What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Got Haze?

G

Guest

ladniutkie, tesz bedziesz robil 10/14?

Ja jak tylko rosliny beda wymagac teraz podlewania to robie juz flush

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
bende chcial tak zrobic tesz na 10 ale mam inne kwity indica w tym samym pokoju ,takze raczej odpada, ale to nic,troche dluzej zejdze,hehe

haze mogo bardzo duzo pobierac nutes. ile jeszcze ci zostalo dni myslisz?

G

Guest

No ja mysle ze spokojnie 10 lutego bede mogl ciac. moze bedzie max 4 dni roznicy pomiedzy obiema roslinami tak na moje niewprawione oko. ja leje po 2 litry na roslinke okolo raz na tydzien woda z nawozem o silnym PK bez azotu

G

gelowas

Hot Cargo, hehe, to moj kandydat na nowego polskiego idola nastolatkow, hehe, Chuck Norris odchodzi na emeryture. :) Przyznam, ze widzialem troche kwiatkow innych rodakow na forum, ale co by nie powiedziec to powyzsze trudno porownac do czegokolwiek innego.

4eVer, kope lat.

G

Guest

hujjj0064zz.jpg

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hey raniec ,jak ten haze ?

widze ze to jest taki luzna sativa . moje wyglondajo troche inaczej. ale tesz takie dlugie buds rosno, moja kamera wysiada i niechce mi robic czasem zdjenc, tragedja,hehe

peace

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
thanks moth

nevil haze x c99

664IMG_6035-med.jpg

664IMG_6039-med.jpg

nevil haze x grapriut

664IMG_6065.jpg

i wcisne jeszcze mlody strwbery cough

664IMG_6060-med.jpg

peace

G

Guest

jak zwykle Hot Cargo rules co tu wieciej dodac pikne rosliony wiec i pikne palenie bedzie
btw masz moze foto calego grow roomu kwitnacych haze ?? chcialbym zobaczec jak sie prezentuja w calej okazalosci \
pozdr. mazur

CupsLock

Member
a u mnie ciach juz bylo hehehe narazie pauza w grow raczej niewiem na ile musze sobie zycie poukladac ale mi sie niechce :stoned: hehehe. sionka sa ale czekaja az przyszlosc bedzie bardziej przejrzysta

greengirl

Active member
Super zdjęcia Hot Cargo. Chyba sam tego nie będziesz w stanie spalić, koledzy pewnie się ucieszą :). Nie myślałem, że taka sativa jak Haze może tak puchnąć.
Mazur, Kwiaty Zła to swego czasu jedna z moich ulubionych pozycji. Choć wierszy Charles 'a Baudelaire'a nie przerabiałem w szkole, to mimo wszystko jakoś chętnie wracałem do jego utworów. Nigdy nie zapomnę wiersza "ścierwo", wywarł na mnie duże wrażenie. No, ale to nie kącik poezji. Boudelaire napisał także przetłumaczony na język polski "Traktat o winie, haszyszu i opium" - coś ala autobiografia. Da się przeczytać.
Pozdro
greengirl
edit: sorry, to nie ścierwo, a padlina

Last edited:

_11_

New member
Sage i Strwbery Cough wyglądają genialnie :eek:: oby tak dalej , gdybym ja maił takie warunki :chin: powodzenia i smacznego palonka :sasmokin:

CupsLock

Member
No ja sobie pale wlasnie gh x nh. Zajebisty smak i chociaz niejest bardzo mocne. tzn bylo mocne hehehe jak palilem zadziej niz co 15 minut eheheh ale jest w kazdym razie dobre ziele moi przyjaciele :d

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

tak wyglonda muj nh x grapfriut, po paru dniach suszenia, jest super shit raniec. no jeszcze niepalilem , ale zapach i widok jest perfect,hehe

664PDRM0605.jpg

664PDRM0600-med.jpg

664PDRM0598-med.jpg

peace

CupsLock

Member
Moje wygladaly identiko cala masa trichomkow bielutkich. Pachna inaczej niz komercyjny skun. Ale tak narazie to znajomym smakuje i sobie chwala zielsko. Duzo pozytywnych wibracji jest. Spalilem sie z kobietka a dalej to niepowiem ... bo sie zgorszycie :p

Ja przy manicure usunalem sporo tych lisci co u ciebie widac. Metoda ponczocha na wiaderko zrobilem z malej kupki lisci troche haszu i mialem jeszcze wielka kule fingerhaszyku. Poskladalo wiekszosc przyjaciol co z nimi jaralem 1-2 buchy i ostro. koleszcze mala kulka fingerhaszu na 2-3 dni starczyla a on to jest jaracz na potege

Last edited: