wouldubreakfree
user b4nn3d
acum ma documentez.... printre altele imi sare in ochi busuiocu'. revin cu edit daca e nevoie.
A-propos de busuoic, am crescut o data un busuioc din ala violet (de tip african, cu iz de scortisoara, vezi wiki pt detalii..), si ii crescusera ditamai tricomii rezinoferi pe "buzii" lui de busuioc! Aveam niste poze, dar momentan nu le gasesc.acum ma documentez.... printre altele imi sare in ochi busuiocu'..
A-propos de busuoic, am crescut o data un busuioc din ala violet (de tip african, cu iz de scortisoara, vezi wiki pt detalii..), si ii crescusera ditamai tricomii rezinoferi pe "buzii" lui de busuioc! Aveam niste poze, dar momentan nu le gasesc.
Ma gandisem sa incerc sa fumez un bud din el , dar am citit ca terpenoizii de busuioc sunt un pic cancerigeni, plus ca nefiind psihotropi...
In idiotenia mea de mai demult incercasem de curiozitate sa fumez oregano, ma gandeam ca o fi avand gust bun, dar a fost cea mai naspa chestie! Era sa borasc!
In schimb am fumat menta neagra si BINGO!!! Menta neagra e incredibil de gustoasa, chiar si proaspat uscata (nematurata) fumul are un gust de zici ca vaporizezi, nu arzi! In combinatie cu iarba face minuni pt gust! In schimb menta verde e gretoasa, are gust de clorofila arsa si nimic mai mult.
Aveti ceva poze cu legume/condimente crescute de voi?
azi am pus in ghiveci capusuni.
acus le transplantez in gradina.
Sunt curios ce va iesi din seminte. cam toata lumea se plange ca nu prea au succes cu semintele.