What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Hledání genů do matkárny

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
hehe :D blue haze je vždycky good. hodně štěstí s projektem. mám doma SSH x blue monkey od porksody.. ta blueberry to může jen vylepšit. ale ta SSH prostě není haze, pouze jí vzdáleně připomíná, nemá ty kvality typické pro haze: dlouhotrvající efekt, jenom v hlavě a lítací euforie v hlavě, tripovost a multidimenzionalita efektu, žádný strop efektu, žádný výpal na konci atd. chybí jí toho dost :D proto budu škemrat o řezan thh x bb u elania :D na semena nemám místo.. tedka pokuřuju blue diesel pheno1 a uplně vanilkový dortík s trochou burbonu a s citronově dýzlovým pozadím, miluju ty blue crossy :D blue diesel
picture.php

K

Krutibrko

Blue diesel hmmm.... :) Uz jen jak si predstavim chut blueberry se sourem,to musi byt pohadka,ale celkem stoned na tebe ne?:-DJakeho pouzivas dyzla ecsd nebo riri? Me sednul vice riri jak chutove tak stavove.To ti ten blue diesel nejde ke konci do fialovomodra?

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
blueberry sem nepoužil ale použil sem blue moonshine x blueberry, takže tady ten můj blue diesel je hodně earthy kushy. právě, že ne. proto pěstím diesel, protože to není stoned :D ale trippy roller coaster ride.. a rozhodně neuspává jako ogk. riri není diesel, je hodně sour ale skutečné diesel terpeny mu chybí.. potvrzeno i od ostatních growerů opravdových dieselů, a na crossy nepoužívám ani to ecsd co tady koluje.. protože když sem to zkřížil s bangi haze, ogk nebo ted s mextizou, tak to není tak diesel dominantní jak sem chtěl. takže používám sourD IX samce na crossy a lezou z toho extrémně diesel dominantní phena, daleko lepší než použít ten klon na crossy. sourD IX je tohle: ecsd x ecsd/ogk matka a ecsd x ecsd/ogk otcové.. použito ecsd dhk, které ale je fake diesel :D minulé léto sem udělal cross se sourD IX samcema a chaco´s sour diesel, což by měl být ten opravdový diesel a tam ted budu hledat samce.. moje diesel crossy zahrnují trochu víc práce než jen vzít nějaký klon dieselu a zkřížit to s nějakým samcem.. hraju si s tím už 5 let nebo víc.. protože když zasadím semena dieselu crossu, tak chci aby víc jak polovina samic byla diesel dom.. a ne hledat jednu diesel dom mezi 10 samicema jak to bývá když použiješ na cross jen klon.. na co taky když mám například ted v matkárně 4 různé diesel klony :D a taky ty crossy koncipuju tak, aby byly rychlejší než 77 dní.. jinak by to nemělo cenu dělat, když mám tolik diesel řezanů, kapišto? :D tohle info je ale docela zybtečné a ani sem tě nechtěl tím nějak zatěžovat, nech promluvit rostliny..

K

Krutibrko

Na takovy vysperkovany diesly se moje horni patro moc tesi:) Klobouk dolu pred tvym projektem,ocenuju ze ses rozepsal a povytahl cip ze sveho kouzelneho rukavu...Sam uz trochu vim co takova prace obnasi ,na projektu fire kush delam uz sedmym rokem takze smysleni mame podobne jen jsme se kazdy zameril na jiny genofond:-D Ja z puvodni kushky vytahnul uplne jiny pheno dostal jsem se na F7 generaci,a hitnul jsem wifi ,dostal jsem se na F3 a ted white master x krazy kush.Takze v mem podani je to trosku breed o nahode,ale ustalit se mi to povedlo hezky,uvidime co promluvi rostlinky:)

elanius

Well-known member
Veteran
blueberry sem nepoužil ale použil sem blue moonshine x blueberry, takže tady ten můj blue diesel je hodně earthy kushy. právě, že ne. proto pěstím diesel, protože to není stoned ale trippy roller coaster ride.. a rozhodně neuspává jako ogk. riri není diesel, je hodně sour ale skutečné diesel terpeny mu chybí.. potvrzeno i od ostatních growerů opravdových dieselů, a na crossy nepoužívám ani to ecsd co tady koluje.. protože když sem to zkřížil s bangi haze, ogk nebo ted s mextizou, tak to není tak diesel dominantní jak sem chtěl. takže používám sourD IX samce na crossy a lezou z toho extrémně diesel dominantní phena, daleko lepší než použít ten klon na crossy. sourD IX je tohle: ecsd x ecsd/ogk matka a ecsd x ecsd/ogk otcové.. použito ecsd dhk, které ale je fake diesel :D minulé léto sem udělal cross se sourD IX samcema a chaco´s sour diesel, což by měl být ten opravdový diesel a tam ted budu hledat samce.. moje diesel crossy zahrnují trochu víc práce než jen vzít nějaký klon dieselu a zkřížit to s nějakým samcem.. hraju si s tím už 5 let nebo víc.. protože když zasadím semena dieselu crossu, tak chci aby víc jak polovina samic byla diesel dom.. a ne hledat jednu diesel dom mezi 10 samicema jak to bývá když použiješ na cross jen klon.. na co taky když mám například ted v matkárně 4 různé diesel klony :D a taky ty crossy koncipuju tak, aby byly rychlejší než 77 dní.. jinak by to nemělo cenu dělat, když mám tolik diesel řezanů, kapišto? :D tohle info je ale docela zybtečné a ani sem tě nechtěl tím nějak zatěžovat, nech promluvit rostliny..

..respekt

Jak to dopadlo s Chaco ECSD klonem? Nejaky cas som ho drzal ale nebyla moznost ho odjet. Nemas foto?

Tento rok som mal venku klon Dieslu, je to vraj original puvodny klon Sour Dieslu z USA (takze "Chaco")..ale uz neverim nikomu :D
Kazdopadne je to docela smradoch a to bol len maly klon venku. Voni jak nafta ale hlavne co ma odrovnalo bola ta silena naftova chut. High docela jizda teda, silnejsi nez DHK ale stale dobry efekt.

picture.php

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
..respekt

Jak to dopadlo s Chaco ECSD klonem? Nejaky cas som ho drzal ale nebyla moznost ho odjet. Nemas foto?

Tento rok som mal venku klon Dieslu, je to vraj original puvodny klon Sour Dieslu z USA (takze "Chaco")..ale uz neverim nikomu :D
Kazdopadne je to docela smradoch a to bol len maly klon venku. Voni jak nafta ale hlavne co ma odrovnalo bola ta silena naftova chut. High docela jizda teda, silnejsi nez DHK ale stale dobry efekt.

View Image

hezký diesel, fotazz nemám, stejně to vypadá jako dhk :D jen s tím rozdílem, že se ke konci květu zbarví listy a trochu dýl kvete. jak řikáš, je více diesel a víc chemmy, kdžto dhk, co tu máme, je víc citronový, krapet víc sour bych řekl.. co se efektu týká mi přijde dhk víc up..

K

Krutibrko

Je to muj prvni dab,vyrobeny prave z duvodu problemu s toleranci :-D zaciname z lehoucka 0,1 na jednoho prdka a litam .Je to jen pro spestreni,brcko bych nevymenil...:-D

K

Krutibrko

Ahoj

Butan,vakuum.... Mam chut do toho zabalit komara s mou krvi a nechat to jako pressent pro budouci formy zivota:-D

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Je to muj prvni dab,vyrobeny prave z duvodu problemu s toleranci :-D zaciname z lehoucka 0,1 na jednoho prdka a litam .Je to jen pro spestreni,brcko bych nevymenil...:-D

rozhodně je to cesta jak získat velkou toleranci :D . edit: co řikáš na elanius blaze? podle mě to bude potentní..

K

Krutibrko

Ja prave nechci ziskat toleranci,proto ta vyroba at mam v zaloze neco kdyz bude opravdu treba,o nejakem dennim pokurovani nemuze byt rec.
Ta Ellani Haze vypada luxusne,krasne z ni pupenuje blueberry,do toho bych se zakousl a okusil,uz budu kuci davat klicit ty vase prasarny ,uz se tesim...

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
no moje zkušenost s thh je, že hybridy jsou hodně potentní.. tady tohle je glue x sourDbx taky hodně silný, motá se mi jazyk i nohy potom.. efekt mi připomíná 80% absinth.. takže vyřazuju ze seznamu, jinak ta čokodýzl dochuť trvá dlouho po dokouření..
picture.php