What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Gradinaritul in general...fructe,legume.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
gantz ai reusit sa germinezi vre-un jolokia? daca da, as vrea si eu metoda ta.

mersi si bafta! :wave:

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
2 din 5 au germinat
tinut 24 de ore in apa, bagat in pamant, udat pamantul, bagat in mini-sera
mai mult noroc am avut cu celelalte soiuri.

sznake

jarhead
Mah, eu as incerca sa fac cross de Black Chili cu Naga Jolokia :)

Evident, is plante hermafrodite, dar ma gandesc, daca atunci cand is inflorite, le atingi florile intre ele, ca polen de la Black sa ajunga la Naga, si invers :)

V-ati gandit sa incercati? :) Si tii minte locatia florilor respective si dupa aia cultivi semintele de la ardeiul respectiv, hibridizat, sa vezi ce iese!

wouldubreakfree

user b4nn3d
crinul meu iubit :D

mai am o gramada, dar nu prea aveti ce vedea la ele.

aa, si patrunjelul meu cu leusteanul :p
ambele intr-un ghiveci.

aaa, si pepenele galben :D:D

Attachments

• PIC_1844.jpg
    PIC_1844.jpg
    54 KB · Views: 31
  • PIC_1835.jpg
    PIC_1835.jpg
    40.1 KB · Views: 30
  • PIC_1841.jpg
    PIC_1841.jpg
    62.6 KB · Views: 29
am pus si eu gogosari si au iesit din pamant dupa 3 saptamani , lol, chiar cand vroiam sa ii arunc ca deja ma enervau. :) sper sa pap bine din ei :))

O

ovexs

imi plac asa mult plantele incat imi vine sa ma las de facultatea de sport sa ma apuc de agricultura :)) am la pamant la tara cam cat 2 stadioane Maracana :)

wouldubreakfree

user b4nn3d
si eu mi-am pus ieri pepenii galbeni in pamant :) ardeii cred ca s-au dus dreq... de cand i-am pus in pamant n-au miscat ... :)

rosiile le-am plantat si pe ele si se fac mari rau :)
plus rosiile galbene care le am in curte... + fragutze si fructe de padure:) parca mure...sau zmeura. zmeurica de fapt :D

si... patrunjel leustean... :D etc etc... :D
plus multe... pm
aa si castravetii i-am germinat acum o luna cred...abia astazi mi-am adus aminte de ei :laughing: si o sa i bag si pe astia in pamant.. de fapt i-am bagat :D da nu mi fac mari sperante ca erau cam ofilite.

bai imi pare rau .. sunt spart!:) :smoker:

M

MJMJ

Nu mai gradinareste nimeni?
Eu am niste chilli si usturoi ,dar vreau sa plantez mult mai multe in curand.

brebo

Member
eu am pus niste flori decorative simple langa marioare sa incolteasca..iar pe viitor sunt maxim de curios sa cresc niste rosii si poate ceva fructe de padure..

MJMJ..cu usturoiul nu e idee rea..ultima data era vreo 20 Lei kg la un supermarket de renume..wtf!!!

A

AlexFermieru'

cum sa bagi in box ceapa?:))..aia o cresti afara vara tati:)..mai bine mai baga 3-4 mj :)

G

growcase

Da mai fermierule Alexandru, dar una e cand mananci ceapa verde iarna sau primavaraa, alta e cand mananci d-aia normala, scoasa de vara/toamna din pamant :D
Eu m-am gandit la rosii sa pun in box si cartofi, numai de curiozitate, sa vad daca iese ceva :D

M

MJMJ

si una e sa mananci ceva crescut de tine :D
Growcase,cartofi in box?nu au nevoie de mult pamant ?
pe mine ma bate gandul sa incerc sa cresc si un ananas.
oricum cat de curand comand niste seminte de jolokia,hanabero,menta ,busuioc si oregano :)

A

AlexFermieru'

man, daca vrei ceapa te duci la magazin, e 1 leu kilu :)..cu ce te ajuta ca mananci ceapa ta iarna si dai bani aiurea pe curent si ce iti mai trebuie? :)..si eu m-am gandit sa pun si alte plante(ptr inceput mi-am luat o planta carnivora, acum am la "germinat" o portocala :D ) dar nu in box :)..acasa am pus o gramada de rosii anu' asta, in galeti ,frumos, pamant calumea :)..tata stiind ca eu pe acasa nu ajutam sa punem o ceapa sau mai stiu eu ce , m-a cam luat la intrebari :)..i-am zis ca e un nou hobby si ca la anu' ii umplu gradina de legume :)).acu sa vad cum fac, numa de ceapa lor nu am chef :)

M

MJMJ

nu ma refeream sa cultivi in special ceapa,dar poti arunca 1-2 pe acolo.

A

AlexFermieru'

ehe atunci inseamna ca iti permiti sa faci experimente pe legume indoor :)..mj ieri citeam pe aici un thread despre cultivarea ananasului.cica ii trebuie ff multa lumina, si pe deasupra nu e nici o planta prea frumoasa :)

M

MJMJ

tot din threadul ala mi-a venit si mie ideea :D dar nu ma grabesc sa ma apuc de ananasi.ardeii iuti ma incanta cel mai mult deocamdata