O sa iau o sită metalică atunciMai bine ne arati dupa ce e gata. Din ce inteleg ca vrei sa faci nu cred ca ai inteles ca tie iti trebuie suprafata cat mai mare de filtrare si nu strat cat mai gros. Si eu as pune sita de metal, deoarece daca stratul e grow presiunea negativa e mare, iar cum carbonul are muchii destul de ascutite ai dresurile nu sunt asa rezistente te poti trezi ca iti ajunge intr-un mod mai mult sau mai putin catastrofal carbonul in palele ventilatorului.
Si cred ca iti trebuia si banda de etansare pentru sisteme de ventilatie, tot de acolo de unde ai luat tubulaturile. Nu vad cum altfel le vei etansa.
Chiar ca ne vedem maine, am bagat putin cannabutter (echivalentul a 12 gr bud) si se cam inchide programul pe ziua de azi.
Inca nu inteleg exact ce ai facut, dar e ok daca functioneaza. Cat despre cele 250 grame de carbon, ramane de vazut, trebuie intai sa vezi daca face fata vitezei prin care trece aerul prin filtru. Daca nu, mai reduci turatia ventilatorului.
Apoi, ca si durabilitate in timp, eu nu m-as astepta la mai mult de 1 grow. Dar ramane de vazut. Aerul il dai afara sau in casa? Iar daca il dai in casa, incearca sa tii geamul deschis si sa nu stai in aceea camera prea mult. Mai ales ca pare ca ai luat carbon sfaramitat si nu peleti.
Bun. Acum am vazut ca sunt peleti.
Cred ca acum pot sa bag linistit niste unt, nu?
Buna treaba narcox! Felicitari!! Cam rar asa ca tine! Majoritatea zic ca fac dreg! Si in final fug si nu mai auzi de ei niciodata! te bagi la concurs??? Euin privinta mirosului nu imi fac probleme! Eu lea avut la geam!
Frate paranoic nu sunt! Le-am crescut la geam pentru ca nu am avut nici o alta varianta! Nu mai dat voie femeia! Si vroiam sa zic ca nu mai fost frica ca aici in cehia din 100 zece cresc si + ca si voie sa cresti 5 plante dar nu ai voie sa le usuci!Deci intr-un fel e tolerat! Semintele erau regulare primite de la cineva un cros intre orange blood si ceva disel!