Sunt în sera, ziua pana la ora 17:30-18 sunt peste 22 de grade și seara le pun pe o masa acoperită cu folie microporoase unde este încălzire prin țevi și 2 aeroterme, seara sunt peste 10 gradeDa nu ai avut unde sa le ții măcar o săptămână două sub becuri până le scoți afară?
Și cred că încă e devreme zic eu , aici încă sunt temperaturi sub zero!
In rest succes! Baftă!
Eu tot le-aș mai fi ținut 2 săptămâni sub becuri! Asta e părere mea tu faci ce vrei!Sunt în sera, ziua pana la ora 17:30-18 sunt peste 22 de grade și seara le pun pe o masa acoperită cu folie microporoase unde este încălzire prin țevi și 2 aeroterme, seara sunt peste 10 grade
Culoarea pielii e sunca cu care sunt facute si sendvisurile cel mai probabil !))@babygrower1, avantajele de a avea o sera. Mai vedem o salata care nu este crescuta pe marginea drumului. Incearca sa nu prinzi cadre largi cu sera si tine pentru tine.
@Mitsuharu, frumos meniul !
Se vede ca esti talentat
Nu imi dau seama culoarea pielii pe ce este facuta. Pe felia de paine? Sau pe o forma de ciocolata? Sau ai matrita?
Pe forumul lui Spliff mi-am facut eu ucenicia!))) Aveam cont acolo,doar ma uitam si culegeam informatii . Grow nu aveam cum sa fac la momentul respectiv din multe considerente insa imi uitasem parola la cont si dupa ceva timp am aflat ca i-au saltat pe admini si nu am mai intrat niciodata pe cpc, asa se chema .stau pe ip real, n au cum sa ne afle ip-u printr o poza )
edit:totusi e icmag nu pro canabis România sau cum era forumu Ala lu spliff ))
@DcSantosCuloarea pielii e sunca cu care sunt facute si sendvisurile cel mai probabil !))
Le place mai mult porumbul. Planteaza niste popusoi pentru deruta ! Sper sa functioneze! Cu placere pt. pont,am o tura moca cu atvul prin lanul de porumb cand ajung prin tara!)pff doar în iunie o sa vina )) pana atunci o sa culeg tot, și regulare nu o sa plantez niciuna la mine în grădina am găsit câteva locuri de guerilla, oare mistreții mănâncă cannabis? nu de alta da anu trecut mă plimbam cu crossu și am speriat mistreții dintr un lan de porumb dacă eram pe jos probabil nu mai eram printre voi )) e foarte aproape de lanu Ala de porumb de-aia zic la 1km cv de genu