What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Gone HYDRO!

A zburat o luna de la ultima postare fara sa-mi dau seama :biggrin:
Suntem in a 10-ea saptamana de la seed, si trebuie inceput flush-ul in curand.

Si grow-ul asta a mers asa cum a mers, cultivarea idroponica nu m-a transformat in sclavul ei cum ai zis tu Hemp, poate urmatorul grow!

Ce am invatat de data asta, e sa nu subevaluez stretch-ul in hydro!(Cum am spus, am trecut de la MH la HPS fara sa le las pic de lumina alba, si efectiv unele varfuri sunt la 10 cm de cooltube ridicat la maxim, totusi la 26-29°).
In pamant nu s-a pus nici-o data problema, dar pe viitor o sa pun ceva cfl-uri la switch cu siguranta.

Pentru urmatorul grow, sunt 4 Critical de la Royal Queen Seeds, iesite di rockwool de o saptamana. In curand nou thread si poze.
Pe langa ele am cumparat si un Clonex, sa pastrez o mama din fenotipul cel mai bun dintre cele 4, din care sa folosesc clone la primul SoG imediat ce se poate.

Revenind la acest grow:

Dispun de lupa 30X (poate mai putin fiind chinezarie de 2€), cu care in ultimele zile reusesc sa vad ceva tricomi ambrati, doar ca fac greu diferenta intre clear si milky.
Asa dupa poze, in 2-3 zile as scadea de la EC 1.8 la 0.9 (apa de robinet), si ulterior la 0 cu apa demineralizata. Sau sa ma bazez si pe pistils, fiind mai bine de 50% inca albe si drepte, sa mai astept putin??

:tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
te lasa sa postezi 5 poze, dar incluzand emoticoanele in calcul..

felicitari pentru grow. nu uita sa ai rabdare ca sa nu iti bati joc de munca ta recoltand devreme.

Si uite ca am ajuns la final!
In sfarsit dupa 11 saptamani complete de la seed, am taiat fetele.

Dupa un trim cum trebuie, am intins la uscat peste 700 g de material proaspat! Daca memoria nu ma inseala, de obicei scoteam un 50 uscat la 200-250 umed, deci ma astept la mult mai bine decat niciodata!

Royal Queen Critical intra pe felie maine, deja la 3 saptamani de la seed. Stay tuned!

Pe final am ramas cu circa 150g de produs uscat, de 3 ori ce iesea la turele anterioare. Daca le-as fii facut topping, sigur as fii scos mai mult, dar deocamdata sunt foarte multumit.

Parte din frunze am scos unt din care am facut biscuiti, o parte am folosit-o la esenta pentru e-cig, si o parte e inca in asteptare, foarte probabil tot esenta o sa fac din ele.

Zilele astea o sa fac poze la ceva buzi uscati, dar acum sunt ocupat cu fetele regular la care am facut switchu de 2 zile.

@enricco
frunzele mari (fan) le-am aruncat, insa din trim am facut niste unt, si cu marea parte extras pentru tigara electronica.

Am promis o poza cu buzi uscati, asa ca iata:

:tiphat:

Latest posts

Latest posts