ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
nevil haze x zamal, ta bendzie kwitla 100-120 dni. no niestety ale takie so jusz te hazy. a zamal to wogle podobno jakas magiczna trawa,hehe muwio zebym uwazal jak bende to palil,haha zobaczymy
śliczne to Hot wygląda!!!! Cieszę się że zrobiłeś tu taki Haze'owy temat... Cheec and Bong narobił mi na OG'u smaki na Haze'y i jak narazie tylko podziwiam jakie to sliczne roślinki, ale mam nadzieje, że już niedługo będę mógł wystartować z jakims u siebie! A właśnie... wie ktoś czy jakis haze będzie rósł w naszym klimacie? Wiem, że to sativki ale może komus się to udało??? Eh.... zbieram kase na Arian's haze! To byłby power!!!
POzdro & peace
Hot normalnie az zaczynam Ci zazdroscic groowromu i odmian, ktore tam uprawiasz Sativy to najlepsza trawa! Prosimy o smoke raport po zakonczeniu growu, pewnie nie tylko ja jestem ciekawy jaki high ma haze x zamal.
pozdro
mysle ze napewno bendzie cos dobrego, hazy nieso moje ulubione musze powiedziec. tak jak ja pale to haze jest zamocny,hehe wali w glowe ze hejze,haha,ras na dzien jest ok, caly czas to palic to niedlamnie,wole spokojno silnoindike czy jej crossy.niektuzy tylko palo haze ale oni niepalo jak ja,haha
hej HOT miałes moze kiedys czystego zamala?? rozmawialem jeszcze na OG z jednym australijczykiem to mowil ze czysty zamal kwitnal mu 21 tygodni!!! to jest obled ale pewnie odplaci sie psychodeliczna moca slyszalem ze to zioło dzial ekstremalnie i nie jest dla kazdego
cheech jeszcze nidy niemialem, niejestem milosnikeim sativy ale tszeba wszystkiego chociasz ras sprubowac,hehe
slyszalem ze jest zielsko strasznie tempowe,hehe zobaczymy,hehe
powystraszam wszystkich kolegow to trawo
kaliber a takiego czegos jak rekawiczki chirurgiczne nie uzywasz ??? ja bez tego nie siadam do planty
ogolnie triming to najgorsza robota podczas calego cyklu uprawy szczegolnie po sezonie outdoorowym ciagnie sie godzinami, kov pewnie wie co mam na mysli pamietajc ilosc i wielkosc jego plantow
Ciebie tez milo widziec
aaa fotki w efekcie paranoi pewnego wieczoru usunelem z galeri jak by to nazwac dzialalem pod wplywem chwili heheh a moze i nie
Cos pieknego hot... Moim marzeniem jest sprobowane palenia co ma w nazwie haze i wogole jakis fajnych sativek o psychodelicznych mocach i wiem ze kiedys sie spelni :] tylko trzeba czekac Pzdr....
Widze ze uzywasz screena do cure'ingu???
Widzialem kiedys na filmie jak Holenderski farmer mial
Beben naciagniety screenem na ktory ukladal topy i liscie zakrywal workiem i walil lyzka.
Potem ugniatal w rekach i mial #
Ale nie wiem czy bral swieze ziolo czy suche ale powiedzial ze zeby uzyskac 1g# first class potrzeba okolo 40g trawy(raczej z liscuchami hehe)
Mam jeszcze 1 PYTANIE
Po co jest spalacz siarki sulphur burner????