nézem, csűrik-csavarják tekerik a szálakat, és végül mindig az ő malmukat hajtja a víz... hogy van ez?

a malawi utoljára igen szépet hozott - 274 lett a 200w cob alatt + 140w régi apollo led. meglepődtem. jó egészséget

hobbi ur

Well-known member

első kép 02.25.-én, második jó másfél hónapra, ma készült. Rohadt ideges lettem mert veszem a retkes drága porlasztóköveket osz' egyik a másik után dugul be...? -> osz' nézem h nem tetszik a gyökérnek hiába giga légpumpa, peroxid, kálivízüveg azistenitmá. Valahogy meg lehet tisztítani a porlasztókövet hogy újra szeleljen? (pl. vmi savazás v mittomén)

Pillang

Well-known member
Valahogy meg lehet tisztítani a porlasztókövet hogy újra szeleljen?
Kiégetni, ha a kő bírja(?)

sucminee

Active member
Valahol valaki, nagy tétben fogadnék hogy Whiped linkelt egy threadet ahol mindenféle forralás meg ilyen-olyan vegyszerek (már a nevük lemarta félig az arcom) kevergetésével meg vagy 3 napnyi melóval elérte hogy tisztább de közel sem eredeti tiszta legyen. Már nem emlékszem a részletekre de én azt olvasva döntöttem hogy betudom kopó alkatrésznek, 1eFt/3 hónap.

Anabolictesto

Active member
Szeva próbáld meg a calcium hypochloritot a rendszered sterilen tartására kb 60% chlore 25g 3.8 literbe ebbôl 5 ml/20liter viz 3 naponta dobok egy leirást ha érdekel amugy ez sem 100 % os de jobb mint a peroxid

Dapk

Active member
Veteran
Ha már így is elbasztál egy csomó pénzt akkor érdemes még kipróbálni a kerámia követ!

Szeva próbáld meg a calcium hypochloritot a rendszered sterilen tartására kb 60% chlore 25g 3.8 literbe ebbôl 5 ml/20liter viz 3 naponta dobok egy leirást ha érdekel amugy ez sem 100 % os de jobb mint a peroxid

Miért gondolod, h jobb mint a peroxid /illetve sterilen tartásra biztos jobb, de a klórral csak atáptól veszed el a helyed, mekkorát emel az EC-n? / - persze látom, meg tudom, h csinálják, de elképesztő nagy faszságnak tartom!

edit: és szerinted a kövön a lerakódot só van vagy baktérium? -na ugye

Last edited:

Anabolictesto

Active member
Az ec-n szinte semmit sem emel 1-2 ppm-et nekem anyiból jobb h elèg 3 naponta hozzáadni a rendszerhez nem kell minden nap majd csinálok egy tesztet h van e különbsèg a kettõ között amugy a h2o2 magas nitrogen mellet pillanatok alatt 0 ra csökken igaz ez kb 200 mg/l

Latest posts

Latest posts