ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
No ja mysle ze spokojnie 10 lutego bede mogl ciac. moze bedzie max 4 dni roznicy pomiedzy obiema roslinami tak na moje niewprawione oko. ja leje po 2 litry na roslinke okolo raz na tydzien woda z nawozem o silnym PK bez azotu
Hot Cargo, hehe, to moj kandydat na nowego polskiego idola nastolatkow, hehe, Chuck Norris odchodzi na emeryture. Przyznam, ze widzialem troche kwiatkow innych rodakow na forum, ale co by nie powiedziec to powyzsze trudno porownac do czegokolwiek innego.
widze ze to jest taki luzna sativa . moje wyglondajo troche inaczej. ale tesz takie dlugie buds rosno, moja kamera wysiada i niechce mi robic czasem zdjenc, tragedja,hehe
jak zwykle Hot Cargo rules co tu wieciej dodac pikne rosliony wiec i pikne palenie bedzie
btw masz moze foto calego grow roomu kwitnacych haze ?? chcialbym zobaczec jak sie prezentuja w calej okazalosci \
pozdr. mazur
a u mnie ciach juz bylo hehehe narazie pauza w grow raczej niewiem na ile musze sobie zycie poukladac ale mi sie niechce :stoned: hehehe. sionka sa ale czekaja az przyszlosc bedzie bardziej przejrzysta
Super zdjęcia Hot Cargo. Chyba sam tego nie będziesz w stanie spalić, koledzy pewnie się ucieszą . Nie myślałem, że taka sativa jak Haze może tak puchnąć.
Mazur, Kwiaty Zła to swego czasu jedna z moich ulubionych pozycji. Choć wierszy Charles 'a Baudelaire'a nie przerabiałem w szkole, to mimo wszystko jakoś chętnie wracałem do jego utworów. Nigdy nie zapomnę wiersza "ścierwo", wywarł na mnie duże wrażenie. No, ale to nie kącik poezji. Boudelaire napisał także przetłumaczony na język polski "Traktat o winie, haszyszu i opium" - coś ala autobiografia. Da się przeczytać.
Pozdro
greengirl
edit: sorry, to nie ścierwo, a padlina
No ja sobie pale wlasnie gh x nh. Zajebisty smak i chociaz niejest bardzo mocne. tzn bylo mocne hehehe jak palilem zadziej niz co 15 minut eheheh ale jest w kazdym razie dobre ziele moi przyjaciele :d
Moje wygladaly identiko cala masa trichomkow bielutkich. Pachna inaczej niz komercyjny skun. Ale tak narazie to znajomym smakuje i sobie chwala zielsko. Duzo pozytywnych wibracji jest. Spalilem sie z kobietka a dalej to niepowiem ... bo sie zgorszycie
Ja przy manicure usunalem sporo tych lisci co u ciebie widac. Metoda ponczocha na wiaderko zrobilem z malej kupki lisci troche haszu i mialem jeszcze wielka kule fingerhaszyku. Poskladalo wiekszosc przyjaciol co z nimi jaralem 1-2 buchy i ostro. koleszcze mala kulka fingerhaszu na 2-3 dni starczyla a on to jest jaracz na potege