What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Hledání genů do matkárny

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Kdyz jsem psal grape ape dominant,myslel jsem stavbou:-D jen jedno pheno vykazuje dominanci nev. wrecku.

ajo a ta co má stavbu nevwrecku voní jak? vyblejskni ji ze všech stran.. tady to co pěstuju ted si myslím, že je taky hezký kousek/gen do matkárny. blue diesel

picture.php

K

Krutibrko

Moc krasny diesel,myslim si ze jak pojedu diesel rundu z tech tvych seminek tak bude hodne keepru:-D Vcera jsem se dostal k Tom hill haze #16 od ella ,tak jsem zvedav jestli to "koste" :) bude stat za tech 120 dnu ... Zkusim cistou ,ale primarne beru na krizeni:)

K

Krutibrko

ajo a ta co má stavbu nevwrecku voní jak? vyblejskni ji ze všech stran.. tady to co pěstuju ted si myslím, že je taky hezký kousek/gen do matkárny. blue diesel

View Image

Ta co ma stavbu nev wrecku zatim jeste nevoni,teprve se zacla rosit,vypada nejmene na 80 dnu,uvidime...zbytek ten 65 den bude.Vecer po tme ji nafotim

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
ani ne :D je moc macatá, všechno je to ogkušové se mně zdá. moc hezký oros na některých.

K

Kundalf

Zdarec, Koukam, koukam, nadhera! Me osobne se z nich libi nejvic 3 a 4 jen tak pohledove.

K

Krutibrko

Zdarec 3,4,5 jsou krasavice bude tezky vyber...:) Vsak po runde dame zcuka a ochutname spolu co ma cenu drzet ...

K

Kundalf

No me to jeste veme nakej tejden nez se dostanu k prepnuti. Se budu muset snazit poradne abych se nemusel stydet kdyz na to koukam:D

Latest posts

Latest posts